Primul Mall din Romania implineste 15 ani - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Primul Mall din Romania implineste 15 ani

Published

on

Primul centru comercial deschis in Romania, Bucuresti Mall, implineste 15 ani, motiv pentru care s-a dat startul unei serii de evenimente aniversare.

Primul dintre acestea a fost conferinta de presa care s-a desfasurat joi, 11 septembrie 2014, in incinta Hollywood Multiplex din cadrul Bucuresti Mall. Principalul vorbitor a fost Yurdaer Kahraman, Global CEO Commercial Real Estate Properties Fiba Holding. De asemenea, au tinut discursuri managerul Bucuresti Mall si Irina Deleanu, Presedinte al Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica.

“Suntem mandri ca am fost cea dintai companie de dezvoltatori imobiliari care le-a daruit romanilor primul centru comercial modern la nivel local in 1999. Desi competitia s-a intensificat semnificativ in decursul ultimilor 15 ani, am reusit sa ramanem unul din cele mai importante mall-uri in ochii locuitorilor Capitalei. Astazi Bucuresti Mall are 95 de chiriasi, iar, la finalul renovarii, va avea 115 de magazine. Dupa o evaluare a numarului de clienti care au vizitat Bucuresti Mall din 1999 pana in prezent, am constatat ca am depasit un prag impresionant de peste 166,8 milioane de persoane”, a afirmat Yurdaer Kahraman. “In ultimii 15 ani, am investit peste 60 de milioane de euro in acest centru comercial”, a subliniat CEO-ul, adaugand ca suprafata inchiriabila ajunge la 40.500 de metri patrati. Mai mult, el a dezvaluit ca Bucuresti Mall va demara in curand singurul program de loializare a clientilor din Romania.

Inca din primul an in care a intrat pe piata din Romania, Anchor Grup a urmarit cu consecventa si a recompensat realizarile exceptionale. Unul din proiectele de suflet ale dezvoltatorului imobiliar a fost sponsorizarea echipei nationale de gimnastica ritmica inca din anul 2011. La conferinta de presa, dl. Yurdaer Kahraman i-a inmanat o medalie de aur sportivei Ana Luiza Filioreanu, care a obtinut cel mai mare punctaj la proba individuala cu panglica in finala de gimnastica ritmica de la Jocurile Olimpice de Tineret, organizate in 2014 la Nanjing. Dl. Kahraman a felicitat intreaga echipa nationala de gimnastica ritmica pentru performanta obtinuta si le-a daruit vouchere tuturor sportivelor prezente.

Irina Deleanu, Presedinte al Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica, a facut cateva declaratii despre performanta echipei Romaniei la competitia din Nanjing si nu numai. A multumit Anchor Grup pentru sprijinul acordat. Apoi, tanara gimnasta Ana Luiza Filioreanu a facut o demonstratie a abilitatilor ei extraordinare pe scena din Hollywood Multiplex.

Cat despre managerul Bucuresti Mall, el le-a furnizat jurnalistilor detalii despre stadiul renovarii: „Avand in vedere modul in care progreseaza lucrarile, suntem increzatori ca vom termina la timp, asa cum am planuit de la bun inceput”. Mai mult, el a dezvaluit cate joburi a generat complexul proiect de renovare a Bucuresti Mall: 200 de noi locuri de munca. Totodata, el a mentionat ca o serie de evenimente aniversare ii vor suprinde placut pe clientii centrului comercial de la mijlocul lunii septembrie.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending