Connect with us

Emisiuni

Primele cupluri se vor duela pe scena Vocea României, astazi la Pro TV. Vezi toate echipele antrenorilor!

Published

on

Vinerea trecută telespectatorii au fost martori întregirii echipelor celor patru antrenori. Ultimii concurenți și-au ocupat locurile în echipe, iar antrenorii s-au pus pe treabă: s-au întâlnit cu concurenții, au format cuplurile, au repetat piesele și sunt gata de dueluri.

Vinerea aceasta, de la 20:30, ringul a fost montat pe scena de la Vocea României, iar celebrii antrenori s-au pregătit de luptă, și-au pus mănușile și au făcut încălzirea pentru ceea ce va urma.

Echipa Tudor Chirila

Cupluri puternice vor acapara scena și vor crea momente excepționale: rock, pop, blues, reggae sau mix de populară pe rimturi de Rihanna vor face atât deliciul publicului cât și al antrenorilor.

Loredana, Smiley, Marius Moga și Tudor Chirilă revin pe scaune plini de încredere, umor și ca întotdeauna, puși pe glume. Oala de sarmale promisă la audițiile pe nevăzute de mama unui concurent a fost degustată de Loredana, Smiley, Tudor și Pavel, care au fugit din scaune când au auzit ce bunătăți se află la ieșirea de pe scenă.

Vom vedea un Tudor Chirilă pus șotii care preia scena pentru că așa îi dictează natura lui de artist, de data aceasta uimind publicul cu interpretarea unei piese lăutărești. Momente unice create de cei patru antrenori vor intra în istorie, dar cel mai amuzant moment va fi dezvăluit mâine seară în absența lui Moga.

Echipa Marius Moga

Începând cu ediția de mâine aplicația Fii Antrenor va arăta în timp real voturile celor peste 100.000 de români care au descarcat aplicația din Google Plus sau AppStore. În timpul duelurilor vor fi afișate pe ecran fotografiile celor doi concurenți și rezultatele obținute din voturile celor care au aplicația.

Oricine poate intra în rolul de antrenor și își poate susține preferații descărcând aplicația Fii Antrenor din AppStore și Google Plus.

Echipa Loredana

Puteți revedea oricând edițiile Vocea României pe voyo.ro.

Vocea României – Doar Vocea contează! Vineri, de la 20:30, la PRO TV!

Foto Credit: Pro TV

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending