„Prizoniera destinului”, o poveste de viață tulburătoare, în curând, la Kanal D! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

„Prizoniera destinului”, o poveste de viață tulburătoare, în curând, la Kanal D!

Published

on

Iarna se anunță bogată în povești extraordinare, pentru că o nouă producție turcească de succes, „Prizoniera destinului” (titlul original: „Dogdugun Ev Kaderindir”), va putea fi urmărită, în curând, la Kanal D.  Fanii serialelor turcești vor avea parte de o intrigă puternică, personaje memorabile, marcate de legături puse la încercare şi de situații de viață tulburătoare. Personajul central, o tânăra prinsă între iubirea pentru cea care i-a dat viață și cea pentru mama adoptivă, va impresiona prin alegerile sale și parcursul sinuos între două lumi, cea a bogaților și cea a săracilor.  

 

Inspirat dintr-o poveste de viață reală, serialul o are în centrul acțiunii pe Zeynep (Demet Özdemir), o femeie care traversează o serie de experiențe dramatice. Aceasta provine dintr-o familie săracă, dominată de un tată alcoolic. O tragedie îi lovește când fratele lui Zeynep moare în urma unui tratament inadecvat. Norocul micuței se schimbă din momentul în care familia pentru care lucrează mama sa ca menajeră, se oferă să o adopte. Părinții fetei acceptă în speranța că viața ei se va schimba în bine. Astfel, Zynep ajunge să fie înconjurată de dragoste și să aibă o viață frumoasă, totuși ceva parcă îi lipsește, iar această lipsa are legătură cu ruptura de cei care i-au dat viață.

După o copilărie marcată de lipsuri și nesiguranță, Zeynep devine, mulțumită noii sale familii, o femeie inteligentă, educată şi cu perspectiva unei vieți împlinite. Se logodeşte cu un tânăr exemplar, din înalta societate, și totul pare roz în legătură cu viitorul ei. Dar acest basm se va sfârși brusc în momentul în care mama sa naturală își face apariția în viața tinerei, căutând să recapete controlul asupra ei și să o aducă în casa în care Zeynep s-a născut. Frumoasa tânără este prinsă între iubirea pe care o nutrește față de familia care a adoptat-o și cea pentru părinții care i-au dat viață. Întoarcerea acasă este plină de surprize, iar o întâlnire extraordinară are potențialul de a schimba totul.

 

Telespectatorii îi vor recunoaște în distribuție pe câțiva actori care jucat în producții de succes difuzate de Kanal D. Engin Hepileri (personajul Faruk) a apărut în „Dragoste și secrete” (rolul Uygar); Senan Kara (Nermin – mama adoptivă a lui Zeynep în acest serial) a jucat în „Patria mea ești tu”, în rolul Veronica Papadopoulos. De asemenea, Ibrahim Celikkol (Mehdi – rolul băiatului sărac din cartier) a jucat în “Iffet” (rolul lui Cemil).

 

Nu pierdeți, în curând, la Kanal D, o nouă poveste extraordinară de viață, inspirată din realitate – „Prizoniera destinului”. 

Advertisement

 

 

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending