Connect with us

Analize Audiente TV

Primul episod din noul sezon Las Fierbinți, lider de audiență

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Aseară, telespectatorii s-au bucurat de primul episod al noului sezon din serialul fenomen Las Fierbinți! Cu gândul la vacanță, cei de acasă și-au încărcat bateriile timp de o oră râzând alături de personajele lor preferate care s-au confruntat cu o nouă situație: posibilitatea de a avea un vecin arab printre ei!

Dorel a fost cel care a descris extrem de bine sentimentul general al fierbințenilor: ”Nu vreau să vină!”, însă au fost și câteva voci care-l așteptau cu înfrigurare! Printre acestea s-a aflat și Gianina care i-a făcut o serie de declarații extrem de sincere Dalidei în speranța că cea din urmă va renunța la lupta pentru noul consătean: ”Vreau și eu pe cineva. M-am săturat să fiu singură”.

În cele din urmă s-a dovedit că totul a fost doar o încurcătură și că cel care se instala în casa lui Vasile era un român din Arad, pe nume… Istvan! Așa că a fost normală concluzia finală a serii: ”Viața asta ne-a amestecat de nici nu mai știm cine suntem!”.

Primul episod al noului sezon a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:27. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.8 puncte de rating și 31.2% cotă de piață, cifre de două ori mari mari față de locul 2 care avea 4.8 puncte de audiență și 15.4% share. De-a lungul difuzării, peste 1.7 milioane de români au trăit comedia la cele mai înalte cote, iar în minutul de aur, la ora 21:11, peste 2 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

În această seară, de la ora 20:30, cei de acasă se pot bucura de un nou episod. E vremea ca telespectatorii să descopere cum se va descurca primarul când Dalida are o zi liberă, iar Robi are un moment de cumpănă când simte că a îmbătrânit. În plus, se pare că-n Fierbinți e vremea pentru spectacol: câțiva dintre săteni vor să participe… la Eurovision! Oare au șanse? Aflăm în curând!

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending