Connect with us

Televiziune

Prima TV #CaLa23deAni. De 23 de ani, Prima TV crede în tine!

Published

on

Reclame

Un nou început este ceea ce caracterizează televiziunea Prima TV, după preluarea stației de către Grupul Clever. Pe 17 decembrie 2020, Prima TV împlinește 23 de ani cu o imagine mai clară, prin emisia HD, și cu o stare nouă de spirit adusă de știrile Focus, Selly Show, Darul cărții și Alege Rețeta Națională. Acum, la 23 de ani, Prima TV crede în tine și în puterea de a te reinventa pentru a deveni mai bun, mai curajos, mai puternic.

 

 

„Mă bucur că m-au prins cei 23 de ani de la înființarea Prima TV în acest moment. Nu mai devreme, nu mai târziu, la timp. E alegerea pe care am făcut-o cu respect pentru istoricul unei stații care a debutat cu mare succes în 1997, dar și pentru construcția unui viitor al unei televiziuni cu un aer proaspăt și dinamic. Felicitări tuturor celor care au făcut din Prima TV un brand cunoscut! La mulți ani pentru ce va fi de acum înainte!“, spune Andreea Berecleanu, cea care s-a alăturat, în această toamnă, echipei de prezentatori de la Focus. Dintr-un studio virtual cu o grafică minimalistă, modernă, noul program Focus înseamnă știri despre tine, știri relevante, informații esențiale, evenimente importante, decizii politice și evoluții socio-economice, precum și noutăți importante din sport.

Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii Starea Nației, spune că: „Pentru noi, cei de la Starea nației, e simplu: spune-mi câți ani au stat ăia de la Starea nației la televiziunea ta, ca să-ți spun câtă libertate de exprimare e acolo. Suntem la al treilea sezon consecutiv la Prima TV, n-am mai avut o astfel de serie de când facem această emisiune, din 2013. Și asta pentru că aici, la Prima TV, nu a venit nimeni să ne spună ce să zicem la emisiune. 23 de ani înseamnă o istorie frumoasă, cu care puține posturi se pot lăuda, dar și un nou început pentru Prima TV, un început care, iată, se întâmplă. Cu o calitate mai bună a imaginii HD, cu știri de calitate, cu producții noi, cu proiecte îndrăznețe, care acoperă toate categoriile de public. Nu mai e nimic de inventat în televiziune, dar întotdeauna publicul va căuta și va aprecia posturile care nu-l mint, care îl pun pe el, pe telespectator, în centrul preocupărilor. Și asta încercăm cu toții să facem, acum, la Prima TV. Și e un sentiment minunat să iei parte la așa ceva.“ 

În contextul sărbătorilor de iarnă, Prima TV te invită să evadezi în bucuria lucrurilor simple: un zâmbet, o carte bună, un show original, un film de poveste, o știre despre oamenii de lângă noi care au depășit momente grele, o rețetă tradițională, o stare a nației sau o cârcoteală autentică. Celebrul bucătar Horia Vîrlan, după ce a bătut țara în lung și lat după cea mai bună rețeta națională, spune că a fost impresionat de români care sunt fericiți pentru ce le oferă pământul pe care îl lucrează, de meseriași care se străduiesc să păstreze vii meșteșugurile strămoșești, din dragoste pentru tradiții.

 

„Anul acesta am descoperit că de multe ori trecem pe lângă viață fără să privim în jurul nostru și am ajuns la concluzia că totul stă în lucrurile simple. De aceea, sărbătorile sunt făcute pentru a fi împreună, pentru a ne zâmbi, și la ceas aniversar vreau să spun La Mulți Ani, PrimaTV! Chiar dacă suntem distanțați, suntem împreună. Îți doresc să fii frumoasă și iubită de toți românii, să aduci încântare în casele lor și îți mai doresc viață lungă și îmbelșugată ca să poți delecta și generațiile următoare!“, spune Horia Vîrlan.

 

Odată cu aniversarea sa de 23 ani, PrimaTV lansează un promo de brand cu echipa sa extinsă de prezentatori și vedete, realizat în colaborare cu studioul de creație și producție specializată în efecte vizuale, SafeFrame.

 

Prima TV te încurajează să descoperi resursele pentru a rămâne optimist, puternic, deschis, #CaLa23deAni. Deși suntem distanțați social, emoțional rămânem împreună – acesta este mesajul vedetelor Prima TV: Tu ești sărbătoarea! Crede în tine!

 

 

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending