Connect with us

Platforma Online TV

Primul episod din sezonul doi „Casa Dragonului” poate fi urmărit deja pe Max

Published

on

Reclame

Bătălia pentru Tronul de Fier se reaprinde în universul Westeros. Mult așteptatul sezon doi al serialului fenomen „Casa Dragonului” („House of the Dragon”) a debutat în 17 iunie, pe platforma de streaming MAX.

Primul episod din cele opt ale noului sezon poate fi urmărit deja pe Max, iar fanii serialului vor putea viziona în fiecare luni, timp de opt săptămâni, evoluția captivantă a personajelor și a poveștii care va ține o lume întreagă în suspans. Warner Bros. Discovery anunță că producția serialului „Casa Dragonului” a fost reînnoită și pentru sezonul trei.

După evenimentele dramatice din primul sezon, regatul se află în pragul unui război civil devastator. Două tabere rivale, Consiliul Verde și Consiliul Negru, își dispută dreptul de a conduce prin forță. Consiliul Verde susține pretenția la tron a regelui Aegon, în timp ce Consiliul Negru îi este loial reginei Rhaenyra. Ambele facțiuni sunt convinse că doar candidatul lor merită să urce pe Tronul de Fier, pregătindu-se pentru o bătălie epică.

Fanii serialului sunt invitați să aleagă și ei tabăra pe care o susțin. Pe „Raise Your Banners”, fiecare fan „Casa Dragonului” poate să-și creeze propriul poster și să vadă cum ar arăta ca personaj al serialului fenomen care poate fi urmărit pe Max.

Inspirat din romanul „Foc și Sânge” de George R.R. Martin, serialul HBO Original spune povestea Casei Targaryen, cu 200 de ani înaintea evenimentelor din „Urzeala Tronurilor„. În sezonul 2, fanii îi vor reîntâlni pe actorii Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno și Rhys Ifans, care reintră în rolurile lor memorabile. Din distribuția recurentă fac parte Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban, Jefferson Hall și Matthew Needham.

Totodată, noi actori se alătură distribuției: Abubakar Salim în rolul lui Alyn de Hull, Gayle Rankin interpretând-o pe Alys Rivers, Freddie Fox în ipostaza lui Ser Gwayne Hightower, Simon Russell Beale jucând rolul lui Ser Simon Strong, Clinton Liberty întrupându-l pe Addam de Hull, Jamie Kenna pe Ser Alfred Broome, Kieran Bew în rolul lui Hugh, Tom Bennett pe Ulf, Tom Taylor interpretându-l pe Lord Cregan Stark, iar Vincent Regan pe Ser Rickard Thorne.

Co-creator/Producător executiv – George R.R. Martin; Co-creator/Showrunner/Producător executiv – Ryan Condal; Producători executivi – Sara Hess, Alan Taylor, Melissa Bernstein, Kevin de la Noy, Loni Peristere, Vince Gerardis. Bazat pe cartea „Foc și Sânge” de George R.R. Martin.

Sursă foto: Warner Bros. Discovery

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV3 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV5 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show5 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV5 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show5 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni6 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Serialeo săptămână ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiuni2 săptămâni ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending