Primele imagini de la UITE CINE DANSEAZĂ. Cum au arătat concurenţii? Cifre de audienţă şi foto, aici! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”BLUE”]A[/rdmof_dropcaps]Prima ediție Uite cine dansează! a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Uite cine dansează! a înregistrat 10.4 puncte de rating și 28.6% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi,  ANTENA 1 cu CHEFI LA CUTITE, care a obţinut 9.2 puncte de rating și 25.3% share.

 

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.7 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Uite cine dansează!, iar în minutul de maximă audiență de la 20:54, peste 2.8 milioane de români au trăit bucuria dansului.

 

Prezentatorii, Mihaela Rădulescu și Cabral, au fost plini de voie bună și energie, iar jurații, Gigi Căciuleanu, Andreea Marin, Florin Călinescu și Mihai Petre, au analizat fiecare reprezentație și au punctat tehnica și partea artistică ale fiecărui momente prezentat de cele 12 perechi. În prima ediție a celei mai tari competiții a dansului, am urmărit coregrafii extraordinare de jaiv, tango argentinian, vals vienez, jazz și cha-cha și ne-am bucurat de un spectacol grandios.

Uite cine va beneficia de marele premiu al show-ului!

Marele premiu al show-ului Uite cine dansează!, în valoare de 100.000 de euro, va fi direcționat către organizația Hopes and Homes for Children, care sprijină reducerea abandonului copiilor, ajută la readucerea acestora în familiile lor și participă la reforma sistemului de protecție a copilului.

În plus, suma obținută în urma voturilor telespectatorilor, care sunt invitați să își susțină preferații prin vot, va fi direcționată, de asemenea, către aceeași organizație

 

Cum se stabilește clasamentul perechilor din show-ul Uite cine dansează!

Coregrafia, energia, pasiunea, ritmul, tehnica și prezența scenică, dar și carisma și bucuria de a dansa a fiecăreia dintre cele 12 perechi de concurenți va trece, în fiecare săptămână, lunea, de la 20:30, prin două filtre foarte exigente: juriul și întreaga Românie!

Primul dintre aceste filtre este juriul Uite cine dansează!, format din Gigi Căciuleanu, Andreea Marin, Florin Călinescu și Mihai Petre. Cei patru acordă după fiecare dans o notă de la 1 la 10, în funcție de opinia fiecăruia despre momentul prezentat de concurenți pe cea mai mare scenă a dansului din România.

 

Vedetele și coregrafii acestora sunt jurizați și de telespectatori! La începutul fiecărei ediții Uite cine dansează!, Mihaela Rădulescu și Cabral spun START VOT, iar românii sunt invitați să își susțină favoriții, prin SMS la 1200, în care scriu numele vedetei pe care își doresc să o vadă mai departe în competiție.

Dacă în prima ediție nu a avut loc nicio eliminare, lunea viitoare, de la 20:30, telespectatorii vor aștepta să spună uite cine a fost eliminat din show de două ori, pentru că va avea loc o dublă eliminare! Notele juraților și voturile publicului contează în proporție egală și vor fi cumulate, rezultând o medie care va decide cuplurile clasate pe ultimele două locuri și eliminate din show-ul Uite cine dansează!. Prima eliminare se va face după ce perechile vor dansa câte două stiluri diferite.

 

Uite cine dansează! – 12 perechi inedite de dansatori!

 

Alex Velea și Ecaterina Dosan au deschis în forță seara dansului, cu o coregrafie fabuloasă de jaiv. Cei doi concurenți au creat în ring un moment plin de energie, cu piruete impresionante și răsuciri senzaționale, reușind să aducă energie, culoare și emoție. ”Fericirea de a dansa, de a fi pe scenă, fericirea lor m-a uluit”, a spus Gigi Căciuleanu, iar Florin Călinescu a completat: ”Un moment foarte bun, mi-a dat mult curaj mie ca să stau în fața voastră.”. Alex și Ecaterina au primit de la Mihai, Andreea și Florin nota 7, iar de la Gigi nota 8.

Alex Velea si Ecaterina Dosan

 

Antonia și partenerul ei, Paolo Campigotto, au adus în ringul dansului o coregrafie de vals vienez plină de senzualitate, sensibilitate, eleganță, pasiune și trăiri intense. Chiar dacă din punct de vedere tehnic au existat și mici desincronizări, cei doi au plutit, iar Andreea a spus la final: ”Frumusețea ta, Antonia, mă face să nu fiu atentă la micile imprefecțiuni.”. În momentul jurizării, Antonia și Paolo au primit nota 6 de la Gigi, nota 7 de la Mihai și Florin și 8 din partea Andreei.

Antonia si Paolo Campigotto

 

Mișcările electrizate de jazz au fost prezentate de Dana Budeanu și Emil Rengle! Concurenții au transmis foarte multă energie, tinerețe și jovialitate și, chiar dacă nu a fost un dans perfect și au existat și pași stângaci taxați de către jurați, a fost un moment plin de culoare și voie bună. ”Despărțiri stângace și salturi tot așa. Prea aglomerate figurile, să nu uitați totuși pulsația jazz-ului.”, a spus Gigi Căciuleanu, iar Florin Călinescu a continuat: ”Stați liniștiți, prima dată nu iese mai la nimeni. Am simțit fiorul.”. Dana și Emil au primit nota 6 de la Gigi și Mihai și nota 7 de la Andreea și Florin.

Dana Budeanu si Emil Rengle

 

Oana Zăvoranu a intrat în ringul dansului hotărâtă să facă istorie! Oana și Daniel Dobre au prezentat o coregrafie de cha-cha extrem de spectaculoasă, dar cu greșeli în interpretare. Momentul a fost unul plin de strălucire, însă pașii greșiți au fost taxați de jurați. ”Care a fost intenția voastră în seara asta? Atunci când încercați să faceți niște pași, nu erați pe muzică. Pun asta pe seama emoțiilor. A fost cel mai original cha-cha pe care l-am văzut în viața mea, a fost de-a dreptul savuros din punctul ăsta de vedere.”, a spus Mihai Petre, iar Gigi Căciuleanu i-a transmis Oanei: ”Oana, ai un nume atât de frumos! Nu dansa în consoane!”. La final, cea de-a patra pereche a serii a fost punctată astfel: Mihai – nota 4, Andreea și Gigi – nota 5 și Florin – nota 6.

Oana Zavoranu si Daniel Dobre

 

Un moment plin de emoție și sensibilitate a fost adus luni seară de Joseph Hadad și Georgiana Căiță (Căprioara). Concurenții au dansat tango argentinian și au reușit să transmită foarte multă pasiune și bucurie, chiar dacă începutul a fost ușor rigid. ”Eram fascinat de cât de gentleman erai la începutul dansului.”, a spus Mihai Petre, iar Andreea Marin a continuat: ”Tango-ul e despre fermitate, despre tocul pus ferm în pământ. Pentru mine, până acum, acesta e momentul memorabil al serii.”. Mihai a punctat cu nota 5 dansul, Gigi cu nota 6, Florin cu 7 și Andreea cu 8.

Advertisement

Joseph Hadad si Georgiana Caita

 

Surpriza serii a venit din partea luptătorului MMA, Sandu Lungu, și a partenerei lui, Raluca Netca. Chiar dacă sunt extrem de diferiți, cei doi i-au bucurat pe toți cu o coregrafie senzațională de vals vienez. Momentul creat de ei a impresionat și a transmis foarte multă sensibilitate și gingășie. ”S-a-ntâmplat, Sandu! Ești o surpriză fantastică pentru mine! Te voi numi dansator din această seară! Lin, ai plutit, deși pare greu, nu știu dac-ai luat ceva heliu.”, a spus Mihai Petre, iar Gigi Căciuleanu a continuat: ”Cosmic, a fost soarele și luna. Nu știu cine a fost soarele și cine luna.”. După acest moment plin de grație, sportivul a primit numele de Sandu Fulgu, iar notele obținute din partea juraților au fost: Florin – 7, iar Andreea, Mihai și Gigi – 8.

Sandu Lungu si Raluca Netca

 

Liviu Teodorescu și Marica Derdene au adus în ring o explozie de energie și culoare. Concurenții au dansat jive, s-au bucurat de moment, au fost extrem de expresivi și efervescenți, însă juriul a fost obiectiv, a punctat fiecare desincronizare și a taxat faptul că a fost mai multă actorie și mai puțin dans. ”Pe mine m-a deranjat istoria, povestea a luat din dans.”, a spus Gigi Căciuleanu, iar Andreea Marin a spus încântată: ”Am văzut o mimică bună, te laud pentru asta!”. Liviu și Marica su primit la finalul reprezentației patru note de 7 din partea juraților.

Liviu Teodorescu si Marica Derdene

 

Florin Călinescu a rămas fără cuvinte în momentul în care Lili Sandu și Iulian Țurcanu au dansat cha-cha. Mișcările celor doi concurenți au fost dinamice, pline de energie, strălucire și senzualitate, iar juriul s-a bucurat de spectacolul oferit de ei. ”A fost energie, a fost sălbăticie, aveți un cha-cha puternic!”, le-a transmis Gigi Căciuleanu, iar Andreea Marin a continuat, fermecată de frumusețea dansului: ”Tu ești latino, pasiune, tu ești frumusețe… te văd undeva spre finală.”. Andreea, Florin și Gigi au notat cu 8 dansul lui Lili și al lui Iulian, iar Mihai cu 6.

Lili Sandu si Iulian Turcanu

 

Rona Hartner și Andrei Mangra au inundat ringul dansului cu pasiune și vitalitate. Concurenții au dansat un tango argentinian superb, au avut mișcări expresive, ritm și au transmis foarte multă forță, senzualitate și fericire. ”Cum reușești să fii un copil care se bucură și o femeie fatală în acelați timp? Am impresia că muști din partenerul tău ca dintr-un măr.”, a spus Gigi Căciuleanu, iar Florin Călinescu a continuat: ”Ați ridicat ștacheta destul de sus, nu știu dacă de record mondial din prima.”. Și notele juraților au reflectat performanța Ronei și a lui Andrei. Mihai, Andreea și Gigi au punctat cu 8 dansul, iar Florin cu 7.

Rona Hartner si Andrei Mangra

 

Octavian Strunilă și Oana Botez au îmbinat actoria cu dansul în prima ediție Uite cine dansează!, cand au adus în ring o demonstrație de jazz. Cei doi iubiți s-au simțit extraordinar, s-au completat și au reușit să creeze o poveste extrem de amuzantă, însă la final au primit opiniile juriului. ”A fost mai mult teatru decât dans. V-ați gândit enorm la poveste. Strunilă, știu că poți să-ți rupi trupul în diverse direcții.”, a spus Mihai Petre, iar Gigi Căciuleanu a completat zâmbind: ”Păcală e un personaj minunat, care merită mai mult lucru.”. Notele primite de perechea Octavian și Oana au fost: Andreea, Gigi și Florin – 6, iar Mihai a dat 5.

Octavian Strunila si Oana Botez

 

Marius Manole și Olesea Nespeac Miculea au prezentat un tango argentinian plin de forță, trăiri intense, emoții, pasiune și priviri pătrunzătoare. Concurenții au trăit momentul la intensitate maximă și au primit laude din partea juraților. ”Marius, ai fost primul dintre concurenții din seara asta care ne-a atras către dans și mă așteptam să fie așa. A fost un dans care m-a lovit, ba din stânga, ba din dreapta, dar am mari așteptări.”, a spus Mihai Petre, iar Andreea Marin a continuat încântată: ”Aș spune pentru acest dans: jos pălăria!”. La final, Andreea, Gigi și Florin au dat nota 8 dansului, iar Mihai Petre a notat cu 6.

Marius Manole si Olesea Miculea

 

Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic au încheiat prima seară a dansului. Chiar dacă au avut emoții la început, concurenții au realizat o poveste frumoasă în pași de vals vienez și au transmis eleganță, sensibilitate și emoție. ”În acest dans, ai avut momente când trebuia să fii supărată, dar tu nu știi să fii supărată!”, i-a spus Andreea Marin Ancăi. ”Mi-a plăcut inversarea de roluri. Sub frumusețea dumneavoastră exterioară, am observat și frumusețea dumneavoastră interioară, care m-a sedus total!”, a spus Gigi Căciuleanu. Anca și Nicolai s-au bucurat de dans și au primit nota 7 de la Andreea, Florin și Gigi și nota 6 de la Mihai.

Anca Sînă Serea si Nicolai Curnic

 

Lunea viitoare, de la 20:30, românii vor avea parte de o nouă rundă de dans, două eliminări, momente incendiare și foarte mult umor, la Uite cine dansează!.

https://www.youtube.com/watch?v=P-6CIfD3EMA

Foto Credit: PRO TV

Sursa Cifre: Kantar Media

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement
Vedete2 săptămâni ago

Ce bani au câștigat Faimoșii, în reality show-ul fenomen SURVIVIOR ROMÂNIA

Vedeteo săptămână ago

Scandal monstru la Survivor România! Doi concurenți s-au luat la bătaie pe insulă: „Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea!”

Premieră TV7 zile ago

Zece concurente vor intra în cea mai frumoasă competiţie a stilului, la Kanal D2

Reality Showo săptămână ago

SURVIVIOR ROMÂNIA. Faimoșii, în pragul disperări nu mai găsesc drumul spre victorie!

Premieră TV4 săptămâni ago

Serialul “Infidelul” se apropie de final! Apoi Kanal D va difuza primul serial dublat în limba română „Destăinuiri”

Reality Show3 săptămâni ago

VIDEO Ce concurent din tribul Războinicilor a părăsit competiția Survivor România!

Emisiuni2 săptămâni ago

Au început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!

Reality Showo săptămână ago

Cel mai scandalos concurent din tribul Faimoșilor a părăsit competiția. Dan Pavel: ”Suntem la jumătatea cursei pentru câștigarea marelui premiu

Premieră TV2 săptămâni ago

Marea premieră a sezonului 11 Chefi la cuțite le aduce lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu adversari surpriză la lupta pentru amuletă

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

Dragoș Bucur a apăsat butonul auriu: ”Acolo, pe cerc, strălucea”. Show-ul Românii au talent a fost lider absolut de audiență!

Reality Show4 săptămâni ago

Astăzi, un concurent va părăsi competiția Survivor România!

Facebook

Advertisement

IN Trending