Connect with us

Life Style

Prima TV te face reporter : Din 19 octombrie se da startul la ''Bursele Focus''

Published

on

Reclame

In Romania, multi tineri au talentul si pasiunea necesare pentru o cariera in mass-media, dar pana acum putini au avut sansa de a reusi in domeniu. Profesia de jurnalist exercita o atractie deosebita asupra unui mare numar de tineri. Ceea ce ii fascineaza pe studenti la aceasta profesie este, in primul rand, faptul ca jurnalistii profesionisti sunt perceputi ca persoane publice, iar vedetele mass-media nu fac decat sa intareasca aceasta convingere.
Sub deviza „Corect si echilibrat”, Focus, jurnalul de stiri difuzat de Prima TV, vine in ajutorul tuturor tinerilor, care isi doresc o cariera in televiziune, si lanseaza pe 19 octombrie „Bursele Focus”. Campania isi propune sa acorde o sansa tuturor studentilor pasionati de domeniul mass-media.
Toti cei interesati sunt invitati, pe parcursul unei luni calendaristice, sa trimita o propunere de stire, precum si pasii de realizare ai materialului, pentru jurnalul Focus.

La jumatatea lunii noiembrie se vor anunta titlurile celor treizeci de materiale selectionate. Autorii stirilor castigatoare vor participa la interviuri pe marginea subiectelor propuse si vor avea ocazia sa discute cu reporterii Focus.
In cea de-a doua etapa a competitiei se vor alege zece dintre cei mai talentati studenti. Acestia vor trebui sa realizeze cate un material pentru principalul jurnal de stiri de la Prima TV. Cele mai reusite reportaje vor fi difuzate in cadrul jurnalului Focus.
Cei mai buni cinci studenti, vor beneficia de o perioada de pregatire de doua luni in cadrul redactiei Focus, iar la finalul training-ului cei mai competenti vor deveni reporteri Prima TV.
Pe parcursul intregii campanii, Cristina Topescu, prezentatoare jurnalului Focus 18, ii va incuraja pe tinerii si le va impartasii din experienta sa.
Sursa: Prima TV

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

 1. ROBERT HORVATH NEW YORK

  16 octombrie 2008 at 22:29

  Balul urinarilor din New York a luat sfarsit
  ( Cristian Neagoe trimis acasa)
  Mesaj 1 Please note that as of October 10, I completed my mission at the Romanian Cultural Institute in New York.
  From now on please send your messages to Stefania Ferchedau, Events coordinator Thank you.
  Cristian Neagoe

  Mesaj 2 fragment Subject: Secta satanista la ICR New YorkAmbasada Romaniei in Washington DC
Ambasada Romaniei in Washington DC
Adrian Cosmin Vierita Stimatedomn, .Asa numitii artisti fac parte din secta satanica Zacusca Senzual.Conducatul acestei secte cu ramificatii internatiole este Cristian Neagoe directorul de programe la centrul din NY. Aceasta secta combina satanismul, drogurile cu o ideologie indreptata impotriva orcarei credinte sau forme de umanism. Va pun la dispozitie doua materiale. Aceste materiale trebue imediat transferate specialistilor. Pentru a asigura protectia cetatenilor din cladirea Consulatului Roman, Cristian Neagoie trebuie imediat arestat.Autoritatile americane sunt foarte ingrijorate de infiltrarea acestor satanisti pe filiera diplomatica.Va asigur ca situatia este extrem de grava.
  Robert Horvath
New York
  Las consideratiei dumneavoastra, daca exista vreo legatura intre cele doua mesaje. Articolul “ICR este un club satanic” cu fotografii si documente, sta la dispozitia oricarui publicatii care vrea sa sparga cenzura.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending