Connect with us

Emisiuni

Primele vacanțe romantice la Gospodar fără pereche, în această seară, la PRO TV

Avatar

Published

on

Luni, la 20:30, povestea continuă la Gospodar fără pereche! Gospodarii petrec mai mult timp cu alesele lor, unele relații se consolidează, altele se vor destrăma, iar deznodământul va surprinde pe toată lumea.

În timp ce Marin, Alexandru și Florin pleacă în vacanță cu doamnele și domnișoarele pe care le-au ales, Casian și Liviu rămân în gospodării, pentru a-și cunoaște mai bine pretendentele.

 

În Mada, după ce Marin îi va arăta Marcelei ce activități vor intra în rutina ei zilnică, cei doi vor pleca în prima lor vacanță romantică: “Dragostea înseamnă să iubești o femeie, să te iubească”, va spune el. Cei doi vor vizita Cluj-Napoca, iar Marcela îi va spune direct lui Marin atunci când vor rămâne singuri în camera de hotel: “Mărine, la noapte ești pe mâna mea!”.

 

Casian va începe ziua în forță și le va pune pe fete din nou la treabă, dar nici de această dată nu va fi mulțumit: “Le pun să-mi aleagă roșii pentru bulion și uite ce-mi aleg ele!”. Pregătirea bulionului va fi și moment de gelozie pentru Elena, care nu-i va scăpa din ochi pe Andreea și Casian: “Sunt foarte indignată de toată situația de astăzi, mă face să-mi pierd încrederea în mine!”, va spune aceasta. Pentru a liniști situația, Casian le va recita fetelor poezia lui preferată: “Voi ați înțeles ceva din poezia asta?” și va aborda cu ele un subiect delicat, înșelatul.

 

“Mă duc să iau fetele de la salon, sunt foarte curios să văd cum arată!”, va spune Liviu după ce Cristina și Elena și-au petrecut câteva ore la salonul de înfrumusețare. Le va duce pe cele două direct la o petrecere moldovenească, unde va alege care dintre ele este “mănușa sufletului său”. Imediat după ce rămân numai ei doi, Liviu va afla impresionanta poveste de viață a alesei sale și va spune: “La un moment dat mă uitam la ea și parcă era o imagine desprinsă dintr-un film greu de văzut!”.

 

Pentru gospodarii rămași să petreacă mai mult timp cu alesele lor, deciziile finale vor fi cele mai grele. În timp ce Alexandru îi va cunoaște pe părinții Lilianei, Florin și Luiza se vor relaxa la Sighișoara și vor discuta despre viitorul lor: “Nu știu cum ne duce viața!”, va sublinia Luiza în momentul deciziei dacă vor continua relația.

 

În această seară, de la 20:30, telespectatorii PRO TV vor afla care sunt poveștile de dragoste care continuă la Gospodar fără pereche.

 

Foto Credit: PRO TV

 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending