REALITY SHOW. Primele elimănări la Burlăciţa. Uite cine merge mai departe! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

REALITY SHOW. Primele elimănări la Burlăciţa. Uite cine merge mai departe!

Published

on

Una dintre cele mai râvnite burlăciţe ale momentului, Andreea Mantea, a pornit aseară în aventura vieţii ei, în cadrul incitantului show de la Antena 1, alături de 20 de tineri curajoşi, dornici să-i demonstreze că sunt capabili de orice pentru a-i intra în graţii. Emoţii nu au avut doar concurenţii, ci şi protagonista show-ului, care a fost nevoită să treacă deja la primele eliminări.

Peste 1.5 milioane de telespectatori la nivel naţional au urmărit aseară, în minutul de aur, 22:14, dubla întâlnire a Andreei, cu Alexandru şi Gabriel.

Iată care sunt cei 12 concurenţi care merg mai departe alături de Andreea

 

Alexandru Grigoraş are 29 de ani este din Bucureşti şi deţine un magazin on-line care comercializează suplimente sportive. Este fost antrenor de judo. Îi plac călătoriile, traseele montane, scufundările, judo – practică de 15 ani acest sport. Este un om al contrastelor, viaţa lui, în general, s-a învârtit în jurul sportului, dar în acelaşi timp îi place să descopere locuri noi şi să testeze reţete noi în bucătărie. Ultima relaţie pe care a avut-o a durat 2 ani, dar s-a destrămat din cauza prejudecăţilor părinţilor fetei care îşi doreau un ginere cu o meserie clară; deşi avea venituri importante din afacerea cu suplimente sportive, părea o ocupaţie neserioasă pentru ei.

Alin Gabriel Pop are 25 de ani şi este din Timişoara. Printre pasiunile sale se numără gătitul, muzica şi cititul. A studiat nouă ani vioară, patru pian şi a practicat trei ani de fotbal. Mărturiseşte că i-a plăcut să cocheteze cu modelling-ul şi actoria. Îşi doreşte ca pasiunea pentru gătit să se concretizeze şi să aibă propriul restaurant. La începutul anului a fost în Italia pentru a obţine un job la un restaurant din Cagliari, dar s-a întors ca să participe la emisiune. A avut o afacere cu periuţe de dinţi, dar a renunţat în momentul în care a constatat că aducea bani de acasă pentru a menţine afacerea pe linia de plutire.

Cătălin Cnej este un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Bucureşti şi este student în anul al III-lea la Protecţia Consumatorilor, Bioterra. În timpul liber este instructor de fitness şi model. A fost plecat în Italia unde a lucrat pe o plajă privată. Mărturiseşte că până acum nu a fost un bărbat fidel, pentru că nu a găsit o fată care să merite toată atenţia lui. La o femeie apreciază în primul rând frumuseţea fizică, pe locul doi fiind inteligenţa.

Gabriel Aur are 28 de ani şi este din Galaţi. Este managerul unei firme de colectare şi reciclare a deşeurilor metalice. Îi place să meargă în cluburi, la munte cu cortul, la mare, să schize, printre pasiunile sale numărându-se showboarding-ul şi motocicletele de mare viteză şi off-road. Are două animale de companie neconvenţionale, o iguană şi o tarantulă. Îi plac femeile indenpendente financiar, ba chiar recunoaşte cu nonşalanţă că este genul materialist şi că se vede fiind un home sitting dad.

Marius Emanuel Gogoase, în vârstă de 32 de ani, din Giurgiu a studiat Liceul de Marină. A avut o copilărie destul de grea din cauza divorţului părinţilor săi. Primul său job a fost în construcţii, se ocupa de punerea pavelelor. Apoi, s-a angajat ca electrician, iar la scurt timp s-a înrolat în armată. După această perioadă s-a angajat ca ghid turistic în Grecia, dar şi ca barman şi ospătar pe un vas de croazieră.

Advertisement

Mitrea Cristian are 32 de ani şi este din Bucureşti. Practică jujitsu brazilian şi arte marţiale mixte (MMA) si a câştigat foarte multe concursuri internaţionale. În prezent locuieşte cu Zabar, câinele său, un dog Argentinian de 70 de kg, pe care îl îngrijeşte ca pe ochii din cap. Cea mai importantă persoană din viaţa sa este bunica lui, cea care i-a crescut pe el şi pe fratele său. Recunoaşte că este gelos, dar consideră că este un sentiment firesc atunci când iubeşti o femeie cu adevărat.

Paius Georgel în vârstă de 26 de ani este din Bucureşti şi se poate mândri că a lucrat în cadrul Poliţiei Române, dar s-a restras, dezamăgit fiind de sistem. Este un tip sportiv, motiv pentru care a făcut parte din lotul naţional de Shotokan şi a ocupat locul III la mondialele de profil. Pasiunea lui o reprezintă motocicletele de viteză şi este foarte mândru că a reuşit să devină proprietarul unui astfel de bolid pe două roţi. Îşi doreşte o familie şi iubeşte copiii, dar consideră că este necesar cel puţin un an de relaţie stabilă pentru a începe să se gândească la căsătorie.

Radu Rus este un tânăr clujean în vârstă de 25 de ani. Cu ajutorul părinţilor a deschis o cafenea de care se ocupă în totalitate, având experienţă ca barman. Este genul de om care trebuie să simtă că are controlul în tot ceea ce face, îi plac provocările şi adrenalina. Radu este o fire romantică, încearcă mereu să facă gesturi frumoase pentru femeia de lângă el, iar una dintre cele mai mari plăceri ale lui este să o vadă pe aceasta fericită.

Silviu Rotariu are 33 de ani, este din Braşov şi de câteva luni s-a mutat în Bucureşti. A avut un business in domeniul imobiliar în Braşov care mergea bine, până când a fost nevoit să-i cedeze soţiei 50% din acţiuni, în urma divorţului. Iniţial s-a pregătit să devină pastor, a studiat teologia, dar în momentul de faţă spune că nu mai face parte din niciun cult religios. Ca şi formare este baptist, iar la 26 de ani s-a despărţit de cultul lui în ideea că îşi întemeiază „propria biserică”. Practică meditaţia două ore pe zi, pentru că în felul aceasta reuşeşte să se elibereze de sentimentele negative: „aşa mă dizolv, mă golesc de cele rele”, mărturiseşte concurentul. La 20 de ani a emigrat în America împreună cu familia, dar s-a întors pentru că o iubea pe fata cu care era atunci, femeia care i-a devenit şi soţie.

Sorin Dumitras în vârstă de 24 de ani este din Iaşi. A fost instructor de fitness în 2012-2013, iar în rest dansează în cluburi sau la petreceri private. A fost plecat în America de două ori printr-un program de lucru, unde a lucrat ca salvamar, iar apoi în recepţia unui hotel. Prima oară când a dansat a fost în America, într-un bar, unde s-a ţinut un concurs pe care l-a câştigat. Îi place să facă striptease şi spune că a câştigat ceva bani din asta. Mărturiseşte că a avut aventuri cu femei care aveau iubit sau care erau măritate.

Tiberiu Ionita are 25 de ani şi este din Ploieşti. A locuit în Grecia şapte ani, iar de un an s-a întors în România din cauza crizei economice de acolo. A lucrat ca barman în ţara elenă, unde a şi terminat liceul. În prezent este asistent manager la o firmă de construcţii din Ploieşti. În timpul liber practică diferite sporturi precum: showboard, fitness, box, MMA, fiind şi campion naţional la lupte greco-romane.

Valentin Nadrag în vârstă de 38 de ani este din Constanţa. A locuit în Spania unde a lucrat ca model pentru diferite agenţii, iar de trei ani s-a întors în România pentru o viaţă mai liniştită. În prezent, lucrează ca antrenor personal de fitness şi culturism. A fost căsătorit o singură dată, iar căsnicia a durat numai un an şi jumătate. Adoră femeile care ştiu să danseze, pentru că asta spune multe despre senzualitatea lor. Este categoric atunci când vine vorba de o parteneră materialistă şi preferă să stea singur decât alături de o femeie pentru care contează doar banii.Andreea Manteamantea si vladauAndreea Mantea

 

Advertisement

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending