Connect with us

Emisiuni

REALITY SHOW. Primele elimănări la Burlăciţa. Uite cine merge mai departe!

Redactia Radar de Media

Published

on

Una dintre cele mai râvnite burlăciţe ale momentului, Andreea Mantea, a pornit aseară în aventura vieţii ei, în cadrul incitantului show de la Antena 1, alături de 20 de tineri curajoşi, dornici să-i demonstreze că sunt capabili de orice pentru a-i intra în graţii. Emoţii nu au avut doar concurenţii, ci şi protagonista show-ului, care a fost nevoită să treacă deja la primele eliminări.

Peste 1.5 milioane de telespectatori la nivel naţional au urmărit aseară, în minutul de aur, 22:14, dubla întâlnire a Andreei, cu Alexandru şi Gabriel.

Iată care sunt cei 12 concurenţi care merg mai departe alături de Andreea

 

Alexandru Grigoraş are 29 de ani este din Bucureşti şi deţine un magazin on-line care comercializează suplimente sportive. Este fost antrenor de judo. Îi plac călătoriile, traseele montane, scufundările, judo – practică de 15 ani acest sport. Este un om al contrastelor, viaţa lui, în general, s-a învârtit în jurul sportului, dar în acelaşi timp îi place să descopere locuri noi şi să testeze reţete noi în bucătărie. Ultima relaţie pe care a avut-o a durat 2 ani, dar s-a destrămat din cauza prejudecăţilor părinţilor fetei care îşi doreau un ginere cu o meserie clară; deşi avea venituri importante din afacerea cu suplimente sportive, părea o ocupaţie neserioasă pentru ei.

Alin Gabriel Pop are 25 de ani şi este din Timişoara. Printre pasiunile sale se numără gătitul, muzica şi cititul. A studiat nouă ani vioară, patru pian şi a practicat trei ani de fotbal. Mărturiseşte că i-a plăcut să cocheteze cu modelling-ul şi actoria. Îşi doreşte ca pasiunea pentru gătit să se concretizeze şi să aibă propriul restaurant. La începutul anului a fost în Italia pentru a obţine un job la un restaurant din Cagliari, dar s-a întors ca să participe la emisiune. A avut o afacere cu periuţe de dinţi, dar a renunţat în momentul în care a constatat că aducea bani de acasă pentru a menţine afacerea pe linia de plutire.

Cătălin Cnej este un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Bucureşti şi este student în anul al III-lea la Protecţia Consumatorilor, Bioterra. În timpul liber este instructor de fitness şi model. A fost plecat în Italia unde a lucrat pe o plajă privată. Mărturiseşte că până acum nu a fost un bărbat fidel, pentru că nu a găsit o fată care să merite toată atenţia lui. La o femeie apreciază în primul rând frumuseţea fizică, pe locul doi fiind inteligenţa.

Gabriel Aur are 28 de ani şi este din Galaţi. Este managerul unei firme de colectare şi reciclare a deşeurilor metalice. Îi place să meargă în cluburi, la munte cu cortul, la mare, să schize, printre pasiunile sale numărându-se showboarding-ul şi motocicletele de mare viteză şi off-road. Are două animale de companie neconvenţionale, o iguană şi o tarantulă. Îi plac femeile indenpendente financiar, ba chiar recunoaşte cu nonşalanţă că este genul materialist şi că se vede fiind un home sitting dad.

Marius Emanuel Gogoase, în vârstă de 32 de ani, din Giurgiu a studiat Liceul de Marină. A avut o copilărie destul de grea din cauza divorţului părinţilor săi. Primul său job a fost în construcţii, se ocupa de punerea pavelelor. Apoi, s-a angajat ca electrician, iar la scurt timp s-a înrolat în armată. După această perioadă s-a angajat ca ghid turistic în Grecia, dar şi ca barman şi ospătar pe un vas de croazieră.

Mitrea Cristian are 32 de ani şi este din Bucureşti. Practică jujitsu brazilian şi arte marţiale mixte (MMA) si a câştigat foarte multe concursuri internaţionale. În prezent locuieşte cu Zabar, câinele său, un dog Argentinian de 70 de kg, pe care îl îngrijeşte ca pe ochii din cap. Cea mai importantă persoană din viaţa sa este bunica lui, cea care i-a crescut pe el şi pe fratele său. Recunoaşte că este gelos, dar consideră că este un sentiment firesc atunci când iubeşti o femeie cu adevărat.

Paius Georgel în vârstă de 26 de ani este din Bucureşti şi se poate mândri că a lucrat în cadrul Poliţiei Române, dar s-a restras, dezamăgit fiind de sistem. Este un tip sportiv, motiv pentru care a făcut parte din lotul naţional de Shotokan şi a ocupat locul III la mondialele de profil. Pasiunea lui o reprezintă motocicletele de viteză şi este foarte mândru că a reuşit să devină proprietarul unui astfel de bolid pe două roţi. Îşi doreşte o familie şi iubeşte copiii, dar consideră că este necesar cel puţin un an de relaţie stabilă pentru a începe să se gândească la căsătorie.

Radu Rus este un tânăr clujean în vârstă de 25 de ani. Cu ajutorul părinţilor a deschis o cafenea de care se ocupă în totalitate, având experienţă ca barman. Este genul de om care trebuie să simtă că are controlul în tot ceea ce face, îi plac provocările şi adrenalina. Radu este o fire romantică, încearcă mereu să facă gesturi frumoase pentru femeia de lângă el, iar una dintre cele mai mari plăceri ale lui este să o vadă pe aceasta fericită.

Silviu Rotariu are 33 de ani, este din Braşov şi de câteva luni s-a mutat în Bucureşti. A avut un business in domeniul imobiliar în Braşov care mergea bine, până când a fost nevoit să-i cedeze soţiei 50% din acţiuni, în urma divorţului. Iniţial s-a pregătit să devină pastor, a studiat teologia, dar în momentul de faţă spune că nu mai face parte din niciun cult religios. Ca şi formare este baptist, iar la 26 de ani s-a despărţit de cultul lui în ideea că îşi întemeiază „propria biserică”. Practică meditaţia două ore pe zi, pentru că în felul aceasta reuşeşte să se elibereze de sentimentele negative: „aşa mă dizolv, mă golesc de cele rele”, mărturiseşte concurentul. La 20 de ani a emigrat în America împreună cu familia, dar s-a întors pentru că o iubea pe fata cu care era atunci, femeia care i-a devenit şi soţie.

Sorin Dumitras în vârstă de 24 de ani este din Iaşi. A fost instructor de fitness în 2012-2013, iar în rest dansează în cluburi sau la petreceri private. A fost plecat în America de două ori printr-un program de lucru, unde a lucrat ca salvamar, iar apoi în recepţia unui hotel. Prima oară când a dansat a fost în America, într-un bar, unde s-a ţinut un concurs pe care l-a câştigat. Îi place să facă striptease şi spune că a câştigat ceva bani din asta. Mărturiseşte că a avut aventuri cu femei care aveau iubit sau care erau măritate.

Tiberiu Ionita are 25 de ani şi este din Ploieşti. A locuit în Grecia şapte ani, iar de un an s-a întors în România din cauza crizei economice de acolo. A lucrat ca barman în ţara elenă, unde a şi terminat liceul. În prezent este asistent manager la o firmă de construcţii din Ploieşti. În timpul liber practică diferite sporturi precum: showboard, fitness, box, MMA, fiind şi campion naţional la lupte greco-romane.

Valentin Nadrag în vârstă de 38 de ani este din Constanţa. A locuit în Spania unde a lucrat ca model pentru diferite agenţii, iar de trei ani s-a întors în România pentru o viaţă mai liniştită. În prezent, lucrează ca antrenor personal de fitness şi culturism. A fost căsătorit o singură dată, iar căsnicia a durat numai un an şi jumătate. Adoră femeile care ştiu să danseze, pentru că asta spune multe despre senzualitatea lor. Este categoric atunci când vine vorba de o parteneră materialistă şi preferă să stea singur decât alături de o femeie pentru care contează doar banii.Andreea Manteamantea si vladauAndreea Mantea

 

Comentarii

Emisiuni

iLikeIT revine în fiecare dimineață, de luni până vineri, în cadrul Știrilor PRO TV

Avatar

Published

on

             Veste bună pentru pasionații de tehnologie: iLikeIT revine din 21 septembrie! Iulia Ionescu, corespondent Știrile PRO TV, ne va aduce cele mai noi informații despre internet și tehnologie, în fiecare dimineață, de luni până vineri, în cadrul Știrilor PRO TV.

 

După debutul noului sezon de la începutul acestui an, cu grafică la zi și, mai ales, cu un host fresh cu o minte ageră, iLikeIT revine pe ecrane. În această perioadă, în care au crescut soluțiile de conectare de la distanță, cu ajutorul internetului, și având în vedere nevoia acută de digitalizare, este cu atât mai important să vedem ce înseamnă online-ul pentru noi și cum ne-ar putea influența în anii următori.

„Nu este un secret pentru nimeni faptul că tehnologia ne-a ajutat extraordinar de mult în ultimele luni. Am găsit în noi resurse pe care nici nu știam că le avem și am reușit să ne continuăm activitățile de zi cu zi. Mă refer la antreprenori, profesori, elevi, părinți, medici sau chiar la noi, la jurnaliști, iar în următoarea perioadă, vom încerca să vă prezentăm cât mai mulți oameni de genul acesta, dar și soluții digitale, care să vă ajute în tot ceea ce faceți”, explică Iulia Ionescu.

În fiecare dimineață, la iLikeIT, vom studia Social Media, vom vorbi despre cele mai noi tendinţe în materie de tehnologie digitală, despre fake news, dar mai ales despre educația digitală. De asemenea, vom aduce pe TV personaje și povești, pentru că acum, mai mult ca oricând, oamenii au nevoie de curaj și de inspirație. Vom analiza cum este tratată lecția pandemiei de către „elevii” din tehnologie chemați la tablă. Vom căuta soluții pentru acest examen pe care-l dăm cu toții. Ne propunem să  venim cu foarte multe răspunsuri la multiplele întrebări legate de tehnologie.

 

Din 21 septembrie, Iulia Ionescu vă aduce noutățile din tehnologie, de luni până vineri, în fiecare dimineață, în cadrul Știrilor PRO TV!

 

 

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Ion Ţiriac este invitatul de astăzi al Irinei Păcurariu la „Reţeaua de idoli”

Avatar

Published

on

             Irina Păcurariu continuă seria interviurilor de elită, marca „Reţeaua de idoli”, la TVR 2. Luni, 21 septembrie, de la ora 21:00 (în reluare duminica, de la ora 18:00), aveți întâlnire cu un român pe care-l recunoaște oricine: Ion Ţiriac.

 

A fost sportiv, manager de sportivi, a condus România la două olimpiade, a scris și scrie istorie în tenis, domeniu la dezvoltarea căruia a contribuit. Orice interviu acordat de Ion Țiriac devine controversat. Mai întotdeauna părerile lui fac turul presei, ceea ce s-a întâmplat, de curând, cu opiniile despre descalificarea lui Novak Djokovic de la US Open. Deloc întâmplător, interesul pe care Ion Ţiriac îl provoacă, inclusiv la noile generații, se datorează faptului că e bogat.

 

             „E naiv să crezi că Ion Țiriac va povesti cuiva cum a făcut primul milion, sau, în cazul lui, primul miliard. Pentru mulţi va rămâne un excentric, mare colecţionar de maşini, proprietăţi, blazoane, trofee de vânătoare şi avioane private. Orice se poate spune sau scrie, despre octogenarul campion, dar e complicat să-i contești încăpățănarea de a face din sport o temă publică. La „Reţeaua de Idoli” va vorbi despre regrete, prietenie sau anii de război în care a copilărit. După mulţi ani, Ion Tiriac acceptă un interviu pentru care unii şi-ar scoate pălăria, iar el, ceea ce se întâmplă foarte rar, și-a scos ochelarii”, spune Irina Păcurariu.

Este primul român care a intrat pe lista Forbes a miliardarilor lumii şi rămâne pe locul doi în topul celor mai bogați sportivi, după legendarul Michael Jordan. Anul acesta, când a împlit 81 de ani, un mare ziar italian titra: „Contele Dracula al tenisului s-a născut la Brașov, în România”. Italienii i-au făcut apoi şi o caracterizare celui care a câştigat în 1970 turneul de la Roland Garros, în proba de dublu, alături de Ilie Năstase: „Un bizar iubitor al sportului, un manager şi un om de afaceri cu viziune – deţinătorul turnelui Mutua Madrid Open, românul face parte dintr-o lume unde au acces foarte puțini”.

 

            „Trebuie să vorbești despre sport, sportivi sau sportive în două secvențe – viața sportivă și viața adevărată care vine după sport. Gimnastele se opresc la 21-22 de ani, cresc, jucătorii de tenis la 30-31-32 de ani. Excepții sunt. Uite, Serena la 38, Federer și așa mai departe. Dar în a doua viață, dacă cumva lumea te respectă, nu te iubește, că atunci când ești sportiv te iubește toată lumea, dar după aia dacă îți câștigi respectul ai făcut Bingo, ești tot ce vrei. Însă un copil normal, și eu îi văd pe-ai mei, care sunt normali, n-au ales sportul, dar fac sport obligatoriu în fiecare zi, în momentul când termini școala – universitate, nu liceu – și ai cele mai bune note care există în lumea asta… nu mai contează ziua aia după ce ai terminat, pentru că o să sari într-un butoi cu apă înghețată care se numește viață. Și atunci, ce poți să pui în aplicare ? Ce ai învățat în toți cei 4, 5, 6, 20 de ani de școală și câtă creativitate ai ? Sau ai cumva norocul să faci ceea ce îți place, nu ce trebuie să faci ? Pentru că în momentul în care ești un american, care au o treabă senzațională, mie îmi place de mor – I’m looking for a job… Caut o slujbă… E o treabă. I find my job… e altă treabă – nu-l găsești p-ăla care îți place ție. Iar unul dintre cele mai mari privilegii în viața asta este să ai dreptul să alegi. În momentul în care poți să alegi ai o altă viață în fața ta”, spune Ion Ţiriac, la „Reţeaua de idoli”.

 

 

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Cea de-a doua gală „Te cunosc de undeva!” a fost sâmbătă seara lider de audiență

Avatar

Published

on

            Cea de-a doua gală a celui de-al 15-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost sâmbătă seară, lider de audiență atât la nivel naţional, cât şi la nivelul întregului public din mediul urban. Ediţia a fost câștigată de Tavi Clonda, cu o excelentă transformare în artistul Adam Lambert.

 

Emisiunea prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși a adunat în fața micilor ecrane 1.649.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 21:12.

Așadar, la nivelul publicului urban, Antena 1 a fost sâmbătă, 19 septembrie, în intervalul de difuzare al emisiunii Te cunosc de undeva! (19:59– 23:06), lider detaşat de audienţă, cu 7.4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 20.4%, urmată de PRO TV, cu 4.3 puncte de rating și 11.9 % cota de piață. De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 este cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 7.4 puncte de rating și 18.8% cota de piață, iar locul secund este ocupat de PRO TV cu 4.3 puncte de rating şi 10.9% cota de piaţă.

Concurenții celui de-al 15-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!”, jurizat de Ozana Barabancea (canto), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) și Aurelian Temișan (all the show), și-au pregătit cu multă atenție transformările pe care le-au avut de realizat sâmbăta aceasta. Tavi Clonda a readus pe scenă vraja numită Queen, în interpretarea lui Adam Lambert, o piesa despre care juraţii au spus la unison că este una dintre cele mai grele piese din gală, în vreme ce Liviu şi Andrei au marcat o nouă premieră în cadrul transforming show-ului, aducând pe scenă doi preşedinţi.

            Monica Anghel şi Marcel Pavel au făcut un duet peste ani cu transformarea în Cornelia Catanga şi Romica Puceanu, iar Adda le-a îndeplinit rugămintea celor doi preşedinţi de a vedea ceva proaspăt pe scena transforming show-ului. Adriana Trandafir şi Romică Ţociu au făcut din nou senzaţie cu Andra şi Tiger 1, iar Toto Dumitrescu s-a transformat în Patricia Kaas. Jojo i-a invitat la vals pe juraţi, cu transformarea în Smiley, în vreme ce AMI a adus pe scenă un trap cu Killa Fonic.

Totuşi, cea mai reușită transformare a galei i-a aparținut lui Tavi Clonda, care l-a imitat pe Adam Lambert. Momentele coregrafice ale serii au fost susținute de Furnix Team, baletul condus de Furnica.  Cum se vor descurca cei 11 concurenți cu noile roluri atribuite lor de năstrușnica ruletă a personajelor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în cea de-a treia gală a noului sezon „Te cunosc de undeva!”

 

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este facută pe target-urile 18-49 Urban, All urban şi Naţional
Perioada 19 septembrie 2020

 

 

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0