Connect with us

Televiziune

Printre frunze uscate şi umbrele colorate DIVA ne aduce filme pline de romantism

Published

on

Foto Credit: DIVA

Cele cinci filme romantice din această toamnă sunt programate la DIVA în zilele de duminică, în 2 și 9 octombrie și sunt premiere în România.

Programul special de pe 2 octombrie aduce trei titluri:

De la ora 16:00 se ține Un toast pentru dragoste (Raise a Glass to Love, 2021). Aspirantul maestru somelier Jenna (Laura Osnes) se întoarce la podgoria familiei sale pentru a studia. În scurt timp începe să afle și despre metodele naturale ale frumosului vinificator argentinian, Marcelo (Juan Pablo Di Pace). 

De la 18:00 facem Zece pași către iubire (10 Steps To Love, 2021). Sophie Michaels (Ella Cannon) este un director de marketing de succes, care s-a bazat pe o strategie în 10 pași. Inspirată de o colegă, ea dezvoltă o nouă strategie de 10 pași pentru a găsi dragostea. Planul pare să funcționeze atunci când întâlnește un bărbat elegant și inteligent, care pare să bifeze toate căsuțele de pe listă. El pare perechea perfectă, spre deosebire de Oliver (Britton Webb), nepotul unui client care deține o livadă. O să descopere Sophie, că nu poți planifica dragostea și că inima nu are nevoie de o listă pentru a-și găsi perechea ?

De la 20:00 pășim pe Drumul inimii mele (Journey Of My Heart, 2021). Abby Morgan (Rhiannon Fish) este o tânără biolog, ce călătorește într-o zonă îndepărtată, unde are cuib vulturul pleșuv din Alaska. Acolo cunoaște o familie de nativi americani, lucru ce reprezintă un moment de inspirație și primește ajutor de la un misterios ghid local, Eric Hughes (Darien Martin). Va putea Abby să găsească singură drumul către inima lui ?

Duminică, 9 octombrie, sunt difuzate alte două filme încărcate de emoții de toamnă.

Începem cu Instantaneul iubirii (Snapshot Of Love, 2022). Adrian (Lexi Giovagnoli) este un paparazzi de la Hollywood trimis să obțină fotografii cu o vedetă foarte discretă, Parker Bennett (Benedict Mazurek). După o încercare dezastruoasă de a obține poza perfectă, ea va avea șansa să îl cunoască mai bine atunci când amândoi ajung să se cazeze la aceeași cabană în munți. Dilema ei este dacă să îi dezvăluie vedetei adevărata ei profesie cu riscul de a pierde definitiv atenția acestui chipeș actor.

Advertisement

De la 18:00 vedem cum arată Dragostea în acțiune (Love In Action/Warming up to you, 2021). Experta în fitness Kate (Cindy Busby) își ia angajamentul de a-l readuce în formă pe Rick (Christopher Russell), un star dificil de cinema, pentru următorul său film de acțiune. Ce șanse va avea Kate să îi încălzească inima și să îi demonstreze cum arată dragostea în acțiune, vedem numai la DIVA.

Savurează ceaiul preferat și bucură-te de filme romantice cu peisaje de toamnă la DIVA, în zilele de 2 și 9 octombrie, de la ora 16:00!

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending