Connect with us

Program Special

Prima TV, program special dedicat MAJESTĂȚII SALE, ELISABETA A II-A

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV

Documentare, invitați speciali și imagini unice de la Londra. Astfel marchează Prima TV ziua despărțirii, ziua în care întreaga planetă își ia “adio” de la cel mai longeviv și iubit monarh al Marii Britanii.

În direct de la Londra, din punctele cheie prin care va trece cortegiul funerar, Alin Petrică și Marius Saizu, corespondenții speciali Prima TV, vor transmite telespectatorilor întreaga emoție și desfășurarea evenimentelor. “Am străbătut câteva străzi din centrul Londrei în mai bine de o oră. Sunt mii de oameni. Nu sunt trișți, nu plâng, nu jelesc. Au o emoție în priviri care mă trimite cu gândul la Decembrie 2017 și la Palatul Regal. Sunt lucruri care cu greu pot fi descrise. La Windsor Castle, unde sunt, au ajuns deja zeci de mii de oameni și britanicii continuă să vină. Autoritățile estimează că numai aici vom avea peste 300.000 de persoane ce vor participa la funeraliile Reginei”, spune Marius Saizu.

Din inima Londrei, Alin Petrică va transmite în cadrul edițiilor speciale Focus de la 10.00, 12.00, 14.00 și 18.00. “Când ai de alergat (la propriu, de multe ori) ca să fii prezent la fiecare dintre marile momente ale acestui eveniment imens, nu prea mai ai timp să simți tu însuți emoția. Emoția asta am văzut-o la fiecare dintre cei cu care am vorbit și pe care i-am filmat. Pentru că oamenii vin aici deschiși pentru a primi în ei această vibrație pozitivă care se simte la tot pasul, chiar dacă în sine, momentul e trist. Și trec peste aglomerație, peste măsurile apăsătoare, dar necesare de securitate, peste cozile imense – nu numai la Westminster Hall, unde e sicriul e coadă!

E coadă la orice, inclusiv la trecut strada. Sunt convins că atunci când totul se va încheia, după ce vom spune, în ultima ediție specială, “atât de de aici. Din Londra au transmis pentru Prima TV Marius Saizu și Alin Petrică”, va veni și momentul emoției. Momentul în care mă voi gândi și voi rememora, pe îndelete, toate lucrurile extraordinare la care am fost martor”, mărturisește Alin Petrică.

Ziua de 16 septembrie este marcată la Prima TV prin campania Regină pentru eternitate. Postul de televiziune din Grupul Clever aduce un omagiu celui mai longeviv monarh al Marii Britanii, Regina Elisabeta A II-A, printr-o serie de corespondențe speciale de la Londra, transmisiuni în direct, mărturii ale celor care au cunoscut-o sau au fost marcați de simpla ei prezență și documentare.

În ziua despărțirii, Prima TV spune “adio” unui om excepțional, unei Regine pentru Eternitate.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending