Connect with us
Reclame

PRO TV a achiziționat de la BBC Worldwide licența de producție a unui nou show culinar de excepție, cu rezultate remarcabile la nivel mondial., cu titlul original The Great Bake Off, este un format care se bucură de un succes răsunător pe piața din Marea Britanie, dar și pe cea internațională. 

Nicolle Stănese Foto Credit: PRO TV

Nicolle Stănese
Foto Credit: PRO TV

Varianta locală a show-ului, Bake Off România, va fi difuzată în primăvara anului 2016 și va fi prezentată de Nicolle Stănese. Frumoasa prezentatoare ne va introduce în lumea fascinantă a cofetăriei și patiseriei, fiind alături de cei 12 concurenți în această competiție culinară, care va stârni fantezia papilelor gustative ale telespectatorilor în căutarea celui mai desăvârșit cofetar amator din România.

Concurenții își vor demonstra talentul în arta cofetăriei, într-un decor de poveste, în fața unui juriu format din experți în domeniul cofetăriei și patiseriei.

Bake Off Romania_PRO TV

Bucataria BAKE OFF ROMANIA PRO TV

„Suntem încântați să adăugăm show-ul Bake Off lângă programele noastre de top”

Ne bucurăm să consolidăm portofoliul PRO TV cu un nou show de mare anvergură, recunoscut la nivel internațional. Potențialul acestui format este dovedit, stabilind recorduri de audiență și reușind să crească popularitatea acestui domeniu și interesul pentru această frumoasă artă, cofetăria. Suntem încântați să adăugăm show-ul Bake Off lângă programele noastre de top, un format care vine în completarea binecunoscutului și apreciatului MasterChef, oferind o competiție unică, dominată atât de emoție și tensiune, cât și de originalitate și precizie.”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Nick Percy, Vicepreședinte și Manger General CEE, BBC Worldwide, a declarat:Mă bucur să văd că Bake Off își întinde aripile și se descurcă atât de bine în toată lumea. Cofetăria este, în prezent, unul dintre cele mai puternice trenduri în domeniul culinar și abia așteptăm să colaborăm cu PRO TV pentru a crea varianta locală a acestui format, de care să se bucure publicul din România!”.

Lansare grila de toamna PRO TV (7)

Aleksandras Cesnavicius si Nicolle Stănese Lansare grila de toamna PRO TV Foto Credit: RADAR DE MEDIA

[nextpage title=”alte detalii pe pagina urmatoare”]

 

Câștigător al numeroase premii, formatul britanic aflat acum la al șaselea sezon are o audiență medie de 10 milioane de telespectatori, cu un vârf de audiență de 13.5 milioane de telespectatori la marea finală. Emisiunea a câștigat premiul BAFTA în 2010, 2012 și 2013 și este cel mai bine cotat program BBC One încă din 2010, excluzând emisiunile sportive.

BBC Worldwide a acordat licența de producție a formatului în 20 de țări, precum Africa de Sud, Franța, Australia, Italia, Polonia, Belgia, Irlanda, Danemarca, Norvegia, Suedia, Olanda, Finlanda, Ucraina și Germania. 

Lansare grila de toamna PRO TV (4)

Aleksandras Cesnavicius Foto Credit: RADAR DE MEDIA

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

IN Trending