Connect with us

Spectacole

Prinde o portie de adrenalina si fun la Mega Karting in fecare zi la Afi Palace Cotroceni! (galerie foto)

Published

on

Daca nu ai reusit sa pleci la mare sau la munte sau daca te  sperie aglomeratia de pe sosele exista alternative de a te distra chiar pe canicula, aici in Bucuresti. Radar de Media iti recomanda o portie de fun la maxim la Mega Karting in Afi Palace Cotroceni, in orice zi a sapatamanii .

Ieri erau veniti un grup de 15 tineri care au facut o intrecere in adevaratul sens al cuvantului tinand cont de viteza pe care o ating karturile si de modul cum este aplasata pista,  bineinteles ca numai unul a iesit castigator!

Asadar chiar daca ploua, chiar daca ninge, Mega Karting este deschis zilnic iar pista o gasiti la etajul II din Parcarea AFI.

Mai jos aveti o galerie foto surprinsa chiar ieri plus si alte fotografii de la evenimentele pe care Mega Karting le organizeaza! In curand va avea loc concursul  „Cupa presei la Karting” asa ca e timpul sa incepem sa luam cateva lectii de karting…

Mega Karting este singura pista de karting indoor din Romania amenajata in mall-ul Afi Palace Cotroceni. Lungimea circuitului este de 350 de metri, circuit pe suprafata caruia ruleaza karturi cu o putere de 6 cai atigand pana 60 de km / ora.

Printre clientii se regasesc  copii de 12 – 13 ani pana la adulti 45 – 50 de ani.  Targetul este destul de extins dat fiind si faptul ca nu facem diferente intre potentiali cilenti.

Deasemenea ,  suntem promotorii sloganului „Viteza, adrenalina si distractie” slogan care se pliaza pe specificul clientului Mega Karting, oferind fiecaruia posibilitatea de a se simti un campion pe pista. La fiecare cursa realizata se acorda o foaie de parcurs in cadrul careia este specificat timpul pe fiecare tura in parte.

Cost : 30 lei in cursul saptamani

35 lei in weekend

Organizam evenimente coorporate, pentru burlaci, zile de nastere, seara fetelor

Toate evenimentele sunt creeate pe sistemul de Grand Prix la finalul caruia se acorda diplome, medalii si sampanie.

http://megakarting.ro/

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending