Connect with us

Televiziune

Primăvara aceasta este dedicată iubirii la DIVA, cu filme romantice în fiecare duminică

Seria de filme romantice difuzate unul după altul continuă la DIVA și în aprilie.

Published

on

Foto Credit: DIVA

Primăvara iubirii include titluri noi, construite pe scenariul cinematografic clasic: eroina este pusă într-o situație nouă, de obicei într-un loc cochet sau un mic orășel de provincie, iar răsturnările de situaţie din poveste o aduc aproape de un erou care se dovedește a fi bărbatul perfect pentru ea. 

Seria de filme romantice din aprilie începe în a doua zi din lună, când vizităm „Farul lui Moriah” („Moriah’s Lighthouse”, 2022) și facem cunoștință cu eroina (Rachelle Lefevre). Aceasta este o artistă care prelucrează artizanal lemnul și care își propune să restaureze un far local. Însă arhitectul american Ben (Luke Macfarlane) îi dă planurile peste cap. Apoi asistăm la o „Romanță pe râu” („Riverfront Romance”, 2021) unde bloggerița de călătorii Cara (Tammy Gillis) își folosește economiile pentru a cumpăra casa visurilor ei, dar clădirea e amenințată de un hidrobaraj construit de inginerul Riley (Morgan David Jones).

O săptămână mai târziu, pe 9 aprilie, primim o porție de „Dragoste și glamping” („Love & Glamping”, 2020). În film, Katie (Emilie Ullerup, care era însărcinată în 4 luni, în timpul filmărilor) trebuie să scrie un articol despre un resort de glamping de lux. Cum reușește să treacă peste reticența legată de ideea de camping în aer liber ? Cu ajutorul lui Will (Christopher Russell). Pe actor îl revedem apoi în „Cascadele iubirii” („Chasing Waterfalls”, 2021), în care joacă rolul ghidului unei fotografe care caută o cascadă celebră – Amy (Cindy Busby) – și care găsește ceva mult mai prețios, pe traseu.

Pe 16 aprilie este programat filmul „Chiar în fața mea” („Right in Front of Me”, 2021). În poveste, Carly (Janel Parrish) visează la iubitul ei din facultate și încearcă să-l impresioneze cu ajutorul lui Nick (Marco Grazzini). Dar ajunge să-și dea seama că bărbatul potrivit pentru ea nu este cine credea. Seria de filme romantice Primăvara iubirii de la DIVA se încheie cu „Un sărut la miezul nopții” („A Midnight Kiss”, 2018). În scenariu, organizatoarea de petreceri Mia (Adelaide Kane) apelează la prietenul fratelui ei – David (Carlos PenaVega) – pentru o gală de amploare. Rezultatul ? Descoperă dragostea! 

Nu uitați să vă luați porția de iubire de la DIVA și în luna aprilie, în după-amiezile de duminică, cu două filme romantice, care încep la ora 16:00!

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending