PRIMA TV: Trăsniţii au ajuns la episodul 1.500 și continuă să fie cel mai longeviv sitcom din lume! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

PRIMA TV: Trăsniţii au ajuns la episodul 1.500 și continuă să fie cel mai longeviv sitcom din lume!

Published

on

În 2015 Guinness Book a desemnat Trăsniţii de la Prima TV ca fiind cel mai longeviv sitcom din lume, producţia românească surclasând animaţia The Simpsons, care deţinuse până atunci recordul mondial. Luni, 24 aprilie, Prima TV va difuza episodul cu numărul 1.500 din Trăsniţii, serialul care continuă să aducă cele mai tari aventuri ale lui Pupăză, Chiorete, Gogoașe, Vandame, Teo, Ema sau Sofia.

 

Trăsniții au “suflat”, acum 2 ani, recordul serialului The Simpsons şi au intrat în Cartea Recordurilor iar luni, 24 aprilie, vor ajunge la episodul cu numărul 1.500. O cifră impresionantă care înseamnă 18.000 de ore de filmare, însumate în 750 de zile de filmări non-stop ceea ce înseamnă 2 ani neîntrerupți de muncă pe platourile de filmare. 1.500 de episoade traduse în peste 45.000 de minute de zâmbete și bucurie aduse telespectatorilor și fanilor “trăsniți”.

 

Este interesant cum suntem numai noi în competiție cu noi înșine. Nu cred că mai poate cineva să ne ia recordul, deși recordurile sunt stabilite pentru a fi bătute. Avem 14 ani de filmări la acest serial ceea ce înseamnă că totul a fost posibil și pentru că avem telespectatori fideli. Suntem la sezonul 28 iar gașca trăsnită a luptat ca și Trăsniți în N.A.T.O pe “frontul” Prima TV până în sezonul 9. Apoi ne-am început viața civilă iar din sezonul 13 am rămas Trăsniții, bine ancorați în realitatea românească. Acum, am ajuns la sezonul 28, la episodul 1.500 și asta nu poate decât să ne bucure și binențeles să ne pregătim pentru încă 1.500” a spus Grig Chiroiu.

 

Povestea “Trăsniţilor” continuă, aşa că nu rataţi cel mai longeviv sitcom din lume, de luni până joi, de la ora 22:30, la Prima TV.

Foto Credit: PRIMA TV

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending