Connect with us

AUDIENȚE TV

PRO TV a condus topul televiziunilor și miercuri seară!

Published

on

Reclame

Aseară, serialul Brigada Nimic a fost lider incontestabil de audiență! Cei patru polițiști responsabili de cele mai neînsemnate cazuri ale secției de Poliție 33 au avut o misiune aparent neimportantă de rezolvat: furtul de coroane mortuare dintr-un cimitir.

În timp ce se chinuiau să adune informații despre caz, unul dintre oamenii lui Bulgaru a reușit să evadeze din închisoare, declanșând astfel o amplă operațiune de căutare la nivel național. Toma a fost nevoit să se prefacă mort pentru a se infiltra în cartierul general al bandei de hoți de flori, iar cazul s-a complicat rapid când Săgeata și colegii săi au descoperit că Bulgaru folosea banda de hoți ca pe niște traficanți de droguri. În final, Bulgaru a reușit să păcălească polițiștii și să își salveze transportul de droguri, însă Săgeata și-a luat revanșa prin prinderea evadatului din banda acestuia.

În intervalul 20:27 – 21:28, PRO TV a fost lider incontestabil de audiență și a înregistrat 6.2 puncte de rating și 24.1% cotă de piață, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 3.9 puncte de rating și 15.3% share. La nivel național, peste 1 milion de telespectatori s-au uitat la serial, iar în minutul de aur, de la ora 20:53, peste 1.1 milioane de români urmăreau aventurile celor patru polițiști din Brigada Nimic.

Săptămâna viitoare, comisarul Vișan se va confrunta cu o situație extrem de delicată – o blondă atrăgătoare îi va face viața un chin. Cine este femeia care va încerca să-l șantajeze, dar și cum va încurca Giovanni rezolvarea acestui caz, vedem luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, la PRO TV. Noile episoade vor fi disponibile, în avans, sâmbătă, pe VOYO.

Brigada Nimic­­ – Comedia păzește România!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending