"Prizoniera destinului” revine în casele telespectatorilor cu noi episoade la Kanal D - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

„Prizoniera destinului” revine în casele telespectatorilor cu noi episoade la Kanal D

Published

on

Foto Credit: Kanal D

„Prizoniera destinului”, îndrăgita producție turcească inspirată din fapte reale, revine în casele românilor cu noi episode pline de emoție și suspans, începând din 8 decembrie, de la ora 20:00, la Kanal D, după ce serialul „Doctorul minune” va ajunge la final.

 

 

Povestea tulburătoare de viață a frumoasei Zeynep (Demet Özdemir), copila născută într-o familie plină de lipsuri, merge mai departe. Telespectatorii s-au atașat de această tânără care a trecut printr-o serie de încercări. Crescută de Nermin (Senan Kara), mama adoptivă, și ajunsă la maturitate, Zeynep l-a cunoscut pe Mehdi (İbrahim Çelikkol), alături de care și-a întemeiat o familie. Deși părea că drumul lor va fi unul frumos, viața avea să supună tânăra familie la tot felul de încercări. Zeynep și Mehdi au ajuns să divorțeze și o serie de evenimente tragice le marchează, în continuare, destinele.

 

 

După ce a depășit cu bine o situație limită, care i-a pus viața în pericol, Mehdi s-a întors după gratii, acuzat fiind că a atacat un coleg de celulă. În acest timp, Bariș, tânărul avocat care s-a îndrăgostit de Zeynep, speră că relația cu frumoasa fată să treacă la alt nivel. La fel speră și Nermin, mama adoptivă a tinerei, care vede în chipeșul avocat bărbatul potrivit pentru fiica ei.

 

Advertisement

 

Telespectatorii îl vor regăsi pe Mehdi într-un moment cheie al vieții lui. Acesta se prezintă în sala de judecată, în fața instanței, urmând să-și primească sentința. Zeynep, care încă se simte aproape de familia Karaca, face tot posibilul să-i ajute, să le fie aproape, cu toate că Bariș, dacă ar afla asta, ar reacționa vehement față de ea. Tânăra urmează să facă un pas neașteptat menit să schimbe destinul lui Mehdi, dar și pe cel al întregii familii Karaca.

 

 

Nu ratați noile episode din serialul „Prizoniera destinului”, cu Demet Özdemir (Zeynep) și İbrahim Çelikkol (Mehdi) în rolurile principale, din 8 decembrie, de la ora 20:00, pe Kanal D. După ce serialul „Doctorul minune” ajunge la final, pe 7 decembrie, „Prizoniera destinului” va putea fi urmărit de luni până vineri, de la 20:00, la Kanal D.

 

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending