joi, februarie 22, 2024
More
  AcasăTeleviziuneReality ShowPrimul cuplu care a ieșit din competiția Power Couple România, CRBL și...

  Primul cuplu care a ieșit din competiția Power Couple România, CRBL și Elena

  Adrenalină la maximum în ediția de aseară Power Couple – La bine și la greu! Cea de-a treia ediție, care a încheiat prima etapă a competiției, a adus o provocare uriașă pentru cupluri: proba podului suspendat la 30 de metri desupra mării. Seara a culminat cu plecarea primului cuplu din competiție, în urma votului din vila perechilor: CRBL și Elena și-au încheiat aseară parcursul la Power Couple România.

  După probele individuale, în ediția de aseară s-a desfășurat proba decisivă a etapei, cea a cuplurilor, într-un peisaj spectaculos al insulei malteze Gozo. Partenerii din fiecare pereche au parcurs un pod suspendat la 30 de metri deasupra mării, pentru a culege plăcuțele cu simbolurile momentelor importante din relația lor. Ulterior, proba le-a cerut să așeze în ordine cronologică plăcuțele, dincolo de teama de înălțime concurenții confruntându-se astfel și cu un test al memoriei. La finalul zilei, cuplul situat pe ultimul loc la această probă, Daiana Anghel și Sorin Gonțea, a fost propus spre eliminare alături de CRBL și Elena, aflați în această situație pentru că au rămas cu cea mai mică sumă în cont după probele individuale. Votul perechilor din vilă a decis aseară ca Daiana și Sorin să fie salvați. 

    Astfel, pentru CRBL și Elena concursul s-a încheiat după prima etapă, momentul plecării lor fiind extrem de emoționant. ”Suntem dezamăgiți, dar și împăcați, în același timp. Îmi pare foarte rău că nu pot participa în continuare în concurs, pentru că, la cum au fost probele până acum, ceea ce urmează mi se pare wow!”, a declarat CRBL. ”Sunt foarte mândru de soția mea și de traseul nostru în concurs, chiar dacă a fost atât de scurt”, a adăugat el.  Cea mai incitantă competiție a cuplurilor, Power Couple România – La bine și la greu, continuă cu situații surprinzătoare și probe spectaculoase săptămâna viitoare la Antena 1, luni, marți și miercuri, de la 20:30.

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente