Primii concurenţi „Câştigi în 60 de secunde”, cel mai tare gameshow din lume - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Primii concurenţi „Câştigi în 60 de secunde”, cel mai tare gameshow din lume

Published

on

Primii concurenţi pentru cel mai tare gameshow din lume au fost aleşi. Din această primăvară, telespectatorii îi vor putea urmări doar la Antena 1 la „Câştigi în 60 de secunde”, un concurs incitant cu o miză de 50.000 de lei.


Pentru a putea participa la acest concurs, orice persoană s-a putut înscrie încă de pe 3 ianuarie pe site-ul http://castigiin60desecunde.a1.ro. Nu mai puţin de 220 de români au demonstrat că au curaj şi că 60 de secunde le sunt suficiente pentru a-şi demonstra îndemânarea. Dintre aceştia, au fost aleşi deja 21 de concurenţi, dar înscrierile nu se vor încheia aici.

Românii se pot înscrie în continuare şi pot avea sanşa de a câştiga 50.000 de lei. Cei deja selectaţi vor petrece trei zile în primul cantonament „Câştigi în 60 de secunde” unde vor avea un program foarte strict şi îşi vor exersa priceperea pentru a fi capabili să facă faţă oricărei din cele 60 de probe din concurs.

Pentru a câştiga marele premiu, concurenţii vor trebui să depăşească 10 probe în care vor fi folosite exclusiv obiecte de uz casnic. Tot ce trebuie să facă românii pentru a intra în concurs este să acceseze site-ul dedicat concursului: http://castigiin60desecunde.a1.ro, să aleagă o probă din secţiunea cu acelaşi nume şi să încerce să o depăşească. Dacă reuşesc acest lucru în 60 de secunde, nu trebuie decât să se filmeze şi să încarce filmuleţul care le probează abilităţile în secţiunea “Înscrie-te”.

Unii au arătat că pot face un turn echilibrat din 4 mere, că pot construi o piramidă din pahare de plastic, pentru ca apoi să le readucă îmbinate la loc, iar alţii că pot arunca o sticlă astfel încât ea să cadă tot în poziţie verticală.  Fără scamatorii şi fără trucaje.

Iată lista concurenţilor aleşi:

 1. Chiontoan Mircea: Cluj
 2. Godeanu Gabriel: Bucureşti
 3. Dobre Mihail: Bucureşti
 4. Ionescu Andreea: Ploieşti
 5. Ninu Anca: Bucureşti
 6. Kozaeker Mirela: Chitila
 7. Diaconu Tania: Bacău
 8. Stoica Sabina: Bucureşti
 9. Neagu Adrian: Ploieşti
 10. Ticamera Alexandru: Bucureşti
 11. Niculae Mugurel: Bucureşti
 12. Ştefan Andrei: Bucureşti
 13. Ampoitan Dundy: Bucureşti
 14. Cătănoiu Ionuţ: Bucureşti
 15. Albu Adrian: Piteşti
 16. Corcos Grigore: Bucureşti
 17. Serbu Mădălina: Bucureşti
 18. Bucur Marius: Com Vasilaţi / Călăraşi
 19. Şerban Ariel: Bucureşti
 20. Stoica Alexandru: Ploieşti
 21. Cioată Octavian: Petroşani

Difuzat deja de un an în SUA de către NBC, „Minute to win it” este un concurs incitant, cu probe ingenioase, amuzante şi, cel mai important, contracronometru. Participanţii sunt oameni obişnuiţi care concurează individual şi care se luptă doar cu propriile limite şi cu timpul.

Formatul de succes a făcut în scurt timp înconjurul lumii, fiind difuzat în ţări precum: Australia, Belgia, Brazilia, Germania, Suedia, Uruguay sau Columbia şi urmând a fi lansat şi în alte state.

Printre provocările pe care Antena 1 le aduce românilor în acest concurs se numără menţinerea unui ou în echilibru pe un bec, ţinerea în aer a unor fulgi, suflând în permanenţă înspre ei, oprirea în poziţie verticală a unor monede care se învârt, folosind un singur deget, dar şi aşezarea unor zaruri unul peste celălalt folosind forţa centrifugă sau a unor mere, sub forma unui turn în echilibru.

Comentarii

comments

Advertisement
1 Comment

1 Comment

 1. Mihai Lungu

  19 februarie 2011 at 21:19

  Interesant dar nu am astfel de abilitati !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending