Connect with us

Grila de programe

Prima TV isi prezinta grila de primavara. Vezi ce surprize aduce noua televiziune a lui Cristi Burci!

Redactia Radar de Media

Published

on

Umorul bio, 100% românesc, glumele cu ştaif, poantele cu clenci şi glumeţii isteţi sunt ingredientele care vor face deliciul telespectatorilor Prima TV în această primăvară.

 

 • Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă, aşa că, din 17 martie, de la ora 7:00, toată România va spune la unison “Ne-am trezit!”, împreună cu Micutzu’ (Cosmin Nedelcu), Laura Belecciu şi Adrian Nicolae, la Prima TV.

ne-am trezit - prima tv

 

Trezitul nu va mai fi o corvoadă, pentru că cei trei matinali vă vor da deşteptarea în cel mai plăcut mod cu putinţă. În fiecare zi de luni până vineri, Micutzu’, Laura şi Adrian vă vor prezenta într-o notă personală, plină de umor, ultimele noutăţi în materie de gadget-uri, muzică, teatru, carte, dar şi cum vă puteţi petrece timpul liber într-un mod mai interesant. Aceştia vor avea şi invitaţi de top, lideri de opinie în diverse domenii. Iar cele mai importante ştiri ale zilei, vă vor fi prezentate în cadrul matinalului de simpatica Oana Paraschiv.

 

 • După înviorarea matinală, de la ora 16:30 aflaţi “Ce gândesc femeile”, de la Diane, Sabrina, Diana şi Raluca. De luni până vineri, cele patru reprezentante ale sexului frumos vor discuta subiectele zilei, aşa cum se văd din faţa televizorului.

ce gandesc femeile

 

Femei obişnuite cu personalităţi diferite şi experienţe de viaţă diverse, Diane, Sabrina, Diana şi Raluca vă împărtăşesc viziunile lor prin conversaţii sincere pe marginea celor mai importante ştiri ale momentului. Perspectivele lor inedite, energia şi pasiunea transformă clasicul talk-show într-un adevărat spectacol.

 

 • “Cireaşa de pe tort” revine la Prima TV, de cinci ori mai picantă! Reţeta noului sezon e savuroasă, pentru că ingredintele s-au schimbat: un Chef rafinat cu aer boem, cinci vedete cu sare şi piper, un strop de glamour marca Dezbrăcatu’ şi umor cât cuprinde.

cireasa de pe tort

În fiecare săptămână, de luni până vineri, de la ora 17:00, cinci VIP-uri autohtone sunt urmărite pas cu pas în noi aventuri culinare, intrând pe rând în rolul de gazde. Totul se petrece, desigur, sub privirea ageră a comisiei de examinare Remus – Dezbrăcatu’, care nu va ierta nimic!

 

 • Dan Finţescu revine şi el la Prima TV cu o nouă emisiune. „Râzi şi câştigi” este primul show de divertisment interactiv cu conţinut video. Pe lângă porţia de râs pe care o va asigura în fiecare seară de la ora 19:30, Finţescu îi va şi premia pe unii dintre autorii filmuleţelor.

Dan Fintescu

Cei care trimit clipurile îşi pot umple buzunarele cu bani cash. În fiecare lună cel mai votat filmuleţ va fi premiat cu 10.000 de lei, iar l-a finalul anului, materialul video care a adunat cele mai multe voturi va fi remunerat cu 100.000 de lei.

 

 • Hasta la vista, España! “Trăsniţii” se întorc în România şi se mută la 8 seara, la Prima TV! Pupăză dă lovitura şi câştigă potul la Loteria Spaniolă.

trasnitii - id iarna

 

Mârlanu îşi urmează visul de a deveni preot, Chiorete şi Poponeţ revin ca angajaţi la secţia de poliţie, unde vor avea parte de surpriza vieţii lor. Ce se va întâmpla cu Ema, Vandamme şi Gogoaşe, aflaţi din 10 martie, în fiecare seară de luni până vineri, la Prima TV.

 

 • Dn 12 martie, veteranii micului ecran se întorc şi ei la Prima TV, cu un nou sezon al “Cronicii Cârcotaşilor”. Mihai Găinuşă, Dezbrăcatu’, Bebeluşele & Co. se antrenează mai ceva ca sportivii de performanţă pentru un nou sezon de cârcoteli.

cronica carcotasilor - sezon nou 2014

Îşi lucrează intens toate grupele de muschi. Trag de fiare, sar coarda, lovesc cu putere în sacul de box, execută mişcări rapide de arte marţiale, sparg cărămizi… Aviz celor care sunt luaţi în colimator! În plus, în noul sezon vin cu întăriri. Oana Paraschiv se alătură echipei şi devine cârcotaşă. Frumoasa blondă va pune vedetele în situaţii inedite. Starurile vor face tot felul de lucruri ciudate, care vor surprinde audienţa şi vor stârni hohote de râs, în fiecare miercuri, de la ora 20:30.

 

 • Buna dispoziţie continuă la Prima TV cu „Mondenii”, care se reinventează şi devine primul sketch comedy show live din România. Emisiunea va cuprinde sketchuri, rubrici şi momente muzicale, majoritatea realizate în direct.

Mondenii

 

În fiecare ediţie, Mirela Zeţa, Angel Popescu, Andreea Grămoşteanu, Alexandru Bogdan şi Bogdan Cotleţ vor avea şi câte un invitat surpriză. Emisiunea “Mondenii” devine cel mai complex sketch comedy show din România, atât prin prisma realizării live, cât şi prin prisma contactului continuu şi interactiv cu publicul de online şi, mai ales, prin conţinutul său variat care satirizează aspecte sociale, culturale şi politice contemporane.

 

 • De la comedie, trecem la cultură generală. Toată România îşi pune mintea la contribuţie şi îşi testează cunoştinţele, pentru că Virgil Ianţu revine în această primăvară la Prima TV, cu emisiunea „Vrei să fii milionar?”.

Virgil-Iantu

Două dintre cele mai tari noutăţi ale primăverii, în materie de divertisment, vin tot din Prima TV.

 

 • Din 15 martie, ştirile de pe cel mai apreciat site românesc de umor vor fi la televizor! După ce articolele sale au stârnit valuri şi au agitat spirite pe internet, prestigiosul cotidian independent de umor voluntar “Times New Roman” ajunge în această primăvară şi pe micile ecrane.

 

Astfel, Prima TV le oferă românilor ce le place lor mai mult, să râdă de alţii. Nimeni nu e scutit, pentru că echipa editorială a celui mai amuzant jurnal de ştiri nu face discriminări. “Ştirile Times New Roman”, ştiri amuzante, aberante şi elucubrante! Totul într-o doză de 30 de minute, oferită de Dan Badea, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 20:00.

 

 • La intersecţia dintre haz-de-necaz, haz-de-autobază şi inteligență sclipitoare, din 15 martie, “Epic Show” duce terapia prin râs la nivelul de artă.

Epic Show

Emisiunea este un pamflet săptămânal, în care abordarea actualităţii şi a lumii înconjurătoare este făcută printr-un melanj de rubrici, scenete şi intervenţii. În fiecare sâmbătă seara, de la ora 22:30, Bogdan Rădulescu, Tibi Codorean, Dragoş Stan şi Adrian Cucu oferă umor de calitate la “Epic Show”, o alternativă plăcută şi onesta la personajele pseudo-mondene care au invadat în ultima vreme TV-ul.

 • Şi dacă la “Ştirile Times New Roman” şi la “Epic Show” starurile sunt parodiate, Alexandru Constantin şi Diana Bart fac CLICK! pe viaţa vedetelor şi vă arată imagini în premieră, declaraţii exclusive, informaţii din viaţa persoanelor publice, poveşti mondene nemaiauzite până acum.

focus monden 3

Ştiri, divertisment, interactivitate, dinamism şi profesionalism, toate acestea caracterizează formatul care va revoluţiona ideea de “emisiune mondenă”, din 10 martie, în fiecare seară de luni până vineri, de la ora 22:30.
De la vedete mondene, trecem la “vedete”… interlope. Din 10 martie, în fiecare luni, de la ora 20:30, Prima TV vă arată lumea întunecată a criminalităţii.

 

 • Echipele emisiunii “112 – Poliţia în acţiune” urmăresc pas cu pas misiuni palpitante şi periculoase, în care oamenii legii intervin pentru a apăra viaţa, proprietatea şi siguranţa cetăţenilor. Incursiunea în viaţa sumbră a clanurilor interlope şi a traficanţilor de droguri este condusă de Mihai Ursu, jurnalist cu aproape două decenii de experienţă.

mihai ursu

 

 

 • Sâmbăta, de la ora 9:30, aflaţi tot ce trebuie să ştiţi despre amenajări interioare şi materiale de costrucţii în emisiunea „Casa: construcţie şi design”

 

 • De la ora 10:30, emisiunea „Secrete de stil” vă oferă ponturi despre frumuseţe, metode de relaxare sau de petrecere a timpului liber.

 

 • “Levintza prezintă”, cea mai logevivă emisiune de fashion din România, continuă să fie nu numai un reper în istoria recentă a modei, ci şi o sursă de informaţii din variate domenii colaterale, adevărate referinţe culturale.

Celebra creatoare de modă Doina Levintza vă aduce în atenţie materiale din Arhiva de Aur a Fashion-ului International, portretelor de designeri şi manechin, dar şi materiale despre cei mai faimoşi creatori de modă şi cele mai apreciate colecţiile, prezentate în toate capitalele modei. Din 15 martie, în fiecare sâmbătă, de la ora 11:00.

 

 • Diana Bart vă învaţă cum să mâncaţi sănătos şi gustos în emisiunea “Click!Pofta bună”, din 15 martie, de la ora 11:30, la Prima TV.

 

 • Sunteţi pasionaţi de tehnologie? Vă plac gadgeturile la modă? Le cunoaşteţi specificaţiile? Vreţi să fiţi la curent cu ultimele inovaţii care vă fac viaţa mai uşoară? Din 15 martie, în fiecare sâmbătă de la ora 14:30, Vlad Andriescu vă prezintă “T3CH IN 3”, o nouă emisiune dedicată tuturor celor care vor să ţină pasul cu noile descoperiri în materie de tehnică.

 

 • Din 16 martie, Prima TV vă prezintă un talk-show politic echilibrat, în care personalităţile momentului şi liderii de opinie îşi pot face auzită vocea. “Ora 9 a României” este o alternativă la talk-show-urile politice actuale, prin calitatea actului jurnalistic. Timp de o oră, analişti experimentaţi şi personalităţi ale vieţii politice vor comenta aspectele controversate ale evenimentelor aflate în desfăşurare, în fiecare duminică, de la ora 9:00.

 

 • Teme istorice cu impact în realitatea cotidiană, invitaţi de marcă şi subiecte de actualitate sunt elementele emisiunii “Historia”. Istorici, profesori, analişti politici, martori ai unor evenimente istorice importante şi alte personalităţi vor fi alături de moderatorul Ion M. Ioniţă, Redactor-Şef Historia, şi Ciprian Plăiaşu, Editor Coordinator historia.ro, în fiecare duminică, de la ora 11:00.

Ion M Ionita_8872

 • „Cafeneaua Dilema Veche” este o sinteză a săptămânii pentru publicul inteligent şi activ. Andrei Pleșu, invitatul permanent al emisiunii, dezbate tema săptămanii împreună cu cei din studio, duminică, de la ora 13:00.

 

 • “Schimb de mame” debutează cu o EDIŢIE SPECIALĂ: SCHIMB DE… TAŢI ! Pe 16 martie, nu pierdeţi PRIMA EDIŢIE SPECIALĂ a noului sezon “Schimb de mame”, rezervată unui indedit… SCHIMB DE TAŢI! Ajunsă la sezonul 19, emisiunea “Schimb de mame” redefinteşte distracţia şi continuă şi în această primăvară să vă prezinte ediţii speciale inedite, în fiecare duminică. Mamele “de schimb” experimentează un alt stil de viaţă, iar această aventură reprezintă şi un test important.

 

 • Din 10 martie, la “Ştirile Prima TV” aflaţi tot ce vă interesează, de luni până joi de la Adreea Fried, iar de vineri până duminică, de la Melania Medeleanu, de la ora 18:00.

melania-medeleanu

Filmele întregesc în aceasta primăvară spectacolul oferit de Prima TV. Actori de 5 stele sunt gata să vă ofere dragoste, aventură, acţiune şi comedie, în cele mai tari producţii de gen.

Val Kilmer, Tommy Lee Jones, Jim Carrey, Nicole Kidman şi Drew Barrymore îşi dau întâlnire în super producţia “Batman Forever”. “Batman se întoarce” cu Michael Keaton, Danny DeVito şi Michelle Pfeiffer şi continuă cu Christian Bale în “Batman începuturi”.

Halle Berry şi Sharon Stone fac cunoştinţă cu “Catwoman”, iar Keanu Reeves şi Charlize Theron trăiesc “Idila de noiembrie”. Will Smith este “Legenda vie”, iar Leslie Nielsen este “Spionul Dandana”. Denzel Washington, Ethan Hawke, Scott Glenn au “Zi de instrucţie”, iar Robert De Niro, Billy Crystal şi Lisa Kudrow sunt “Cu naşu’ la psihiatru”. Tommy Lee Jones, John Goodman, Peter Sarsgaard au “Obsesii din trecut”, iar Bruce Willis, Reece Thompson, Mischa Barton se confruntă cu “Asasinarea preşedintelui şcolii”.

 GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA, EDITIA PRIMAVARA 2014 va avea loc in data de 19 martie la Ambasad’Or Events & Leasure, eveniment inspired by PERONI. Detalii aici!

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Grila de programe

Noi programe vin, din 3 aprilie, să aducă arta şi frumosul la TVR 3

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

           La TVR 3, din această primăvară, aveţi noi motive de speranţă şi iubire precum şi ocazii unice de a vă deschide inimile către frumuseţea artelor şi a oamenilor care o creează. Pentru că departe de a fi ceva abstract, cultura este la TVR 3 accesibilă tuturor, indiferent de vârstă, interese sau preferinţe.

 

 

Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau

 

Sâmbătă, 3 aprilie, trei noi programe vin să îmbogăţească oferta emisiunilor: Cult@press (de la 19.50) ne aduce o revistă a presei culturale, Seara de dans contemporan (de la 21.00) ne prezintă spectacole emblematice recente din istoria dansului contemporan românesc, după care dăm o Tură prin cultură (de la 21.50) pentru a fi la curent cu evenimentele şi noutăţile săptămânii din domeniul cultural.

 

Acestea se adaugă celui mai plăcut tratament: Pastila de artă, administrată în fiecare seară a săptămânii la TVR 3, de la ora 22.50. Este reţeta prin care Ileana Ploscaru Panait vă invită să descoperiţi artele plastice şi operele de o excepțională valoare şi să analizaţi înțelesurile lor, apropiindu-vă de lumea creatorilor de frumos.

Aşadar, din 3 aprilie, noua emisiune Cult@press vă propune sâmbăta, de la ora 19.50, să rămâneţi conectați la realitatea culturală, proiectată în paginile presei de profil. Carmen Târnoveanu aduce săptămânal o revistă a presei culturale, cu informații ce ridică probleme și îndeamnă la reflecţie. Toți cei care vor să rămână conectați la realitatea culturală vor putea afla, în doar cinci minute, principalele informații ale săptămânii.

 

Ora 21.00 marchează, în 3 aprilie, un adevărat eveniment: reluarea după o întrerupere de 12 ani a emisiunii Seara de dans contemporan. Realizată în parteneriat cu CNDB (Centrul Naţional al Dansului Bucureşti), Seara de dans contemporan aduce în atenția telespectatorilor lucrări coregrafice valoroase, spectacole emblematice care ocupă un loc important în istoria dansului contemporan românesc. Prima ediţie cuprinde reportajul making of al spectacolului „Outcome” de Manuel Pelmuș.

 

Seara de dans contemporan a debutat iniţial în 2009 la TVR Cultural, iar acum revine, după 12 ani, cu noi ediţii. Noua serie pune accentul pe generaţiile diferite de artiști ce se intersectează în crearea a nouă producții coregrafice realizate de: Vava Ștefănescu, Mihai Mihalcea, Manuel Pelmuș, Mădălina Dan, Simona Deaconescu, Eduard Gabia și alți coregrafi apreciați. Fiecare episod al actualului sezon va prezenta un making of al unei producții noi de dans, în care se vor regăsi imagini cu producțiile noi, dar și secvențe de arhivă cu cele originale, plus mărturii – de ieri şi de azi – ale coregrafilor și protagoniștilor.

 

Fiecare reportaj va avea o introducere în care Vava Ștefănescu, managerului CNDB, Mihai Mihalcea, directorul de programe CNDB și Mihaela Michailov, critic de dans, alături de Bogdana Pascal, vor analiza contextul și realizarea fiecărei producții în parte. Filmările au fost realizate în perioada iunie 2020 – martie 2021, în momentele mai relaxate de pe parcursul anului pandemic, dar și pe durata restricțiilor – când au fost luate toate măsurile de siguranță. Multe dintre prezentări au fost organizate special pentru camera de filmare, astfel încât publicul poate asista acum, la TVR 3, la un program unic.

 

De la 21.50, Irninis Miricioiu şi Marius Constantinescu vă propun să daţi o Tură prin cultură la TVR 3, făcând o trecere în revistă a celor mai importante evenimente, a  noutăţilor săptămânii din artele spectacolului, literatură, pictură, sculptură, muzică – şi veţi afla care sunt principalele evenimente culturale din timpul unei săptămâni bucureștene. Această Tură prin cultură vă va spune care sunt titlurile noi, ce pregatesc actorii pentru reluarea activităţii – chiar și online, despre noi expoziții sau ce emisiuni au mai fost pregătite la TVR 3, acolo unde cultura se află la ea acasă.

 

Pe lângă aceste noutăți, TVR 3 vă invită să urmăriți, zilnic, cele mai interesante şi atractive producţii ale studiourilor teritoriale: TVR Cluj, TVR Craiova, TVR Iaşi, TVR Timişoara, TVR Târgu Mureş, precum şi programul Matinalii de la TVR MOLDOVA. Astfel, TVR 3 îmbină armonios atât informaţiile din toate zonele ţării, cât şi munca a zeci de jurnalişti din afara Bucureştiului, dedicaţi să arate cât mai fidel realitatea care îi înconjoară.

VEZI PROGRAMUL TV PENTRU ACEASTA SAPTAMANA, AICI!

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Grila de programe

TVR 2 a pregătit un program special pentru Paştele catolic

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

            Credincioşii catolici se pregătesc de sărbătoarea Învierii Domnului, care anul acesta va avea loc pe 4 aprilie. TVR 2 va difuza programe dedicate marii sărbători şi va transmite în direct ceremoniile religioase de la Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti şi din Vatican. Paștele catolic, dar și restricțiile cauzate de pandemie, ne oferă prilejul să petrecem mai mult timp acasă, alături de familie.

 

 

Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau

 

În aceste condiții, TVR 2 s-a gândit la un program variat, pe gustul tuturor telespectatorilor care vor putea astfel să petreacă timp de calitate alături de cei dragi. Sfârșitul de săptămână va aduce sezoane noi ale unor emisiuni consacrate. Reprize proaspete de râs la „Gala umorului” (din 2 aprilie, ora 20:00), ediții noi la „Femei de 10, bărbați de 10” (din 3 aprilie, ora 15:00), dar și la „Distracțiile lui Cazacu”, emisiune care schimbă ora de difuzare – în fiecare sâmbătă, de la ora 18:00. Noi sezoane ale emisiunilor „Zile cu stil” (din 3 aprilie, ora 18:30) și „Cap compas” (din 3 aprilie, ora 12:30). „Drag de România mea!” a pregătit, duminică, de la ora 15:00, surprize la începutul unui nou sezon, iar cel mai longeviv program TV, „D-ale lu’ Mitică”, aniversează 22 ani cu un nou sezon din 4 aprilie, ora 17:00.

 

Calendarul celebrărilor liturgice prezidate de Papa Francisc în Săptămâna Sfântă continuă pentru al doilea an în contextul restricțiilor impuse de autorități cauzate de pandemie. Din Duminica Floriilor până la tradiționala ceremonie pascală „Urbi et Orbi”, zilele Săptămânii Sfinte și Triduum-ului pascal în Cetatea Vaticanului urmează îndeaproape riturile liturgice, la care participă un număr restrâns de credincioși.

 

Programul transmisiunilor în direct la TVR 2:

CREDO. Via Crucis, 2 aprilie, de la ora 22.00. Papa Francisc va conduce rugăciunea devoțiunii Calea Crucii. La fel ca anul trecut, aceasta va avea loc pe esplanada Bazilicii Sfântul Petru. Meditațiile de la Calea Crucii din acest an au fost pregătite de cercetașii catolici din Foligno și de credincioșii parohiei „Sfinții Martiri Ugandezi” din Roma.

 

CREDO. Vigilia Pascala, 3 aprilie, ora 20:30. Papa Francisc celebrează solemnitatea Vigiliei Pascale la altarul din Bazilica San Pietro. De la ora 20:00, Sărbătoarea Învierii va fi prefațată de o descriere a ultimilor pași dinaintea răstignirii în documentarul „Miresme la mormânt”.

 

Duminica Paștelui, 4 aprilie. De la ora 8:00, sub genericul „Repere sacre” se va transmite Sfânta Liturghie Romano-Catolică din Catedrala Sfântul Iosif. De la ora 13:00, în solemnitatea Învierii Domnului, Papa Francisc va adresa tradiționalul mesaj pascal și de binecuvântare „Urbi et Orbi”. Transmisiunile în direct de la Vatican și documentarul „Miresme la mormânt” se vor difuza și pe TVRi și TVR Moldova.

 

Producții de divertisment, umor, dar și multe informații utile se regăsesc în emisiunile din grila de primăvară TVR 2.
În fiecare vineri, de la ora 20:00, Corina Dănilă și Dragoș Huluba ne invită la „Gala umorului”. În noul sezon sunt pregătite zece ediții cu momente memorabile ale umorului românesc. Îi vom revedea pe Toma Caragiu, Amza Pellea, Dem Rădulescu, Jean Constantin, Puiu Călinescu, Octavian Cotescu, Stela Popescu, Ştefan Bănică şi mulţi alţii. Așa cum ne-am obișnuit, și în acest sezon momentele de arhivă vor alterna cu cele din studio. „În această perioadă de pandemie, cu multe restricții, avem nevoie de umor. Cum vinerea, de la ora 20:00, trebuie să fim în casă, am putea, de ce nu, să ne uităm la Gala umorului”, propune Corina Dănilă.

 

„Înfruntăm pandemia şi începem un nou sezon al emisiunii „Femei de 10, Bărbați de 10”, anunță Marina Almășan. „Și pentru ca „reintrarea în mână” să aibă loc cât mai plăcut, prima ediție, sâmbătă, 3 aprilie, de la ora 15:00, am adunat povești extraordinare din sfera muzicii românești. Telespectatorii TVR 2 se vor bucura să afle ce mai face Elena Cârstea, care e povestea șlagărului „Dacă pleci” – istorisită de însuși autorul său, Cătălin Crișan, și cum poate microbul muzicii să devină numitor comun pentru trei generaţii: compozitorii Ionel Tudor, Andrei Tudor și senzaționala Maia Tudor”, adaugă realizatoarea.

 

La începutul anului, Cătălin Cazacu, prezentatorul show-ului „Distracțiile lui Cazacu”, anunța că, pentru o perioadă, se mută în Zanzibar. Sâmbătă, de la ora 18:00, în debutul celui de-al doilea sezon al emisiunii, va povesti pe larg despre vacanța sa. „A fost cea mai frumoasă experiență pe care am avut-o. Mi s-a potrivit mănușă. Am trait la fel ca localnicii și am simțit ce înseamnă să descoperi acea insulă”, a spus Cătălin Cazacu. Tot sâmbătă, de la ora 18:30, Alina Ionescu dă startul celui de-al șaselea sezon al emisiunii „Zile cu stil”. Printre invitații primei ediții se numără Mircea Bărbulescu și Antonia Nae.

 

VEZI PROGRAMUL TV PENTRU ACEASTA SAPTAMANA, AICI!

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Grila de programe

2021 este anul Culturii la TVR 3! peste 40 de ore de programe culturale săptămânal

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: TVR

            Primăvara aduce, săptămânal, la TVR 3, peste 40 de ore de programe culturale. Sezoane noi ale emisiunilor consacrate, dar şi producţii realizate în premieră, vă aşteaptă din 29 martie, la TVR 3!

 

 

Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau

 

Cultură, informaţie și educaţie, la TVR 3, unde creatori din toate domeniile, de la Bucureşti, Cluj, Craiova, Iaşi, Timişoara, Târgu Mureş, Chişinău, se întâlnesc cu telespectatorii lor. Principalele evenimente, din timpul unei săptămâni bucureștene, își vor găsi locul la ”Tură prin cultură”sâmbătă, ora 21.50, la emisiunea al cărei titlu șugubăț este o reprezentare perfectă a conținutului. Marius Constantinescu și Irninis Miricioiu vor povesti ce cărți s-au mai lansat, ce spectacole se mai joacă – chiar și online, despre expoziții sau noutăţile pregătite de TVR 3, unde cultura se află la ea acasă.

 

”Cult@press” vă propune, sâmbăta, de la ora 19.50, să rămâneţi conectați la realitatea culturală, proiectată în paginile presei de profil. Titlurile şi articolele vă sunt semnalate de Carmen Târnoveanu şi Irninis Miricioiu. Revista presei culturale oferă informații importante și îndeamnă la reflecţie. Tot sâmbăta, de la ora 21.00, avem ”Seara de dans contemporan”, un parteneriat cu Centrul Național al Dansului București, care ne propune spectacole reper din anii 2000, dar şi proiecte coregrafice noi. Bogdana Pascal ne invită să urmărim legătura între generațiile de artiști ce se vor intersecta în fiecare seară de sâmbătă. Nici artele plastice nu sunt uitate: zilnic, de luni până duminică, de la ora 22.50, Ileana Ploscaru Panait va administra fiecărui telespectator ”Pastila de artă”.

 

Ne întâlnim cu ”A doua Românie”, cea de dincolo de graniţe, în emisiunea moderată de Corina Dobre, sâmbăta, de la 15.30, după aceea sunteţi invitaţi „La un pas de România”, emisiune realizată de Aura Dobre, la ora 16.30, în Maramureșul istoric din dreapta Tisei, Regiunea Transcarpatia, Ucraina. TVR 3 continuă să vă aducă acasă, opere dramaturgice de excepţie, la Teatrul Naţional de Televiziune, în fiecare duminică, de la ora 20.00, un proiect al Casei de Producţie TVR.

Programele care au fidelizat telespectatorii TVR 3 se regăsesc în oferta noastră. Vineri, ora 21.00, mergeţi pe ”Drumul lui Leșe”! Sezonul 13 îl aduce pe Maestrul Grigore Leşe cu amintiri, destăinuiri, mărturii ale personalităţilor invitate. De la ora 23.00, ”Deportații” lui Radu Găină își mărturisesc, cutremurător, în noi episoade, lupta pentru supraviețuire.

 

Sâmbăta, la 13.30, Daniela Mitache reia incursiunea în istoria de 155 de ani a instituţiei etalon a ţării, sub genericul ”Academia Română-prezentul continuu”. De la ora 20.30, la ”Vizual”, Marius Constantinescu ne descoperă arta din perspectiva fotografiei, a arhitecturii, a designului, a urbanismului sau peisagisticii. Sâmbăta continuă cu ritmuri de rock aduse de Doru Ionescu la ”Remix” şi se încheie cu film.

 

Duminica, de la ora 13.00, Monica Nicolescu îi aduce la TVR 3 pe românii care trec prin ”A doua emigrare”, după ce se întorc din străinătate. Mircea Neacşa ne invită, de la ora 16.00, la „Cântec şi poveste”, în București, Muntenia și Dobrogea. În cursul săptămânii, de luni până vineri, la ora 19.00, programul ajunge în toate regiunile ţării.

 

Între orele 20.00 şi 23.00, dăm startul unui veritabil maraton cultural prin întreaga ţară, cu emisiunile „Cap de afiş”, „CULT@rt”, „Piper pe limbă”, ”Ghici cine vine la cină?””Picătura de cultură”, ”Cu cărțile pe față”. Dialogurile lui Andrei Marga vor putea fi urmărite duminica.

 

Casa de Producţie TVR ne prezintă sâmbăta, la prânz, ”Locuri, oameni şi comori” cu Emilia Nicolaescu, iar seara, ”Regatul sălbatic” cu Mihai Enea. Nu lipsesc nici documentarele, care vor fi difuzate nu doar sâmbăta ci și duminica, de la ora 19.00.

”Recitalurile Concursului Internațional George Enescu”, Festivaluri de muzică din 2020, ”Poesis” cu momente din arhiva de aur a Televiziunii Române, ”Spectacolul lumii”, ”Nocturne”, sunt prezente în grila TVR 3, iar duminica dimineaţa este rezervată spiritualităţii. Rămâneți pe TVR 3 ca să trăiţi Primăvara din plin!

 

VEZI PROGRAMUL TV PENTRU ACEASTA SAPTAMANA, AICI!

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Grila de programe

Grila de programe și recomandările lunii Aprilie 2021 pentru postul E! Entertainment

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

E! Live From The Red Carpet (Duminică, 25 APRILIE, DE LA ora 24:00. RED CARPET RUNDOWN: 2021 OSCARS PREMIERA LUNI, 26 APRILIE DE LA ora 2:30): Vino alături de E! pe covorul roșu la ediția din 2021 a Premiilor Oscar, evenimentul anual care sărbătorește cele mai mari și strălucitoare staruri de la Hollywood. Fiți gata să vă minunați pe măsură ce emisiunea va livra cea mai cuprinzătoare paradă a ținutelor de pe celebrul covor roșu.

 

 

NOU Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau!

 

KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS (SEZONUL 20 continuă DUMINICA, DE LA ora 22:00): Au trecut împreună prin momente minunate, dar și momente extrem de grele, iar publicul a fost mereu alături de ele. Sezonul final al acestui reality-show de legendă, ce continuă în luna aprilie, prezintă prima familie a televiziunii pe măsură ce se confruntă cu provocările anului 2021 și se pregătește pentru viitor.

 

OVERSERVED WITH LISA VANDERPUMP (continuă DUMINICA, DE LA ora 23:00): În episoadele de jumătate de oră, Lisa Vanderpump restaurator renumit, scriitoare, actriță și star al emisiunii The Real Housewives of Beverly Hills, Vanderpump Rules și Dancing with the Stars, nu vrea să lase carantina să îi afecteze stilul de viață. În fiecare episod, ea găzduiește o petrecere specială, în casa ei minunată, pentru invitații săi celebri.

 

NIGHTLY POP (Miercuri – Sâmbătă, de la 00:00): Atenție, Hollywood! Nightly Pop este cu ochii pe tine! Cele mai savuroase comentarii despre evenimentele săptămânii din pop culture sunt livrate de echipa Nightly Pop! Fără filtru, surprinzătoare și mereu scandaloase, nu pierde știrile săptămânii, luna aceasta la E!

 

VEZI PROGRAMUL TV PENTRU ACEASTA SAPTAMANA, AICI!

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Grila de programe

Grila de programe și recomandările lunii Aprilie 2021 pentru postul TV DIVA

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

CAMERA DE GARDĂ (Sezonul 6, Duminica, de la ora 20:00): În noile episoade, studiul clinic al doctorului Halstead este în continuare promițător. Anna primește o veste care îi va schimba viața. Noah se trezește într-o situație din care nici măcar April nu îl poate ajuta să iasă. Dr. Choi ajută un pacient cronic să găsească o soluție. Dr. Halstead ia în considerare o nouă cale, iar Dr. Charles și Anna se apropie în contextul unei situații înfricoșătoare.

 

 

NOU Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau!

 

MEDICUL LEGIST (Sezonul 3, Joia, de la 21:00): Serinda Swan o interpretează pe Jenny Cooper, un medic legist ce investighează cazuri suspecte în Toronto. Sezonul trei îi aduce lui Jenny noi întâmplări, noi revelații și rezoluția de a trăi momentul. Prin metode neobișnuite de terapie și întâlniri personale minunate, Jenny și cei ce o înconjoară descoperă ce înseamnă să trăiești într-o lume înconjurată de situaţii limită.

 

CĂPITANUL MARLEAU (Sezonul 5, Luni, de la ora 21:00, finalul pe 12 aprilie): Cele mai noi cazuri ale lui Marleau o aduc în fața unui star al industriei muzicale care asistă la o întâmplare mortală în cadrul unei nunți. De asemenea, este descoperit un fost doctor, alături de soția sa inconștientă, într-un sat din Corsica. Marleau pune la îndoială verdictele detectivilor şi are propria sa rezolvare a situaţiei.

ANATOMIA LUI GREY (Sezonul 14, Marți, de la 21:00): Luna aceasta, April este responsabilă de concursul de chirurgie, în timp ce Meredith tratează un pacient mai vechi, care o inspiră pentru un nou proiect. Doi băieți răniți în cadrul unui incendiu sunt aduși la spitalul Grey Sloan și Andy Herrera trebuie să își demonstreze abilitățile și cunoștințele când viața unuia dintre ei este pusă în pericol. Relațiile se precipită în cadrul spitalului când Meredith încearcă să afle mai multe despre Marie Cerone.

 

MISTERELE DE LA CHRONICLE (Duminica, de la 16:00): În aprilie la DIVA vin noi aventuri, seria de filme cu Alex McPherson, gazda unui podcast, și cu Drew Godfrey, un editor de la ziarul local. Alex investighează și elucidează tot felul de cazuri pentru podcastul ei. Cei doi formează o pereche dinamică în două filme: Misterele de la Chronicle: Cadavrul din iaz (pe 4 aprilie) și premiera în România, Misterele de la Chronicle: Ajutor letal (11 aprilie).

DETECTIVUL GOURMET (Luni, de la ora 21:00): Celebrul consultant culinar Henry Ross este un cunoscător al industriei resturantelor din San Francisco. Când are loc un sabotaj suspicios la un restaurant de cinci stele deținut de unul dintre prietenii lui, Henry trebuie să lucreze cu detectivul Maggie Prince, mamă singură. Povești interesante despre mâncare și rezolvarea cazurilor sunt programate pe 19 aprilie – Detectivul Gourmet și Detectivul Gorurmet: Crimă la patru stele.

 

WEEKENDUL FILMELOR PREFERATE (Vineri 30 aprilie – duminică, 2 mai, două filme de la 20:00): Weekendul filmelor preferate vine la DIVA cu blockbustere: Premiera la DIVA, Sfaturi de viață cu Steve Carell și Juliette Binoche (30 aprilie), filmul romantic cu Jennifer Aniston și Aron Eckhart – Dragoste fără preaviz (30 aprilie), comedia în premieră la DIVA, cu Adam Sandler și Jessica Biel – Vă declar soț și… soție ? (1 Mai), comedia romantică cu Hillary Duff și Heather Loklear – Bărbatul perfect (1 mai), filmul cu Rachel McAdams – Era și timpul! (2 mai) și comedia Vacanță All Inclusive cu Vince Vaughn și Jon Favreau (2 mai).

 

VEZI PROGRAMUL TV PENTRU ACEASTA SAPTAMANA!

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending

# EXMARKETPLACE - GOOGLE CERTIFIED PUBLISHING PARTNER - info@exmarketplace.com; +971 56 626 6430 google.com, pub-9021387890731428, RESELLER, f08c47fec0942fa0 yahoo.com, 1881359, RESELLER #Gemini advertising.com, 28919, RESELLER, e1a5b5b6e3255540 #VerizonD appnexus.com, 3292, RESELLER #VerizonD appnexus.com, 1356, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #VerizonD EMXDGT.com, 1291, RESELLER, 1e1d41537f7cad7f #VerizonD indexexchange.com, 183965, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #VerizonD openx.com, 540236670, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #VerizonD openx.com, 537143344, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #VerizonD pubmatic.com, 156458, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonD pubmatic.com, 156325, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonD pubmatic.com, 156674, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonD contextweb.com, 561707, RESELLER, 89ff185a4c4e857c #VerizonD rubiconproject.com, 18222, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #VerizonD appnexus.com, 11665, RESELLER #VerizonD yahoo.com, 58148, RESELLER, e1a5b5b6e3255540 #VerizonV aol.com, 58148, RESELLER, e1a5b5b6e3255540 #VerizonV appnexus.com, 1868, RESELLER #VerizonV appnexus.com, 1356, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #VerizonV EMXDGT.com, 273, RESELLER, 1e1d41537f7cad7f #VerizonV indexexchange.com, 184110, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #VerizonV openx.com, 537125356, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #VerizonV openx.com, 539129292, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #VerizonV openx.com, 539088779, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #VerizonV pubmatic.com, 158430, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonV pubmatic.com, 160042, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonV pubmatic.com, 160048, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonV pubmatic.com, 155967, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonV pubmatic.com, 133799, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonV contextweb.com, 558299, RESELLER, 89ff185a4c4e857c #VerizonV rubiconproject.com, 13132, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #VerizonV rubiconproject.com, 17250, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #VerizonV xad.com, 240, RESELLER, 81cbf0a75a5e0e9a #VerizonV indexexchange.com, 184349, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #VerizonV indexexchange.com, 183875, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #VerizonV indexexchange.com, 184626, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #VerizonV appnexus.com, 11664, RESELLER #VerizonV contextweb.com, 562258, RESELLER, 89ff185a4c4e857c #VerizonV indexexchange.com, 189200, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #Index indexexchange.com, 192256, RESELLER #Index pubmatic.com, 158214, RESELLER, 5d62403b186f2ace #PubMatic pubmatic.com, 158883, RESELLER, 5d62403b186f2ace #PubMatic appnexus.com, 10970, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #Xandr spotxchange.com, 263601, RESELLER, 7842df1d2fe2db34 #spotx spotx.tv, 263601, RESELLER, 7842df1d2fe2db34 #spotx sovrn.com, 270680, RESELLER, fafdf38b16bf6b2b #sovrn lijit.com, 270680, RESELLER, fafdf38b16bf6b2b #sovrn lijit.com, 270680-eb, RESELLER, fafdf38b16bf6b2b #sovrn appnexus.com, 1360, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #sovrn gumgum.com, 11645, RESELLER, ffdef49475d318a9 #sovrn openx.com, 538959099, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #sovrn openx.com, 539924617, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #sovrn pubmatic.com, 137711, RESELLER, 5d62403b186f2ace #sovrn pubmatic.com, 156212, RESELLER, 5d62403b186f2ace #sovrn pubmatic.com, 156700, RESELLER, 5d62403b186f2ace #sovrn rubiconproject.com, 17960, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #sovrn rhythmone.com, 1923001931, RESELLER,a670c89d4a324e47 #rhythmone video.unrulymedia.com, 1923001931, RESELLER #unruly aps.amazon.com, cf78b987-05be-4f10-bde4-2e3308b639ce, DIRECT #amazon pubmatic.com, 157150, RESELLER, 5d62403b186f2ace #amazon pubmatic.com, 160006, RESELLER, 5d62403b186f2ace #amazon openx.com, 540191398, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #amazon rubiconproject.com, 18020,RESELLER, 0bfd66d529a55807 #amazon appnexus.com, 1908, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #amazon appnexus.com, 3663, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #amazon adtech.com, 12068, RESELLER, e1a5b5b6e3255540 #amazon districtm.io, 100962, RESELLER, 3fd707be9c4527c3 #amazon rhythmone.com, 1654642120, RESELLER, a670c89d4a324e47 #amazon ad-generation.jp, 12474, RESELLER #amazon yahoo.com, 55029, RESELLER, e1a5b5b6e3255540 #amazon indexexchange.com, 192410, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #amazon smartadserver.com, 3138, RESELLER #smart contextweb.com, 560288, RESELLER, 89ff185a4c4e857c #smart pubmatic.com, 156439, RESELLER #smart pubmatic.com, 154037, RESELLER #smart rubiconproject.com, 16114, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #smart openx.com, 537149888, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #smart appnexus.com, 3703, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #smart districtm.io, 101760, RESELLER, 3fd707be9c4527c3 #smart loopme.com, s-2411, RESELLER, 6c8d5f95897a5a3b #smart loopme.com, 5679, RESELLER, 6c8d5f95897a5a3b #smart xad.com, 958, RESELLER, 81cbf0a75a5e0e9a #smart improvedigital.com, 1503, RESELLER #improve improvedigital.com, 1842, RESELLER #improve smartadserver.com, 1827, RESELLER #sublime improvedigital.com, 335, RESELLER #sublime appnexus.com, 3538, RESELLER #sublime appnexus.com, 3539, RESELLER #sublime appnexus.com, 3540, RESELLER #sublime appnexus.com, 11988, RESELLER #sublime vdopia.com, 14913, RESELLER, 49a66ce31a704197 #Chocolate chocolateplatform.com, 14913, RESELLER, 49a66ce31a704197 #Chocolate rubiconproject.com, 22390, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #Rubicon rubiconproject.com, 22388, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #Rubicon adyoulike.com, 660a4ec82056cc3d110c021ac670f9ed, RESELLER #Adyoulike appnexus.com, 9733, RESELLER #Adyoulike rubiconproject.com, 20736, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #Adyoulike openx.com, 541048855, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #OpenX advertising.com, 3679, RESELLER #VerizonVideo advertising.com, 5831, RESELLER #VerizonVideo advertising.com, 8044, RESELLER #VerizonVideo advertising.com, 8022, RESELLER #VerizonVideo smaato.com, 1100047117, RESELLER, 07bcf65f187117b4 #smaato smaato.com, 1100004890, RESELLER, 07bcf65f187117b4 #smaato adcolony.com, 496220845654deec, RESELLER, 1ad675c9de6b5176 #smaato admanmedia.com, 552, RESELLER #smaato appnexus.com, 1752, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #smaato appnexus.com, 4052, RESELLER #smaato appnexus.com, 8790, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #smaato bidmachine.io, 36, RESELLER #smaato bidmachine.io, 60, RESELLER #smaato bidmachine.io, 74, RESELLER #smaato bidmachine.io, 77, RESELLER #smaato blis.com, 86, RESELLER, 61453ae19a4b73f4 #smaato contextweb.com, 558622, RESELLER, 89ff185a4c4e857c #smaato engagebdr.com, 16, RESELLER #smaato gammassp.com, 1516331892, RESELLER, 31ac53fec2772a83 #smaato indexexchange.com, 183920, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #smaato indexexchange.com, 184270, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #smaato inmobi.com, 55049d2e109d4ac1820ca1432dda4e13, RESELLER, 83e75a7ae333ca9d #smaato mobilefuse.com, 2281, RESELLER #smaato openx.com, 540421297, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #smaato pokkt.com, 5886, RESELLER, c45702d9311e25fd #smaato pubmatic.com, 156177, RESELLER, 5d62403b186f2ace #smaato pubmatic.com, 156389, RESELLER, 5d62403b186f2ace #smaato pubmatic.com, 156424, RESELLER, 5d62403b186f2ace #smaato pubmatic.com, 156425, RESELLER, 5d62403b186f2ace #smaato pubnative.net, 1004796, RESELLER, d641df8625486a7b #smaato pubnative.net, 1007194, RESELLER, d641df8625486a7b #smaato rhythmone.com, 4201299756, RESELLER, a670c89d4a324e47 #smaato smartadserver.com, 3117, RESELLER #smaato startapp.com, smt, RESELLER #smaato xad.com, 241, RESELLER, 81cbf0a75a5e0e9a #smaato # ExMarketPlace - end