Connect with us

Grila de programe

PRIMA TV de Crăciun: filme de sezon, cu distribuții de primă mână, programe pentru copii și ediții speciale ale știrilor Focus

Avatar

Published

on

Astfel, în Ajunul Crăciunului, sâmbătă 24 decembrie, de la ora ora 09:00, Olga Gudynn te așteaptă cu un Atelier Magic pentru copii. Atelierul Magic este un îndemn la distracţie şi la poveşti pline de imaginaţie din partea Olgăi Gudynn, alături de personaje haioase și copii puși pe joacă. O emisiune educativă și distractivă unde cei mici vor învăţa chiar și din greșeli împreună cu protagoniștii emisiunii.

 

Copiii vor fi alături de cei mai buni prieteni ai copilăriei: Curajosul pui de râmă Oli, Doamna Ceapă, Banana Năzdrăvană, Bunica Mazăre, Mărul cel Isteț, Doamna Lene și Domnul Păstârnac sunt doar câteva dintre personajele care prind viaţă în bucătăria din Atelierul Magic.

 

Tot în Ajun, o distribuție de primă mână te așteaptă în filmul Crăciun de la ora 20:30 la Prima TV. Astfel, Susan Sarandon, Robin Williams, Penelope Cruz și Paul Walker prezintă o colecție de povești intersectate avându-i în centru pe câțiva newyorkezi singuratici care se trezesc că au nevoie unul de altul, chiar de Ajunul Crăciunului. Crăciunul va fi salvat chiar pe 25 decembrie în comedia Salvați Crăciunul – duminică 25 decembrie de la ora 22:30 – cînd soarta lui Moș Crăciun este în mâna elfilor și a unor agenți de Securitate Internă. A doua zi de Crăciun, de la ora 20:30, la Prima TV, micul Khumba încearcă să afle ce s-a întâmplat cu dungile sale, dar şi să rezolve problema secetei din ţinutul său, în animaţia cu acelaşi nume.

 

Filmele românești sunt și ele prezente în programul special de Crăciun pregătit de Prima TV. Dem Rădulescu, Ileana Stana Ionescu, Jean Constantin, Sebastian Papaiani sunt câteva din numele mari ai cinematografiei românești care te așteaptă în fața micului ecran pe Prima TV ca să urmărești comediile: Harababura – sâmbătă 24 decembrie de la ora 22:30, Sosesc păsările călătoare – sâmbătă 24 decembrie de la ora 00:15 și de asemenea filmele: Prin cenușa imperiului– duminică 25 decembrie ora 00:15, Moartea domnului Lăzărescu – – luni 26 decembrie de la ora 00:30.

 

Chiar în ziua de Crăciun te așteaptă ultima ediție din acest sezon a reality-show-ului de succes Schimb de mame. Urmărit până acum de milioane de telespectatori experienţa schimbului de mame este trăită de familii din toate colţurile tării. Până acum, mamele „de schimb” au avut şansa să-şi descopere talente nebănuite și să înveţe lucruri noi în timpul participării la emisiune. Ele au experimentat un alt stil de viaţă, iar această aventură a reprezentat şi un moment important pentru ele și familiile lor. „Schimbul de mame” este nu doar educativ, ci şi distractiv! Mai mult, cea mai votată mamă a sezonului pleacă acasă cu un premiu de 2.500 de euro din partea Prima TV. Telespectatorii o vor putea alege toată săptămâna viitoare prin sms la 1444 pe cea care va câștiga titlul de “Prima Mamă”.

 

Foto Credit: PRIMA TV

Interviu Exclusiv – IULIAN COMĂNESCU: După câteva sezoane în care a testat diferite formate, Antena 1 pare să devină un challenger tot mai serios la PRO TV 

Comentarii

comments

Reporter Corespondent | roxana.voicu@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending