Connect with us

Emisiuni

PRO TV a scos din grila emisiunea “Vine Cheful!”, după doar două ediţii de la debut!

Redactia Radar de Media

Published

on

Înapoi1 of 2

PRO TV nu a difuzat aseară emisiunea “Vine Cheful”, chiar dacă aceasta era anunţată în programele tv. În locul emisiunii a fost difuzat reality showul “Ferma Vedetelor” 20:30 -22:30.

Săptămâna viitoare în ziua de marţi de la ora 21:3o în locul emisiunii Vine Cheful va fi difuzat serialul Las Fierbinţi, întrucât în ziua de joi va fi difuzat fotbal din Cupa României.

Emisiunea Vine Cheful prezentată de Victor Melian a avut loc premiera pe 10 martie la PRO TV şi au fost difuzate doar două ediţii. Cel mai probabil emisiunea a fost scoasă din grila pe motiv că nu a cumulat cifre de audienţă la nivelul aşteptărilor.

Prima ediţia a fost lider de audienţă la nivelul publicului comercial. (10 martie)

În intervalul de difuzare 21:21 – 22.26, aproape 1.5 milioane de români au urmarit showul Vine Cheful, iar în minutul de maximă audienţă, de la 21:42, emisiunea a fost urmărit cu interes de peste 1.9 milioane de telespectatori. 

Înapoi1 of 2

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending