Prima modificare în grila PRO TV din grila de primăvară. Iată ce emisiune va fi scoasă începând cu lună martie!

0
679

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”RED”]G[/rdmof_dropcaps]PRO TV a anunţat dată noului show UITE CINE DANSEAZĂ, care va avea premieră, luni, 6 martie, de la ora 20:30.

În consecinţă, show-ul MASTERCHEF, ediţia de luni, va fi scoasă din grila de programe şi cel mai probabil va rămâne doar ediţia din ziua de marţi, care va fi difuzată de la ora 20:30.

 

Practic este prima modificare pe care o face PRO TV în grila de primăvară, asta pentru că, emisiunea Masterchef nu a performat din punct de vedere al audientelor aşa cum se aşteptau şefii din PRO TV.

Nouă emisiune UITE CINE DANSEAZĂ se va duela în audienţe cu emisiunea CHEFI LA CUŢITE de la Antena 1, în ziua de luni, începând cu data de 6 martie, atunci când va avea loc şi premiera noului show de dans de la PRO TV.

 

Octavian Strunilă, căpitanul din „Jocuri de Celebritate”, intra în competiţia „Uite cine dansează”, care debutează în martie la PRO TV!

 

Ştire în curs de actualizare.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară – RADAR DE MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017: A început Etapa Preliminară de votare pentru desemnarea celor 10 finalişti care vor merge în următoarea etapă de votare – finală! La cele 15 categorii participante, cititorii au propus nominalizări, iar tot cititorii vor alege şi câştigătorii. Etapa preliminară de votare este deschisă în perioada 8 februarie – 19 mai …

Comentarii