Connect with us

Emisiuni

Primul concurent al săptămânii Mâncare pe care va aduce țara natală în farfurie

„Cu siguranță aș mai încerca asta”

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Singurul show în care cinci persoane diferite, care nu se cunosc și sunt nevoite să gătească și să-și pregătească casa astfel încât să poată câștiga titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreci la cină”, revine astăzi de la ora 20:00, pe Acasă!

Mâncare pe care este locul perfect în care concurenții vor da tot ce au mai bun și vor pregăti trei feluri de mâncare pentru a câștiga premiul de 5.000 de lei. Ce le stă în cale ? Notele acordate de fiecare oaspete la finalul serii pentru preparate și atmosfera menținută.

Primul concurent care va găzdui o cină delicioasă va fi Jamal, un bărbat de 46 de ani venit în România de mai bine de două decenii: „De vreo 23 de ani sunt în București. Am venit în România pentru facultate, dar după facultate m-am apucat de muzică. La o petrecere m-am întâlnit cu Sanda Ladoși, care mi-a zis să facem o piesă”, a povestit acesta.

Bărbatul va încerca să îi impresioneze pe Dragoș, Constantin, Adelina și Corina cu un meniu libanez, compus din sambusek cu brânză, salată tabbouleh, kafta și qatayef. 

Advertisement

Atmosfera va fi una promițătoare încă de la început, iar invitații lui Jamal se vor simți plăcut din momentul în care vor păși pe ușă: „Mă simt foarte bine, degajată, ca acasă. Zici că ne știam dinaintea proiectului”, va spune Adelina. „Atunci când am fost întâmpinat de Jamal, am simțit bucurie. E o persoană plină de viață, liberă, nonconformistă”, va declara Constantin. 

Felurile de mâncare vor fi și ele apreciate de concurenți: „Farfuria cu desert arată cel mai bine”, va povesti Corina despre plating în timp ce Constantin își va arăta admirația pentru combinaţia de gusturi din preparat: „Cu siguranță aș mai încerca asta”

Cina se va încheia cu o surpriză inedită. Gazda își va bucura oaspeții cu câteva cântece la lăută. Toți cei patru concurenți se vor simți ca acasă datorită atmosferei create de Jamal: „A fost ca o masă în familie”, va spune Corina.

Pentru a vedea ce note va primi Jamal din partea celor patru oaspeți, dar și cum se vor descurca ceilalţi concurenți în serile următoare, urmăriți Mâncare pe care, de luni până vineri începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending