Connect with us

Eurovision

Primele imagini si impresii de la Oslo. Paula Seling&Ovi: până acum, numai de bine! (galerie foto)

Published

on

 

La Oslo a avut loc prima repetiție a reprezentanților României în concursul Eurovision, Paula Seling și Ovi. Ei ai fost însoțiți de cele patru colege de scenă care vor asigura backing-ul piesei ”Playing With Fire”: Ioana Andreea Moldovan, Larisa Borza, Andrada Janette Suliman și Elena Bianca Purcărea.

După mai multe runde de teste și reglaje tehnice atât înaintea repetiției propriu-zise, cât și pe parcursul ei, cei șase artiști au avut programată prima conferință de presă la care a participat un număr foarte mare de jurnaliști. Conferința a fost urmată de o lungă sesiune de interviuri pe care Paula și Ovi le-au acordat separat posturilor de radio, tv, publicațiilor și site-urilor  dedicate concursului Eurovision.

Majoritatea celor prezenți aici consideră că semifinala a doua a concursului este una extrem de puternică, majoritatea pieselor favorite urmând să concureze în 27 mai. Mulți chiar afirmă că semifinala a doua a concursului va fi, de fapt, ”finala” Eurovision, estimând că cel puțin primele cinci piese din clasamentul final vor fi dintre cele care concurează în a doua semifinală. În aceste condiții, interesul jurnaliștilor străini față de piesa și artiștii României este încurajator pentru toți.

Mai mult, reacțiile de pe internet au fost și ele cât se poate de bune pentru artiștii români. Prima repetiție pe care Paula Seling și Ovi au avut-o pe scena din Oslo a fost un subiect de interes nu numai pentru jurnaliștii prezenți la Telenor Arena, ci și pentru numeroșii fani de pretutindeni, care au vizionat în număr mare înregistrarea prestației la Oslo postate pe YouTube de către site-ul oficial EBU, www.eurovision.tv.

Spre marea bucurie a artiștilor români, marea majoritate a comentariilor pe internet a celor care au urmărit evoluția lor la prima repetiție precum și interviurile video acordate sunt de apreciere și de încurajare.

Aceeași reacție extrem de pozitivă față de Paula Seling și Ovi au avut-o și românii din Norvegia care au participat aseară la întâlnirea organizată la Ambasada României de la Oslo. La inițiativa ambasadorului Cristian Istrate, ieri s-a desfășurat o întâlnire a întregii delegații la Eurovision cu un număr foarte mare de români care trăiesc în Norvegia. Ei au primit CD-uri și autografe de la Paula Seling și Ovi, au făcut fotografii și au discutat despre ediția din acest an a concursului.

Vă reamintim că Televiziunea Română va transmite toate cele trei competiţii de la Oslo, semifinalele din 25 și 27 mai și finala concursului din 29 mai 2010, în direct la TVR 1, TVR Internaţional şi TVR HD, de la ora 22.00.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Eurovision

Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat participarea la Eurovision 2019

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a aprobat înscrierea României la cea de-a 64-a ediţie a Eurovision Song Contest (ESC), în limita bugetului aprobat pe anul 2019.

Potrivit calendarului stabilit de European Broadcasting Union (EBU), organizatorul competiţiei, lista finală a ţărilor înscrise urmează a fi anunţată la finalul anului. Anul viitor, competiţia muzicală va avea loc în Israel, în luna mai, după ce Netta a câştigat Eurovision 2018 de la Lisabona, cu piesa “Toy”.

Concursul Eurovision este cea mai importantă competiţie muzicală internaţională, organizată de EBU – cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. European Song Contest (ESC) se desfăşoară în fiecare an, începând din 1956. Show-ul este unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume, fiind transmis atât în Europa, cât şi în Australia, Asia şi Statele Unite.

Televiziunea Română, membră a EBU, este organizatoarea Selecţiei Naţionale şi participă la competiţia europeană din anul 1993.

Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006). Melodia românească cu cel mai mare punctaj obţinut în finala Eurovision (172 de puncte) este Tornero, interpretată de Mihai Trăistariu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Netta Barzilai a ajuns la Tel Aviv. Câştigătoarea Eurovisionul a spart trofeul primit la Lisabona!

Published

on

Foto Credit: Getty Images
 

Câştigătoarea concursului Eurovision de anul acesta a ajuns acasă şi a fost întâmpinată de fani cu ovații, anunta Telejurnalul TVR. 

Imediat după ce a primit trofeul de sticlă, de emoţie, l-a scăpat pe jos şi l-a făcut ţăndări. Din fericire, însă, organizatorii aveau unul de rezervă, aşa că Netta Barzilai nu a plecat acasă cu mâna goală.

Încă de la aeroport, Netta a promis un mare concert, chiar diseară, la Tel Aviv, împreună cu mai mulţi artişti.

Mulţi israelieni sunt mândri de Netta şi spun că, în acest moment, e unul dintre cei mai importanţi ambasadori ai ţării.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Eurovision 2018 a fost castigat de Israel cu melodia “Toy”

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Israel a câștigat finala Eurovision 2018 de la Lisabona, Portugalia. Cântăreața în vârstă de 25 de ani, Netta Barzilai, a interpretat piesa Toy și a cumulat 529 de puncte. Pe locul al doilea şi al treilea s-au clasat Cipru, cu 436 de puncte, respectiv Austria, cu 342 de puncte.

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a câștigat finala Eurovision 2018, cu piesa ‘Toy’, pe scena Altice Arena din Lisabona, Portugalia.

Israelianca a fost marea favorită încă din săptămânile care au precedat semifinalele. Piesa ‘Toy’ este un apel la emanciparea femeilor împotriva tuturor formelor de hărţuire.

Israel a primit 529 de puncte.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending