Principalele diferențe între creditul offline și online - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Când împrumutăm bani de la instituții financiare, de obicei avem o nevoie urgentă și ne dorim să se întâmple cât mai repede posibil. Care este diferența dintre un împrumut online și unul luat de la biroul unei companii de credit?

Cum funcționează procesul de solicitare a împrumutului de birou?

Când vreți împrumutați bani pentru orice scop, puteți merge la un birou al companiei de credit. Apoi trebuie să așteptați ca un consultant să vă examineze cazul sau să vă facă o programare la o anumită dată pentru a discuta termenii și condițiile și pentru a discuta în detaliu toate cerințele și condițiile. Înainte de a putea continua cu cererea de împrumut rapid, voți avea nevoie de un buletin (carte de identitate) sau pașaport. Cu ajutorul acestuia, reprezentantul instituției de credit vă poate confirma identitatea. După aceea, veți începe să completați un formular. Când cererea este completată la sediul societății de credit, puteți adresa angajaților orice întrebări despre posibile neclarități.

În procesul de depunere a cererii de împrumut, va trebui să furnizați informații despre forma de angajare și totalul venitului pe care îl aveți. În funcție de politica companiei, ar putea fi necesară verificarea istoricul dumneavoastră de credit.

Dacă treceți cu succes procesul de verificare și semnați un contract de împrumut, consultantul de credit vă va ajuta să transferați fondurile în contul dumneavoastră bancar. Multe companii de împrumut rapid oferă clienților mai multe opțiuni pentru a primi banii împrumuți. Pe lângă un cont bancar, acestea pot fi luate în numerar la biroul companiei sau la casieria din sucursala unui partener.

Cum funcționează procesul de cerere de împrumut online?

Dacă doriți să aplicați pentru un împrumut online, trebuie să pregătiți mai întâi o carte de identitate, adresa de e-mail și numărul contului dumneavoastră bancar. Următorul pas este de obicei să apăsați pe pictograma „Vreau un împrumut” sau „Aplică” de pe site-ul companiei de credit pe care ați ales-o. Pentru a completa o cerere de împrumut, trebuie să completați o serie de date care sunt descrise în spații separate ale formularului online.

Procesul de solicitare al unui împrumut online este în mare parte identic cu cel dintr-un birou. Informațiile pe care le furnizați consultantului de credit sunt aceleași pe care le completați atunci

când solicitați credit online. Următorul pas este verificarea identității, care se poate face diferit în funcție de companie. De obicei se folosește o fotografie a unei cărți de identitate, o aplicație mobilă specială sau o conversație telefonică cu un operator.

După efectuarea tuturor verificărilor necesare și semnarea contractului, pe care îl primim la adresa noastră de email, compania de credit face un transfer de bani în contul dumneavoastră.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement
Vedete3 săptămâni ago

Ce bani au câștigat Faimoșii, în reality show-ul fenomen SURVIVIOR ROMÂNIA

Vedete2 săptămâni ago

Scandal monstru la Survivor România! Doi concurenți s-au luat la bătaie pe insulă: „Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea!”

Premieră TV2 săptămâni ago

Zece concurente vor intra în cea mai frumoasă competiţie a stilului, la Kanal D2

Reality Show2 săptămâni ago

SURVIVIOR ROMÂNIA. Faimoșii, în pragul disperări nu mai găsesc drumul spre victorie!

Vedeteo săptămână ago

Mihai Zmărăndescu și Remus Boroiu de la Survivor România s-au luat la bătaie înainte de a participa la concurs

Reality Show4 săptămâni ago

VIDEO Ce concurent din tribul Războinicilor a părăsit competiția Survivor România!

Emisiuni3 săptămâni ago

Au început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!

Premieră TV2 săptămâni ago

Marea premieră a sezonului 11 Chefi la cuțite le aduce lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu adversari surpriză la lupta pentru amuletă

Reality Show2 săptămâni ago

Cel mai scandalos concurent din tribul Faimoșilor a părăsit competiția. Dan Pavel: ”Suntem la jumătatea cursei pentru câștigarea marelui premiu

Reality Show3 săptămâni ago

Victorii pentru Războinici, lacrimi și conflicte pentru Faimoși, la Survivor: ”Indiferent de tensiuni, sunt și momente foarte frumoase

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

America Express, pe primul loc în topul audiențelor! A doua imunitate, așteptată cu emoții

Facebook

Advertisement

IN Trending