Connect with us

AUDIENȚE TV

Chiar daca vedetele pleaca, Pro TV a obtinut cea mai mare audienta masurata din istoria televiziunii in luna martie 2014!

Published

on

In luna martie 2014, PRO TV a obtinut in prime time (intervalul cuprins intre 19.00-23.00) cele mai bune cifre din istoria televiziunii masurate la nivel de cota de piata. Chiar daca majoritatea vedetelor au plecat, Pro TV reuseste sa isi tina publicul aproape.

Asa se face ca pe publicul sau tinta, publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, PRO TV a obtinut o cota de piata de 28,8%, mai mult decit dubla fata de urmatoarea clasata, Antena 1 care a inregistrat doar 12,6 procente din cota de piata, in timp ce Kanal D, situat pe locul al treilea a inregistrat 8,1 procente.

Audienta medie inregistrata in prime-time in perioada 1-31 martie 2014, plaseaza postul PRO TV pe prima pozitie cu 12,7 puncte de rating, tot dublu fata de Antena 1 care obtinea doar 5,6 puncte de rating si mai mult decit triplu fata de Kanal D care inregistra doar 3,6 puncte de rating.

Luna martie 2014 a adus pentru PRO TV cea mai buna cota de piata din istoria masurata a televiziunii, ultimul record fiind obtinut tot de PRO TV in urma cu 12 ani.

 

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending