Connect with us

Reality Show

PRO TV: 25 de eroi luptă duminică în marea finală Ninja Warrior România!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Duminică seară este momentul de glorie pentru cei mai buni 25 de concurenți Ninja Warrior România. A venit timpul ca cei mai puternici sportivi din țară să-și îndeplinească visul și să devină eroi în competiția în care curajul întâlnește măreția.

Din 250 de concurenți, doar 25 vor încerca să scrie istorie și să înfrunte Muntele Midoriyama pentru marele trofeu, premiul de 100.000 de euro și titlul de Ninja Warrior România.

”Sunt impresionat de performanțele concurenților rămași în cursă pentru titlul de primul Ninja Warrior din România. Unii dintre ei au trecut de obstacole de parcă aveau aripi, alții au arătat că sunt foarte puternici deși nu aveau o masă musculară proeminentă. Însă după lupta de duminică va rămâne în picioare unul singur: cel mai bun, cel mai rapid, cel mai rezistent. Dacă până acum aveau de făcut doar două trasee, acum trebuie să parcurgă tot circuitul și să învingă și muntele Midoriyama”, a spus Daniel Nițoiu.

Cum se vor descurca cei 25 de concurenți în marea finală și dacă vor reuși să parcurgă cele 4 runde eliminatorii și să cucerească Muntele Midoriyama vom vedea duminică, de la ora 20:00, la PRO TV.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending