Primetime Emmy Awards 2017: "Westworld" și "Saturday Night Live" au primit 22 de nominalizări - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Spectacole

Primetime Emmy Awards 2017: “Westworld” și “Saturday Night Live” au primit 22 de nominalizări

Published

on

Serialul SF “Westworld”, produs de HBO, a cărui acțiune se derulează intr-un parc de distractii care este populat de niste roboti umanoizi, in care totul este permis iar emisiunea de satira si umor “Saturday Night Live”, difuzată de NBC, au primit joi cele mai multe nominalizări – 22 – pentru ediția din 2017 a premiilor Primetime Emmy, cele mai importante distincții atribuite în industria de televiziune americană.

 

Actorul Shemar Moore CEO al Television Academy, Hayma Washington și actrița Anna Chlumsky. Aceste productii de televiziune si acesti actori au fost nominalizati la Wolf Theatre din Saban Media Center din Hollywood, sediul Television Academy, joi dimineață.

“Game of Thrones” nu poate participa anul acesta la deoarece sezonul din 2017 va avea premiera la jumătatea lunii iulie, depășind termenul limită de eligibilitate.

 

Sursa : AGREPRES

Foto Credit : i.ytimg

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending