Primii 8 concurenți au trecut de knockout-uri și merg în live-uri la Vocea României! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Primii 8 concurenți au trecut de knockout-uri și merg în live-uri la Vocea României!

Published

on

Vineri seară, tensiunea a crescut în prima rundă de knockout-uri de la Vocea României! 16 concurenți, câte patru din fiecare echipă, au urcat pe scenă, au cântat formidabil câte o piesă și au bucurat publicul și antrenorii cu un spectacol grandios.

Tudor, Irina, Andra și Smiley s-au bucurat de evoluția concurenților și le-a fost dificil să aleagă. În cele din urmă, au fost nevoiți să renunțe la câte două voci și să meargă mai departe în competiție cu celelalte două care i-au impresionat mai tare.

Prima rundă de Knockout-uri a sezonului 8 Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 8.6 puncte de rating și 24.6% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.9 puncte de rating și 11.2% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.5 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 20:42, peste 2 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

16 concurenți, 4 knock-out-uri, emoție și bucurie

Concurenții s-au pregătit intens alături de antrenori și de invitații acestora pentru etapa knockout-urilor, iar vineri seară au urcat pe scenă pentru a demonstra că au evoluat în competiție și că merită să meargă mai departe în live-uri. Tudor, Irina, Andra și Smiley au format primele knockout-uri, din câte patru concurenți, și, chiar dacă le-a fost extrem de greu, la finalul lor au rămas cu jumătate dintre aceștia în echipă.

Tudor i-a trimis aseară în luptă pe Mihai Meiroș, Luciana Răducanu, Cristian Alexa și Lavinia Rusu. Toți patru au avut reprezentații uluitoare, însă antrenorul a decis să meargă mai departe cu Mihai și cu Lavinia.

Irina a fost mândră aseară de Feihong Basigu, Alina Statie, Gabriela Munteanu și Dora Gaitanovici. Cele patru momente prezentate de concurenți au ridicat publicul în picioare, iar Irina s-a gândit foarte bine și a ales să le păstreze în echipă pe Alina și pe Dora.

Andra a ales pentru primul knockout patru concurente cu voci uriașe: Cristina Budeanu, Elena Hasna, Renate Grad și Sara Chiavegato. Fetele au încântat antrenorii cu prestațiile lor și cu timbrele lor vocale puternice, iar Andra a decis în cele din urmă să continue competiția cu Renate și cu Sara.

Smiley a trimis pe scenă doi băieți și două fete: Bogdan Ioan, Dalina Nemeș, Vitalie Maciunschi și Diana Strat. Concurenții au strălucit, au transmis foarte multă bucurie și au făcut sala să vibreze, însă numai Bogdan și Vitalie merg în etapa live-urilor.

În seara aceasta, de la ora 20:00, knockout-urile continuă cu alți 16 concurenți extraordinari, care au pregătit momente memorabile pentru a convinge antrenorii că merită să rămână la Vocea României!

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending