Primul concert Reveria al Loredanei este Sold Out. Diva a mai programat încă un spectacol pe 26 octombrie - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Primul concert Reveria al Loredanei este Sold Out. Diva a mai programat încă un spectacol pe 26 octombrie

Published

on

Loredana va susţine în această toamnă două concerte la Sala Palatului, pe 25 şi 26 octombrie, de la ora 20.00. Pentru al treilea an consecutiv, Loredana le pregăteşte fanilor o producţie grandioasă, un nou concept de show care va lăsa încă o dată publicul cu respiraţia tăiată.

Loredana este unica artistă din România, care susţine un show propriu la Sala Palatului, cea mai mare instituţie concertistică din ţară. De altfel, Loredana susţinea singură concerte la Sala Palatului şi înainte de ‘89, pe cand era adolescentă. Mereu surprinzătoare şi versatilă, acoperind cu vocea sa neasemuită toate genurile muzicale, Loredana este Diva Absolută a muzicii româneşti. Fanii Loredanei sunt, de asemenea, diverşi şi diferiţi.

Cel de-al doilea spectacol pe care Loredana îl va susţine duminică, 26 octombrie, la Sala Palatului este darul artistei pentru toate categoriile de fani care şi-au manifestat intens dorinţa de a veni la concert, dar, cărora situaţia financiară nu le permite. Astfel, preţurile pentru cel de-al doilea concert vor fi de: 150 de lei – categoria VIP, 100 de lei, categoria I şi 60 de lei categoria a II-a, pentru a putea beneficia de un show de talie internaţională atât elevii, studenţii, cât şi pensionarii.

E timpul să te abandonezi celui mai frumos vis! Vino pe 25 şi 26 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Palatului să trăieşti aievea frumuseţea unică a unui show marca Loredana! Proiectează-ţi cele mai frumoase vise în show-ul excepţional al unei artiste totale.

Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Sălii Palatului, dar şi online, pe vandbilete.ro, eventim.ro, bilete.ro, blt.ro şi bilet.ro.

loredana reveria

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la mihai.stirbu(a)radardemedia.ro

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending