CIFRE. Primele 4 editii ale show-ului "Stirile Times New Roman" de la Prima TV, audiente fluctuante! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

CIFRE. Primele 4 editii ale show-ului “Stirile Times New Roman” de la Prima TV, audiente fluctuante!

Published

on

Primele 4 editii ale noului show de umor „Stirile Times New Roman” (Prima TV), a fost urmarita in medie de 154.000 de telespectatori pe minut, 1.55% puncte rating madiul urban.

Prima editie a emisiunii de umor „Stirile Times New Roman”, care a fost difuzata sambata 15 martie, a avut o audienta medie de 131.000 de telespectatori, 1.3% rating mediul urban. In editia urmatoare , audienta show-ului a crescut inregistrand 1.9% puncte rating  si a fost urmarita de peste 187.000 de telespectatori din mediul urban in fiecare minut.

Cea de-a 3-a editie difuzata pe 22 martie, a suferit o scadere drastica, fiind urmarita in medie de 81.000 de telespectatori pe minut. Principala cauza a scaderii numarului de telespectatori, fiind concurenta puternica din intervalul orar.

In seara urmatoare (duminica), show-ul a fost urmarit de peste 219.000 de telespectatori pe minut si a inregistrat un rating de 2.2 puncte de rating.

16.8%  din telespectatorii emisiunii au varsta cuprinsa intre 55  si 64 ani, 16.7% au varsta cuprinsa intre 35 si 44 ani, iar persoanele intre 25 si 34 ani sunt in proportie de 15%.

De mentionat ca 54.2% a fost  publicul feminin, iar 45.8% dintre telespectatori au fost public masculin, conform forbes.ro

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending