Connect with us

ALL MEDIA

Primarul Gheorghe Ştefan, urmărit penal de DNA în dosarul intervenţiilor pentru licenţa Giga TV

Redactia Radar de Media

Published

on

Primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, este urmărit penal de DNA în dosarul intervenţiilor pentru licenţa Giga TV, fiind acuzat că ar fi discutat cu Viorel Hrebenciuc să intervină la CNA pentru obţinerea licenţei postului Giga TV, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare. 

Gheorghe Ştefan a venit luni la Direcţia Naţională Anticorupţie, la intrare acesta refuzând să spună care este motivul prezenţei sale în faţa procurorilor.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că Gheorghe Ştefan a fost chemat la DNA pentru a i se aduce la cunoştinţă că a fost pus sub învinuire pentru fapte de corupţie, în dosarul intervenţiilor pentru licenţa Giga TV.

Potrivit surselor citate, Gheorghe Ştefan este acuzat că, după ce ar fi discutat cu Narcisa Iorga, membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), Gheorge Ştefan ar fi vorbit cu deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, pentru ca acesta să intervină la CNA, în vederea obţinerii licenţei pentru postul Giga TV.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending