Connect with us

Televiziune

Prima TV sărbătoreşte româneşte pe 1 Decembrie

Avatar

Published

on

Parada militară, petrecere cu bucate tradiţionale şi filme româneşti, în programul special de Ziua Naţională. 1 decembrie, Ziua Naţională, începe cu parada militară din Piaţa Constituţiei, difuzată în direct la Prima TV, la ora 11:00.

Reporterii speciali vă vor oferi imaginea completă a acestei desfăşurări de forţe, de la sol, dintr-un tanc al trupelor terestre, dar şi din aer, dintr-un avion de vânătoare.

Chiar dacă este prea frig pentru o serbare câmpenească, românii ştiu să celebreze Ziua Naţională. Bucatele alese nu lipsesc de pe mese, fie că este vorba de plăcinte din sudul ţării, mâncăruri ardeleneşti sau vinuri din strugurii de pe dealurile Moldovei. Belşugul şi buna dispoziţie vor fi prezentate, pe larg, în corespondenţele din ediţiile speciale Focus, de la orele 16:30 şi 18:00.

În programul special de Ziua Naţională, Prima TV difuzează şi două dintre cele mai apreciate filme româneşti. “Operaţiunea Monstru”, cu o distribuţie de cinci stele, Toma Caragiu, Octavian Cotescu şi Marin Moraru, începe la 14:30, iar de la 20:30 intrăm în atmosfera hibernală cu “Iarna Bobocilor”.

Foto credit: Prima TV

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending