Connect with us

Industria online

Google, venituri de peste 8 miliarde de dolari din publicitate!

Redactia Radar de Media

Published

on

Google a atras, anul trecut, peste jumătate din veniturile din publicitatea pe dispozitivele mobile la nivel mondial, estimată la 8,8 miliarde de dolari, potrivit unui studiu al eMarketer.

Motorul de cautare a atras 4,61 miliarde de dolari, deci peste 52 la suta din aceasta piata. Pe locul 2 se claseaza Facebook, cu 470 milioane dolari, iar pe 3 postul de radio online Pandora, din SUA.

 

Potrivit estimărilor eMarketer, investiţiile în publicitatea pe dispozitivele mobile vor creşte foarte mult în acest an, ajungând la 15,82 miliarde de dolari. Google continuă să îşi menţină dominaţia pe această piaţă, chiar dacă este de aşteptat ca reţeaua de socializare Facebook să reducă din distanţa care o desparte de motorul de căutare pe internet.

In plus, in acest Google isi va mari veniturile, aproape tripla chiar, o data cu eforturile facute pentru a-si monetiza produsele, printre care cel mai important este YouTube.

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending