Connect with us

Eurovision

6 orașe în lupta pentru găzduirea Eurovision Song Contest 2017

Published

on

Au trecut 57 de zile de la finala festivalului muzical Eurovision și avem primele informații despre consursul de anul viitor. Datorită audienței concursului, ce crește în fiecare an, pregătirile devin din ce în ce mai intense.

Ucraina a câștigat ediția de anul acesta cu melodia  1944 interpretată de frumoasa Jamala. Ucraineanca a emoționat atât publicul, cât și juriile de specialitate din cele 41 de state concurente astfel încât la sfârșitul votului țara ei a obținut o victorie spulberătoare și neașteptată clasându-se mai sus decât principalele favorite: Rusia și Australia. Ascultă și tu aici piesa 1944:

NTU, televiziunea națională din Ucraina a primit până acum cereri de la 6 orașe importante din Ucraina, care au intrat în lupta pentru găzduirea concursului. În afară de capital Ucrainei, Kiev, care a mai găzduit concursul în 2005, Lviv, Kharkiv, Dnipro, Kherson și orașul de pe malul Mării Negre, Odessa fac eforuri pentru a deveni eligibile în găzduirea coompetiției din primăvara lui 2017.

Datele semifinalelor pentru concursul din 2017 au fost stabilite pe 9 și 11 mai, iar finala va avea loc sâmbătă, 13 mai 2017. Până în prezent 21 de state europene au confirmat participarea pentru concursul din Ucraina, unde vom avea și o revenire, Portugalia anunțând încă din 21 aprilie că vor reveni pe scenă de anul următor.

Vom reveni cu informații despre Eurovision în săptămânile ce urmează.

ukraine map eurovision 2017

Mihai Scarlat

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending