Connect with us

Televiziune

Prima TV va emite în format HD. Show-ul „Utopia”, un BOOM pe piaţa media din România!

Published

on

Postul Prima TV va emite High Definition şi va lansa reality-show-ul, „Utopia”, care se preconizează a fi un boom în media din România. 

Omul de afaceri Cristian Burci, patronul Prima TV și al Adevărul Holding a declarat, pentru RV, că trecerea la HD este obligatorie pentru un asemenea show, însă momentan, nu poate da cu siguranţă o dată anume a lansării, deoarece încă mai sunt discuţii ce privesc aspectele tehnice şi echipamentele. Totuşi, luna septembrie sau luna octombrie sunt cele vizate pentru lansare.

În ceea ce priveşte emisiunea „Utopia”, el spune că va fi o emisiune extrem de complexă, dar că nu s-a ales încă o locaţie, deoarece trebuie să răspundă mai multor criterii.

Bugetul alocat emisiunii se învârte în jurul sumei de 4 milioane de euro, ceea ce include licenţa, dar şi costurile pentru un an. Pe site-ul producției „Utopia” va fi streaming live 24 din 24.

În cadrul reality-show-ului „Utopia“, 15 oameni vor lua totul de la zero. Într-o lume fără legi şi fără reguli, ei vor încerca, timp de un an, să creeze societatea perfectă.
https://www.youtube.com/watch?v=e3fu7j02Mks
Utopia_Logo_jpgFoto Credit: Prima TV

Video Credit: Youtube

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Gigi Luigi

    26 noiembrie 2016 at 00:49

    Si au emis, si au tot emis… Omul de afaceri… Bisnitar cu vise de bussiness-man. Deci, hasdeu, barosane? Sigur, barosane, vine. Uite hasdeul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending