Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Primul matinal regional, realizat la Cluj, va fi lansat mâine de TVR 3, primul post naţional dedicat vieţii comunităţilor locale.

Matinalul este realizat de posturile locale TVR Iaşi, TVR Cluj, TVR Timişoara, TVR Tg Mureş, TVR Craiova şi Bucureşti.

Prima emisiune a postului din Cluj pe TVR 3 va fi difuzată marţi 6 octombrie, deşi grila de toamnă va fi implementată doar în 12 octombrie. “Vom avea o rubrică de nutriţie în care vom discuta ce conţin produsele pe care le consumăm frecvent cu un specialist”, a explicat realizatorul Irina Gaşpar (foto) pentru ZIUA de CLUJ. La ediţia de marţi invitatul emisiunii va fi rectorul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV), Doru Pamfil. “Vor fi patru sau cinci invitaţi, la fiecare emisiune”, a adăugat Gaşpar.

în rest, TVR Iaşi va difuza “Bună dimineaţa, Moldova!” pe TVR 3, începând de luni, de la ora 7.05, prin intermediul moderatorului Horia Gumeni. Emisiunea va cuprinde rubrici diverse, precum “Omul dimineţii”, “La tine în cartier” – transmisiune directă dintr-un “punct fierbinte” al Iaşului, “Soare sau nori”, “Prima pagină”, “Eveniment”, “‘Neaţa pe uliţă”, “Autograf”, “Oraşul pe diagonală”, “Telefonul telespectatorului” şi “Muza cu ochelari”, informează TVR.

Marţi, de la Cluj, pe TVR 3 va fi difuzată emisiunea “Bună dimineaţa, Transilvania!”. La ora 7.05, moderatoarea Irina Gaşpar lansează formula “Ia-ţi micul dejun la Cluj !”.

în 17 octombrie, TVR 3 începe o producţie nouă, “Retrospectiva regională”, emisiune difuzată în direct, de la ora 22.00, cu jurnalişti şi analişti invitaţi în studio, care vor dezbate cele mai importante subiecte apărute în presă.

www.tvr.ro

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending