Prime Studios - locuri de muncă stabile care aduc venituri considerabile - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ADVERTORIALE

Prime Studios – locuri de muncă stabile care aduc venituri considerabile

Published

on

Majoritatea oamenilor au nevoie de un loc de muncă pentru a se întreține, cu excepția unora care primesc totul de-a gata încă de la începutul vieții. Oamenii sunt diferiți, de aceea fiecare are alt drum în viață. Fiecare alege cum vrea să își trăiască viața. Unii vor o familie și mulți copii, iar alții vor să călătorească în cât mai multe locuri. Nicio alegere nu este de condamnat, ci chiar trebuie apreciată.

La fel este și în cazul locurilor de muncă. Dacă unele persoane au un har pentru o crea diferite obiecte sau chiar piese muzicale, iar alții repară mașini, pentru fiecare locul de muncă ar trebui să fie o plăcere. Petreci mai mult de jumătate din zi la muncă, deci ar trebui să faci ceea ce îți place cu pasiune, nu din obligație. Prime Studios pune la dispoziția potențialelor angajate locuri de muncă într-un studio de videochat, pentru persoanele care nu se regăsesc în ceea ce fac și fiecare zi de muncă devine din ce în ce mai obositoare și neplăcută.

Ce reprezintă videochatul?

Există anumite preconcepții cu privire la videochat, dar până în momentul în care lumea se va documenta și va înțelege cu adevărat, aceste idei greșite sunt nule. Nu se bazează totul pe senzualitate și nuditate. Conversațiile și înțelegerea din partea cuiva, sunt unele dintre motivele pentru care unii oameni apelează la serviciile de videochat.

Sunt în lume persoane care nu găsesc o persoană căreia să îi pese cu adevărat de ceea ce simt sau cu care nu se pot destăinui celor din jur. Din acest motiv apelează la varianta de videochat non-adult unde pot discuta cu angajatele Prime Studios. Acesta este singurul serviciu oferit în categoria de non-adult. Cealaltă variantă implică și nuditate, alături de conversații. Este un loc de muncă la fel ca oricare altul, la care beneficiile bănești te pot duce pe drumul independenței financiare într-un timp relativ scurt.

Beneficiul 1: Program flexibil

Acest studio videochat Bucuresti permite angajatelor să își organizeze timpul așa cum își doresc. Fiecare săptămână vine cu o nouă oportunitate de a schimba orele în care lucrează. Sunt disponibile 3 schimburi: dimineață, intermediar și seara.

Având în vedere că nu au același program mereu, zi de zi timp de câțiva ani, așa cum se întâmplă la alte locuri de muncă, angajatele au timp de tot ceea ce își doresc.

Advertisement

Beneficiul 2: Salariul atractiv

Din punct de vedere al salariului, veniturile lunare sunt net superioare față de minimul pe economie, spre exemplu. În scurt timp angajatele își permit lucruri de care nu credeau că vor avea vreodată suma necesară pentru a le achiziționa.

Pe lângă salariul fix, acestea beneficiază și de bonusuri lunare, atât financiare, cât și non-financiare. Fetele care petrec cele mai multe ore online într-o lună, primesc la finalul acesteia un city break sau posibilitatea de a face o operație estetică. Reprezentanții Prime Studios au parteneriate cu anumiți medici esteticieni care pot oferi rezultatele așteptate.

Pentru proaspetele angajate există un bonus după prima lună de muncă care constă în 500 de dolari pe lângă salariu. Dacă aduci și o prietenă să lucreze la acest studio poți primi 200 de dolari după prima lună de muncă a acesteia. Totuși, având în vedere salariul atractiv, angajatele pot suporta costurile pentru operații din resursele financiare proprii.

Beneficiul 3: Cursuri de limba engleză

Având în vedere faptul că serviciile oferite sunt destinate unor persoane de diferite naționalități, este necesar ca fiecare să cunoască limba engleză, care este o limbă internațională. Pentru cele care nu se descurcă, pot urma un curs susținut de firmă care le ajută cu privire la acest aspect.

Dacă după cele trei luni nu stăpânesc așa cum ar trebui engleza, pot opta pentru prelungirea cursurilor. Fiecare angajată are parte de susținere și reprezentanții pun preț pe fiecare în parte. Aceștia sunt conștienți că un angajat fericit poate aduce rezultate favorabile pentru business.

Este un loc de muncă stabil care oferă toate condițiile necesare. Nu ești nevoită să stai în frig în anotimpurile reci și ai parte de tot confortul necesar. Aparatura de care dispune firma este de ultimă generație, astfel încât totul să se desfășoare așa cum ar trebui.

Advertisement

Pentru detalii despre angajări accesați site-ul sau sunați la numărul de telefon 0725165944.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Ioana

    7 mai 2021 at 12:37

    Nu este usor dar se poate. Cred ca cel mai bine esta sa iti faci un branding ca sa atragi clilentii nu doar sa ii cauti.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending