Connect with us

ALL MEDIA

Prima tv sarbatoreste implinirea a 13 ani de exitenta. La multi ani!

Avatar

Published

on

Prima TV a implinit 13 ani de existenta. Povestea de succes a postului a inceput pe 17 decembrie 1997  si a marcat o noua etapa in evolutia audiovizualului romanesc.

Cu emisiuni si vedete consacrate precum “Cronica Carcotasilor”, cea mai premiată emisiune de divertisment, “Mondenii” si “Trasnitii”, “Reuniunea de clasa”, “Megastar” sau “Miss fata de la tara” cu Andreea Raicu, filmele marca Disney sau stirile Focus, Prima TV a demonstrat ca este un post TV care are curaj.

Remarcandu-se prin  inovatie si originalitate, Prima TV nu s-a temut niciodata sa prezinte telespectatorilor sai programe noi sau tabu, precum “Big Brother”, cel mai mare reality-show al tuturor timpurilor.

De altfel, Prima TV este postul care a adus conceptul de reality-show in peisajul media romanesc difuzand emisiuni de succes precum  “Schimb de mame”, cel mai urmarit reality-show al momentului, “Supernanny” sau “Cireasa de pe tort”, desemnat “Cel mai bun reality- show” la “Premiile TVmania”, in ultimii 2 ani.

Tot la Prima TV, telespectatorii au putut urmari “In familie”,  primul serial de televiziune din Romania dupa ’90, iar din 2 ianuarie, vor putea urmari si prima reality-telenovela, “Iubiri secrete”.

Prima TV va continua sa isi surprinda telespectatorii prin nonconformism si inovatie, cu divertisment de calitate si vedete care ies din tipare.

Urmariti Prima TV si alaturati-va petrecerii!

WE LOVE TO ENTERTAIN YOU!

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending