Connect with us

LIFE STYLE

Prima lectie de scki la munte pentru Cristi Brancu si fiul lui,Tudor

Published

on

Reclame

Cel mai frumos loc să îți petreci iarna este, fără îndoială, la munte pe pârtia de ski. Pasionat de ski, dar fără experiență, Cristi a acceptat provocarea și a luat prima lecție de ski la Bușteni, de la monitorii Wintertour. 

Nu prea i-a reușit, așa că a ales să îi facă galerie de pe margine fiului lui, Tudor.  “Cele mai frumoase zile petrecute în acest an la munte au fost cele de la Bușteni. La baza pârtiei Kalinderu, o trupă de oameni senzaționali care au pus în practică ideea școlii de schi Prima TV l-au făcut fericit pe Tudor care a făcut o groază de coborâri și a învățat multe. Cu o lună înainte, încă nu se suise pe schiuri!

Tudor a vrut, împreună cu profesorii, să mă învețe și pe mine primii pași, dar am eșuat în statutul de suporter. Tudor a primit o medalie pentru performanță, iar eu un ceai cald. Îi mulțumesc Oanei, pentru că ea ne animă să fim mai curajoși și mai buni!” Mai agil și mai pregătit decât tatăl lui, Tudor Brancu a deprins repede tainele skiatului și prima lecție de ski s-a încheiat cu o…medalie.

Iarnă e încă în toi şi zăpada se aşterne pe pârtii. Pentru toţi iubitorii de schi şi pentru cei ce nu au avut încă curaj să se urce pe schiuri, Prima TV are o ofertă de nerefuzat: o lecţie de iniţiere de schi, gratuită, în cadrul evenimentului Wintertour, care are loc pe mai multe pârtii din ţară.

Concursul iniţiat de Prima TV se desfăşoară pe www.primatv.ro. Aici se pot înscrie toţi cei care care îşi doresc să descopere tainele schiatului şi să petreacă o zi de neuitat pe pârtie. Concursul se desfăşoară în perioada 12 ianuarie – 06 martie 2022 iar câştigători vor fi declaraţi primii înscrişi pe site. Grupurile vor fi formate din 6 persoane ce vor beneficia gratuit de lecţia de schi oferită de un instructor autorizat. Locaţiile în care vor fi oferite lecţiile de schi sunt cele în care de desfăşoară evenimentul Wintertour:

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending