Connect with us

Seriale

PRO TV: Ai noștri ies la vânătoare joia aceasta, imediat dupa meciul Lugano – FCSB

Published

on

Reclame

Joi seara, de la ora 22:00, imediat după meciul Lugano – FCSB, Ai noștri ies la vânătoare. Irina și Horațiu vânează primul cuvânt rostit de fetița lor, care pare să aibă alte planuri decât să spună “mama” și “tata”.

 

Neamul unit se confruntă cu o problema existențială în episodul din această săptămână. Cele două familii nu înțeleg de ce fetița Irinei și a lui Horațiu nu vorbește, deși are peste un an, iar toți se întreabă care va fi primul cuvânt pe care aceasta îl va rosti. Bunicii se implică activ în rezolvarea situației, iar rezultatele nu întârzie să apară. Cum va reacționa familia cand va afla faptul că primele cuvinte pe care cea mică le-a spus au fost “scârbă”, “mitocan” și “găinar”, aflăm joi seara, de la ora 22:00.

 

Mircea vrea să se răzbune pe cei care l-au băgat pentru trei ani la închisoare, dar ca să-și realizeze planul îi cere ajutorul lui Sandu, așa cum el i-a promis în urmă cu mulți ani. Întâlnirea de taină are loc în restaurantul celor două familii, doar că între timp Ciorbă dă înapoi. Pentru a scăpa de “cuvântul dat”, bărbatul îi face un cadou special vechiului său prieten. Cum reacționează Marin, cuscrul acestuia, atunci când întrerupe întâlnirea și vede că pe masă tronează o armă de mari dimensiuni, vedem joi, imediat după meci.

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending