Connect with us

Sport

Prima Sport, difuzează Meciurie test ala Nașionalei de Rugby

Published

on

Foto Credit: PRIMA SPORT

În luna iulie, pasionații de sport pot urmări în direct mult așteptatele meciuri test ale Naționalei de Rugby la Prima Sport 1 și Prima Sport 2. Jucătorii Naționalei de Rugby se pregătesc intens în aceste zile și așteaptă cu nerăbdare meciurile cu echipa Italiei și echipa Uruguay-ului.

Prima adversară a Stejarilor va fi Italia, echipă care revine în Bucureşti după 18 ani. Pe 1 iulie, de la ora 21:00, Prima Sport 1 va difuza în direct de pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf din București, meciul România – Italia. Jucătorii României au declarat pentru Prima TV că pentru ei publicul face parte din echipă și speră să joace cu stadionul plin și să le ofere spectatorilor aflați în tribune și telespectatorilor de acasă, un meci frumos.

Pe 10 iulie, telespectatorii pot urmări în direct, pe Prima Sport 1, de la ora 21:37, meciul test de rugby Uruguay – România. Iar pe 17 iulie,  Prima Sport 2 va difuza în direct, de la ora 21:37,  al doileameci test dintre Uruguay și România. Ambele meciuri test ale Naționalei de Rugby cu Uruguay vor avea loc la Montevideo și fac parte din turneul în America de Sud pe care echipa României îl face în luna iulie.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending