Connect with us

Emisiuni

Prima TV lansează o nouă emisiune-interviu „Constantin 60′”. Primul invitat, Andreea Marin!

Published

on

In grila de primavară, PRIMA TV lanseaza o nouă emisiune de tip interviu-celebrity!

Poveşti din spatele celebrităţii, imagini în premieră, vorbe emoţionante şi amintiri amuzante, toate perfect dozate în emisiunea Constantin 60′ care debutează chiar în prima zi de primăvară, 1 martie, de la 22:30.

Personalităţi de top din România îşi deschid sufletul pentru cei din faţa televizoarelor într-o emisiune în care va fi spusă povestea din spatele celebrităţii. Debutul producţiei Constantin 60′ îi aduce faţă în faţă pe Andreea Marin şi Alexandru Constantin, cu subiecte de viaţă şi carieră dintr-o perspectivă motivaţională, inspiraţională, optimistă, entuziastă.

[sam id=”12″ codes=”true”]

Discuţiile sincere şi din suflet”, după cum spune Alexandru Constantin, realizatorul emisiunii, vor aduce în prim plan poveşti nedescoperite până acum şi imagini în premieră din trecutul vedetelor. Vedeta PrimaTV, cu o carieră de aproape 10 ani în televiziune, abordează reţeta clasică de „emisiune interviu” într-o manieră fresh şi cool. Astfel, vorbele emoţionante şi amintirile amuzante sunt atent dozate într-o porţie perfectă de producţie de televiziune pentru fiecare sfârşit de săptămână.

Din 1 martie, povestea din spatele celebrităţii va fi depănată aşa cum nu s-a mai făcut până acum. Emisiunea Constantin 60′ va fi difuzată în fiecare duminică, de la 22:30, la Prima TV, începând chiar din prima zi de primăvară.

Foto Credit: PRIMA TV

CITESTE SI:

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Iulian

    21 februarie 2015 at 16:11

    22:30? Tot dupa Antena 1, ProTV si Kanal D va ramane, chiar si sub Acasa si Antena 3.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending