Connect with us

A-Z NEWS

Primele producţii ale Antenei 1 se întorc din vacanţă

Published

on

Reclame

Bucureşti, 7 ianuarie 2011: Simona Gherghe, Dan Capatos şi actorii telenovelei Narcisa Sălbatică se întorc din vacanţă. De luni, 10 ianuarie, telespectatorii Antena 1, vor putea urmări un nou sezon al emisiunilor Acces direct si Un show pacatos. Tot azi, începe şi al doilea sezon din Narcisa Sălbatică, telenovela în care nimic nu e ceea ce pare.

De la ora 17.00, Simona Gherghe începe cel de-al doilea sezon la Acces Direct. Aşa cum a făcut-o încă de la început, Simona le va aduce telespectatorilor şi în lunile ce vor urma senzaţionalul adevărat, mizând pe poveşti de viaţă impresionante, puterea dialogului şi a autenticului. În fiecare zi, de luni până vineri, Simona va avea alături oameni frumosi a căror viaţa le-a rezervat surprize mai mult sau mai puţin plăcute si pe care bucuria sau, dimpotrivă, disperarea i-a făcut să simtă nevoia de a o împărtăşi cu toată lumea.

În prima ediţie din acest sezon, Simona Gherghe le va avea invitate pe Ionela Prodan, sosită direct de la Las Vegas, cu deprinderi de cowboy, pe care le va arăta, în direct, in exclusivitate, la Antena 1 şi Anca Ţurcaşiu care va împărtăşi impresii din minunata ei vacanţă petrecută într-o destinaţie exotică. Tot luni, Acces Direct le va aduce telespectatorilor un caz uluitor care le demonstrează, încă o dată, că viaţa bate filmul. Este povestea unei familii, o poveste de dragoste transforamtă într-o dramă. Personajele sunt o asistentă medicală şi un pacient. Se îndrăgostesc, se căsătoresc însă bărbatul române şomer. O perioadă este întreţinut de soţia sa, însă situaţia financiară tensionată se reflectă şi în relaţia celor doi. Ea decide să îl părăsească, iar el să se arunce în faţa trenului. Miraculos scapă, ea îi revine alături, îl îngrijeşte pentru ca mai apoi el să o înjughie. Femeia este în comă, iar bărbatul în libertate. Detaliile acestei poveşti de viaţă impresionante pot fi aflate doar luni, la Acces Direct

Îndrăgiţii actori Alina Puşcaş, Nicole Duţu, Gabriel Duţu, Andrei Aradits sau Vladimir Drăghia, revin luni, pe micul ecran. Antena 1 va difuza începând de la ora 22.00 cel de-al doilea sezon al telenovelei Narcisa Sălbatică. Noile episoade le promit telespectatorilor răsturnări de situaţie spectaculoase, apariţia unor personaje şi actori noi, dar si scene senzaţionale, de tipul cascadoriilor.

Râmasă în incertitudine, povestea de dragoste dintre Tudor şi Narcisa va lua o turnură neaşteptată, din pricina unui eveniment care dă peste cap vieţile tuturor personajelor. Eliza intră la închisoare, Emil va trece printr-o grea încercare, iar Cristian îşi dezvăluie adevărata faţa. Tot în acest sezon, telespectatorii vor avea ocazia să o vadă în premieră pe Bianca Drăguşanu în ipostaza de actriţă. Ea va interpreta rolul unei femei căreia suferinţa în dragoste i-a pricinuit severe tulburări psihice şi care printr-o conjunctură cu totul inedită ajunge să îl cunoască pe Tudor.

Acestea sunt doar o parte dintre surprizele pe care scenariul celui de-al doilea sezon le va dezvălui. Aproape toate personajele vor trece prin schimbări spectaculoase, deopotrivă pozitive şi negative.

Tot luni, 10 ianuarie, serile telespectatorilor Antena 1 vor fi, extrem de picante: Un show pacatos, productie care a reuşit să se menţină în preferinţele telespectatorilor timp de 6 sezoane dă luni startul sezonului 7, promiţându-le telespectatorilor subiecte savuroase, cu invitaţi dezinhibaţi şi dialoguri incendiare, toate condimentate de prezenţa Biancăi Drăguşanu care îi va rămâne alături lui Dan Capatos şi în acest nou sezon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending