Connect with us

Spectacole

Prima petrecere exclusivistă într-un Cinema: Exxperiment.com

Published

on

Pe 19 Octombrie – ora 22:00, EXXPERIMENT.com vă invită la cea mai spectaculoasă petrecere a acestei toamne, la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City.

Pentru o noapte, cinematograful va fi transformat în cel mai mare club din Bucureşti!

Printre invitații speciali se număra Fur Coat, DJ Angelo, Gemini Brothers şi alți DJ de top din România.

Cum e să dansezi într-un cinema în care multiple săli şi spații sunt transformate în cel mai mare Club din Bucureşti ? Vom afla în premieră, vineri 19 Octombrie la Grand Cinema & More în Baneasa Shopping City, începând cu orele 22. Pentru o noapte EXXPERIMENT.com va înlocui filmele cu vibe-ul de club pe muzica mixata de 10 DJ, pe două scene speciale, cu proiecții, spații interactive, personaje de film şi experiențe rafinate.

Şi pentru că vorbim de un Party în Cinema, organizatorii provoacă invitații să intre în pielea personajelor de film prin dress code-ul „movie characters”.

În doar un an de la lansare, EXXPERIMENT s-a impus pe piața petrecerilor exclusiviste din Bucureşti prin tematici inedite și locații unice, atragând astfel comunități dornice de experiențe sofisticate, vedete, dar şi o categorie de public tânar, activ şi aspirational.

Petrecerile EXXPERIMENT se adresează celor care iubesc distracția, inovația și creativitatea. Ideea de la care a pornit conceptul acestor party-uri unicat este dorința de a oferi experiențe deosebite, aparte și atipice unui public care își dorește mai mult de la o petrecere, un public care așteaptă să fie surprins prin rafinament, originalitate și experiente complete.

Grand Cinema & More este renumit, de asemenea pentru experiențele complete pe care le oferă clienților de mai bine de 7 ani. Primul cinematograf care a produs un musical în sistem privat din România sau a organizat prima competiție League of Legends este locul perfect pentru prima petrecere epică într-un cinema din România.

Intrarea la Exxperiment se face exclusiv pe baza brățărilor de acces ce pot fi obținute prin invitații sau prin achiziționarea de bilete sau mese, disponibile în număr limitat pe:  www.exxperiment.com

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending