Connect with us

Filme

PRO CINEMA îți oferă șansa de a câștiga 1.000 de lei pe săptămână!

Tot ce trebuie să faci este să votezi filmul pe care vrei să îl vezi luni seară

Published

on

Reclame

În fiecare săptămână, telespectatorii PRO CINEMA pot alege filmul pe care îl urmăresc luni seară, de la 20:30. Tot ce trebuie să facă este să scaneze codul QR de pe ecran sau să acceseze platforma procinema.ro/alegefilmul, unde pot opta pentru una dintre cele trei pelicule disponibile. Fiecare persoană care votează filmul câștigător intră automat în tragerea la sorți pentru premiul săptămânal de 1.000 de lei și 5 abonamente VOYO. 

Aseară, cei de acasă au urmărit Desperate Measures – Măsuri disperate, drept rezultat al voturilor extrem de strânse. Luni, 31 iulie, de la 20:30, telespectatorii vor putea vedea una dintre peliculele Hardwired – Amnezia, Blue Jasmine – Jasmine e tristă și Enough – Destul!

Iubitorii de adrenalină pot opta pentru Hardwired – Amnezia, un film palpitant care urmărește povestea lui Luke Gibson, personaj interpretat de Cuba Gooding Jr., cunoscutul actor premiat cu Oscar. În urma unui accident, protagonistul se alege cu leziuni grave ale creierului, dar o corporație îi va implanta un cip pentru a-i salva viața. Amnezia lui Luke va fi vindecată, însă bărbatul va descoperi motivele necurate din spatele companiei salvatoare și va înfrunta persoana din spatele acestei corporații. 

Cei care preferă comediile-dramă pot vota Blue Jasmine – Jasmine e tristă, o capodoperă cinematografică nominalizată și premiată la Oscar. Pelicula o are în centru pe Jasmine, interpretată de Cate Blanchett, membră a societății de aristocrați din New York. În urma decesului soțului ei Hal, jucat de Alec Baldwin, Jasmine se mută la Ginger, sora ei care locuiește într-un apartament modest din San Francisco. Protagonista este depresivă și instabilă din punct de vedere emoțional, însă existența ei va fi animată de Dwight, un diplomat cu care va trăi o frumoasă poveste de dragoste. 

Telespectatorii care ar alege oricând un thriller în detrimentul altui gen de film pot vota Enough – Destul!, cu Jennifer Lopez în rolul principal. Producția spune povestea lui Slim, o femeie obișnuită, care se îndrăgostește de Mitch, personaj interpretat de Billy Campbell, un om de afaceri puternic. După nașterea fiicei lor, Mitch își va arăta adevărata față, guvernată de violență și teroare. Temându-se pentru viața ei și a fiicei sale, Slim va duce un puternic război psihologic și va încerca să scape de fostul ei soț odată pentru totdeauna. 

Alege filmul de luni, la PRO CINEMA!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV2 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show2 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV2 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show2 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni3 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale4 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Show7 zile ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinema7 zile ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

AUDIENȚE TV2 săptămâni ago

Elveția și Germania sunt primele echipe calificate în Sferturi! Etapa Optimilor continuă astăzi, la PRO TV și pe VOYO!

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending