Prima ediție SURVIVOR România a fost lider absolut de audiență! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Survivor România a revenit cu 24 de concurenți deciși să scrie istorie pe plaja toridă din Republica Dominicană. Provocări incredibile, probe tot mai grele, zile în care vor realiza că lipsa confortului și dorul de cei dragi pot apăsa extrem de tare – le vor trăi pe toate! Daniel Pavel a dat aseară fluierul de start al unui sezon ce nu trebuie să fie ratat.

După ce Faimoșii au sosit pe calea apei, iar Războinicii pe cea a aerului, Daniel Pavel le-a dat tuturor ocazia să se prezinte și să le spună celor de acasă câteva lucruri despre ei. Primul drum spre Insule nu a părut să-i sperie, ba dimpotrivă, le-a adus energia necesară pentru a se apuca de treabă în locul ce le va fi casă în următoarea perioadă de timp.  

Însă, ce cu siguranță le-a adus primele provocări a fost jocul de deschidere! În ciuda scorului final de 10 la 3 pentru Războinici, Faimoșii au demonstrat multă dârzenie și au concurat până în ultima clipă pentru fiecare punct. 

Prima ediție a noului sezon Survivor a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:22. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 12.7 puncte de rating și 35.2% cotă de piață, față de locul 2 , ANTENA 1 care avea 5.2 puncte de audiență și 14.3% share. De-a lungul difuzării, peste 2.1 milioane de românii au trăit alături de concurenți, iar în minutul de aur, la ora 20:57 peste 2.6 milioane de telespectatori erau pe PRO TV!

Aventura continuă, la PRO TV, de la 20:30. Faimoșii și Războinicii se vor întâlni astăzi în jocul pentru imunitate. Cele două echipe vor da tot ce au mai bun cu un singur gând: să nu se vadă nevoiți să-și piardă unul dintre membrii echipei. 

Cine va câștiga jocul de imunitate și va avea parte de un consiliu fără emoții ? Dar, mai ales, ce s-a întâmplat cu Jorge și Răzvan Danciu după ce Daniel Pavel i-a anunțat că nu mai fac parte din triburile lor, aflăm în doar câteva ore. 

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV și VOYO, cea de-a doua ediție a show-ului fenomen SURVIVOR România!

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending