Connect with us

Reality Show

PRO TV: A treia echipă a reality show-ului Fort Boyard este gata de aventură! Ce au declarat vedetele?

Avatar

Published

on

Fort Boyard, show-ul care a deschis apetitul telespectatorilor din întreaga lume pentru adrenalină și suspans, aduce pentru prima dată în fața publicului vedete din România, care au acceptat să treacă prin probe de foc. Ruby, Roxana Ionescu, Cătălin Moroșanu, Vasile Calofir și Sonny Flame sunt vedetele din cea de-a patra echipă, care au spus un DA răspicat atunci când li s-a propus să participe la prima ediție Fort Boyard realizată de Pro TV.

 

Provocarea Fort Boyard promite un carusel de emoții și trăiri, împletite cu adrenalină, tensiune, presiune, competiție pură, luptă, răsturnări de situație și umor – toate necesare pentru a trece cu bine de toate probele pregătite. De această dată, Fort Boyard a strâns o echipă de vedete, care au trecut prin provocări grele și au făcut față celor mai grele show-uri TV. Roxana Ionescu și Vasile Calofir au trecut prin examenul psihic și fizic pe care îl presupune Ferma vedetelor. Ruby și Cătălin Moroșanu au rezistat până la final în condițiile din junglă și au trecut prin cele mai dificile probe. Sonny Flame este cel mai avantajat deoarece are în echipa lui oameni cu experiență, care și-au demonstrat curajul și determinarea.

 

După ce a demonstrat în Africa de ce este în stare, Ruby a acceptat, fără să stea pe gânduri: „Am fost cea mai fericită să aud că mă așteaptă o nouă aventură. Nu mă gândeam niciodată că o să ajung să fac parte din show-ul care m-a ținut cu sufletul la gură în copilărie, sunt cea mai încântată și entuziasmată de ce s-a petrecut la Fort Boyard și mi-ar plăcea să fiu acolo executând probe în fiecare zi, dacă s-ar putea. Bucuria mea a fost și mai mare în momentul în care am aflat că sunt în aceeași echipă cu Moroșanu. Alături de el am mai trecut printr-o experiență asemănătoare, dar mult mai agresivă, atunci când am fost în junglă. Ne-am amintit de toate greutățile prin care am trecut împreună acolo și am retrăit niște momente pline de emoții.”.

 

Când am primit telefonul cu invitația la Fort Boyard, am crezut că visez. A fost emisiunea mea preferată din copilărie! Țin minte cum mă imaginam în fortăreață trecând cele mai dificile probe. Acum sunt fericită că am avut ocazia să particip la acest concurs, simt că am câștigat cea mai tare experiență din viața mea. Cel mai emoționant moment a fost acela când am intrat în fort și arata fix ca la televizor, iar personajele erau aceleași! Multumesc că v-ați gândit la mine, chiar mă simt norocoasă.”, a declarat Roxana Ionescu plină de entuziasm.

 

Actorul Vasile Calofir a demonstrat că este un învingător în lupta destinul, iar determinarea și concentrarea i-au adus o mulțime de lucruri bune: „De ce am acceptat  propunerea de a participa la Fort Boyard?! În primul rând, dintr-o mare curiozitate pentru o aventură de proporții! În al doilea rând, informându-mă despre ce înseamnă Fort Boyard, am zis că e momentul potrivit, în viața mea, în care să fac un “bungee-jumping” emoțional. Ca actor, cred că ai nevoie de astfel de experiențe pentru a ieși din confortul pe care ți-l creează spațiul artistic! Deci, aveam nevoie de adrenalina, suspansul, explorarea limitelor personale, aventura, riscul, emoțiile nemăsurate pe care le presupune Fort Boyard! Să nu uităm că artiștii rămân, totuși, niște copii extrem de curioși și atunci am dorit să văd cum e. N-am ezitat, am zis DA din prima fără să întreb nimic! Va fi WOW cu siguranță!”.

 

Cătălin Moroșanu le-a arătat telespectatorilor că este pregătit pentru orice și face față cu brio oricărei provocări: „Am acceptat să particip la Fort Boyard pentru că sunt un om căruia îi plac provocările. Cu acest show mi-am amintit de experiența trăită în junglă și am vrut să rememorez senzațiile trăite acolo, să îmi testez din nou limitele. Mi-a plăcut mult echipa cu care am fost.”.

 

Am văzut, la un moment dat, o stire pe internet conform căreia Pro TV urmează să filmeze emisiunea Fort Boyard, și, din clipa aceea, mi-am spus: “Wow! Trebuie neapărat să merg la emisiunea asta!” O știam încă de când eram copil și sunt o fire căreia îi plac mult atât aventurile, cât și provocările. Nu au trecut nici câteva zile de când văzusem știrea și am primit un telefon prin care mi s-a propus să particip. Atunci mi-am dat seama că legea atracției chiar funcționează. Am acceptat fără să stau pe gânduri! Abia așteptam!”, a spus Sonny Flame încântat.

 

În curând, Paul Ipate și Octavian Strunilă, vor deschide porțile adrenalinei de la Fort Boyard și le vor arăta telespectatorilor cum se vor descurca vedetele în probele sub presiune.

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Comentarii

Reality Show

O nouă provocare le dă mari bătăi de cap concurenţilor din Ferma

Avatar

Published

on

            Cea de-a treia săptămână a celui mai dur sezon al reality show-ului Ferma, începe astăzi. Când credeau că au înțeles mersul lucrurilor și cum evoluează competiția, fermierii vor descoperi că fiecare zi le aduce câte o provocare la care nici nu s-au gândit!

 

După ce joia trecută, Anisia Gafton a părăsit competiția în urma duelului cu Elena Chiriac și a celui cu Alina Pușcău, am aflat că ea l-a propus pentru rolul de fermier șef pe George Burcea. Diseară, vom descoperi cu cine va lupta acesta pentru oportunitatea de a avea dreptul de a lua unele dintre cele mai importante decizii: cine va fi servitor și cine va merge la duelul de eliminare. George Piștereanu va fi cel care va spune ceea ce toți din casă gândesc: „Sperăm ca noua conducere să fie mai bună decât fosta”.

 

Fermierii au început să se cunoască și pe lângă primele idile, au apărut și primele conflicte care mocnesc odată cu creșterea greutății activităților cotidiene și a lipsei mâncării. Cum vor continua ironiile dintre Bogdan Stoica și Anna Lesko, și cum îl va pune Anna la punct pe Octavian Ciovică, aflăm de la ora 21:30.

Provocarea săptămânii va da peste cap toate calculele făcute de fermieri înainte de venirea Mihaelei în casă: doi câte doi vor fi legați la mână și vor trebui să rezolve așa toate misiunile primite, dar și să meargă la baie sau să doarmă. Cum vor resimți aceștia șocul de a merge la baie cu unul dintre colegi sau de a dormi în același pat, descoperim diseară.

 

După ce idila lui Paul Diaconescu cu Elena Chiriac părea că se dezvoltă, acesta se va apropia de Viviana Sposub și va deveni extrem de confortabil în prezența ei. Noaptea îi va surprinde pe aceștia în același pat, iar Viviana va face una dintre cele mai surprinzătoare declarații: „Paul e puțin înfierbintat de la abstinență. Nu sunt obișnuită să împărtășesc totul cu un bărbat”.

 

Nici în tabăra bandiților nu este liniște. Gabi este tot mai concentrat pe misiunile primite de la Cristi Bozgan, iar faptul că nu este ajutat începe să-l deranjeze tot mai mult. Cu toate acestea, Giulia consideră că reacțiile lui sunt exagerate și va admite: „Când simt nevoia să mă odihnesc, nu cred că este o crimă dacă vreau să iau 5 minute pauză”.

 

O săptămână cum nu ne-am fi așteptat, o provocare care va aduce și conflicte și râsete, un nou fermier șef și primele sentimente de trădare, toate pot fi văzute în această seară în Ferma. Orășeni vs Săteni, la PRO TV.

 

 

 

Comentarii

Continue Reading

Reality Show

Anisia Gafton: „Ferma te împinge să fii cea mai bună versiune a ta.”

Avatar

Published

on

            S-a încheiat cea de-a doua săptămână a concurenților în Ferma și în pădurea bandiților. Fiecare dintre ei și-a depășit limitele și a descoperit că poate avea grijă de animale, că poate mânca foarte puțin și că poate dormi în condiții deloc confortabile.

 

Aseară, emisiunea a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, unde show-ul a înregistrat 6.7 puncte de rating și 25.1% share față de televiziunea de pe locul secund, care a obţinut 3.2 puncte de rating și 12% share.

Momentele de tristețe s-au îmbinat cu cele fericite pentru Anisia Gafton. După ce a pierdut duelul de eliminare în fața Elenei Chiriac, ea a primit o veste neașteptată: poate lupta contra unui bandit pentru un loc în competiție. După ce a stat pe gânduri, a provocat-o pe Alina Pușcău la o luptă pentru ultima șansă.

 

Mânată de dorința de a demonstra că a devenit mai puternică și mai decisă, Alina a câștigat proba de îndemânare și s-a reîntors în tabăra bandiților, cu provizii la care aceștia nu sperau: mere, cartofi și ceapă! „Am avut încredere în mine. Am fost concentrată ca niciodată”, a mărturisit Alina la finalul serii.

Tot aseară, Mihaela a decis că pentru munca fermierilor din ultima săptămână, aceștia merită 12 dintre cei 20 de bănuți puși în joc: 5 pentru săteni și 7 pentru orășeni. O mare parte dintre bani au fost pierduți deoarece nu au realizat că lipsea una dintre găini.

 

Marțea și joia viitoare de la ora 21:30, iar miercuri de la 22:30, continuă cel mai tare și mai dur sezon Ferma. Orășeni vs Săteni. Bandiții sunt pregătiți să atace iarăşi, un nou fermier șef va prelua conducerea casei și noi servitori se vor confrunta cu greutatea activităților din curte.

 

 

 

Comentarii

Continue Reading

Reality Show

Astăzi în Ferma, Elena Chiriac și Anisia Gafton luptă pentru a rămâne în competiţie

Avatar

Published

on

            Luptele sunt tot mai dure în Ferma, iar provocările par să se complice cu fiecare zi ce trece. Aseară, George Burcea și Anna Lesko au folosit cele mai necovențiale tehnici pentru a câștiga duelul de mâncare, împotriva orășenilor Cezar Ouatu și Elena Chiriac.

 

Bucuria sătenilor a fost la un nivel înalt, aceștia petrecând întreaga noapte cu bunătățile câștigate de colegii lor. Însă nu toată lumea s-a putut bucura de seară, deoarece Anisia Gafton a fost provocată la duel de Elena Chiriac, „servitoarea” aleasă de Andrei Stoica pentru eliminare.

Emisiunea a condus topul audiențelor la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, unde show-ul a înregistrat 5.0 puncte de rating și 19.7% share față de televiziunea de pe locul secund, care a obţinut doar 4.2 puncte de rating și 16.3% share.

 

În această seară, de la ora 21:30, Anisia și Elena sunt pregătite să dea tot ce au mai bun pentru a rămâne în competiție. Săteanca își dorește să revină printre colegii ei de echipă și se îmbărbătează pentru luptă: „Trebuie să-mi adun toate forțele pentru a câștiga!”, în timp ce orășeanca vrea să oprească seria de victorii a celeilalte echipe: „Sper să ne luăm înapoi mândria. Suntem mai buni decât ei”.

             Mihaela va reveni în Fermă pentru a evalua misiunea fermierilor și a le oferi monedele meritate la finalul primului mandat de fermier șef, care i-a aparținut lui Andrei Stoica. Dacă vor reuși sătenii să o convingă cu fânarul realizat și orășenii cu cotețul pregătit, aflăm în această seară.

 

Noi aventuri ale bandiților, un duel pentru eliminare bazat pe îndemânare și noroc și noi conflicte care izbucnesc între fermieri, diseară, de la 21:30, pe PRO TV, doar la Ferma. Orășeni vs Săteni.

 

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0